Eylül dostluğumuza burada devam (:

benim anlamadığım ev işine ne kadar kızarlarsa kızsınlar torun ayrı bşy nasıl merak etmezler yaa biz bile hiç kan bağımız yok meraktan çatlıyoruz burda

eşimin teyzeside annesinin yanındaydı, sonradan o aradı merak ediyoruz dedi, eşimde söyle merak eden kendisi arasında sorsun dedi (annesine laf çarparak) sonra teyzesi benim için söyle ya ben merak ediyorum deyince söyledi eşim. ordan öğrendiler yani.

bu arada bu konuşmaları duyuyordum yanımda telde konuşuyordu ama o sıra benim olanlardan haberim bile yoktu, o gün ayaklarım yere basmıyordu zaten. eşim sonradan anlattı bunları, birde benim annemlere söylememem konusunda rica etti, bende söylemedim.

Aydasum kadayıflı muhallebi yaptım akşam eve gidince şimdi buzdolabında kendileri evet ya ben sordum sufleyi çok merak ediyorum bigün alıcam bende eşim çok sever öyle şeyleri birde normalde yapması biraz meşakkatli heralde bu sufleyi tariflerini okumuştumda.

Aydasu sen dogurmadin mi hala:)))))

Ayyy sorma canım ya ılk kez dun gece hamıle oldugumu ıdrak ettım:18:
Esım gececıydı, belıme bı agrı saplandı yok boyle bıse, karnım da aşağı ındı :18: gece sagdan sole donemedım, çok pis mıdem bulanıyo, kalcamdan kramp gırdı. Dedım dogururum ben 10 gune kadar...

Daha kızımın kılosu az teyzesı ya azcık daha kalsın ıcerde, doktor bu hafta besle gel dedı, besıye cekıldım resmen bu hafta, bebege faydalı ne varsa ıkı kat yıycem bu hafta tabı mıdem musade ederse...

İlginç bir kayınvaliden var senin. Yazık eşinde gerçekten çok mahçup olmuş ki ailene söyleme diyor.

doğum nerde olucak aydasum edirne de mi izmire gelebilcek misin yoksa?

Elıne saglık canım ben de cok severım kadayıflı muhallebıyı...
Evet zormus sufle yapmak tutturması falan, bı ara yıne alayım bımden deneyım bakayım tutturabılcem mı bu defa

Ben de bu aksam halleylı pasta yapcam guzel olursa koyarım resmını yarın ınsallah...

Bende iki buçuk kilo doğmuşum. Minnacıkmışım. Sağlıklı olsun elifin. Annen ne zaman gelecek?

doğum nerde olucak aydasum edirne de mi izmire gelebilcek misin yoksa?

Burda olcak canım ınsallah annem de beklıyor ızmırde ben ne zaman gel dersem gelcek, erkenden de cagırmak ıstemıyorum babam kardesım perısan olmasın dıye, her hafta kontrole gıdıyorum doktor yakın zamanda doğum baslar dedıgınde cagırcam ınsallah

hayırlı olsun canım bak anneler uzakta bile olsa kızlarının bir lafıyla koşar gelirler iyki varlar

Bende iki buçuk kilo doğmuşum. Minnacıkmışım. Sağlıklı olsun elifin. Annen ne zaman gelecek?

Oyyy cıdden mı? Bak cıtı pıtısın cok tatlısın, benım kız da senın gıbı olur boyle doğarsa
Valla ruyam cıkcak mı ne dıyom hamıle oldugumu bılmeden gormustum doktor mınyon bı kızın oldu 2850 gr demıstı ay hayırlısı bakalım...
Annem valızı hazır benden haber beklıyo ben de doktoruma soruyom her gıttgımde cagırayım mı dıye ı da bı haftaya doğum gozukmuyo daha sıkılır kadın dıyo bekleyelım bakalım

Landfloves anneye yakın olmak çok iyi. Bak ben hamileliğimin so ayı taşındım biliyosunuz. Allah razı olsun iyi ki taşınmışım. Hem çocuğu sabahları anneme bırakıp işe geçiyorum o en iyi yanı. Ve ilk aylar batu çok huysuzdu ben hep annemdeydim. 1 ay zaten annemde kaldık sonrakilerdede uyanıp anneme geçiyodum akşama kadar. Şimdi hala yemeğe kalırız, yada onlar gelir kahvaltıya. Annem elim ayağım.

En iyisini yapmışsın kimsenin lafını takmayın. K.validende kabahatiyle otursun bakalım. Hem o kadar mal varlığı yapıyo kendine oğluna 5 kuruş koklatmıyo hemde çen çen konuşuyo ne hakla küsüyoki Allah Allah. Sen yinede kötü davranma anne burası müsaitti burayı aldık size herhangi bi kastım yok yanlış anlama deyin yinede.

Aydasu bence sen anneni çağır artık. Doğum birden gelirse belli olmaz kalırsın yanlız ben sana diyim. Batu 38 de doğdu biliyosun. Bu bebişlere hiç belli olmaz. Çağır artık bence

Bence bu haftayıda atlattıktan sonra çağır anneciğini. Evde tek olursun eşininde mesai saatleri belli olmuyor ki.

:18::18: yaaa oyle mı dıyonuz...
Ne bıleyım hıc doğurmucam sankı ben...
Ayın 15 ınden sonra cagırayım o zaman dımı?
Pingu senın de karnın ınmısmıydı doğumdan once asagı

evet aydasu inmişti. Aşagılardaydı batu ve göbeğim küçülmüştü birden aşağıya indiği için. belim ağrıyodu son günler. Ama aydasu kontrollerde benimde çıkmamıştı ben son kontrole gittim 38. hafta hiçbişeyim yoktu temizlik yaptım süslendim gittim yani. İlk nst ye girişimdi. Sancı çıktı dr hemen çatala aldı ilk kez açılmam vardı düşün ama bende hiçbişey yok iyiyim. Ertesi gün batu oldu zaten 1 günde arttı açılmam. sen anneni çağır çağır. Gelsin sıkılmaz o

Yaa bak ustunden zaman gecınce unutmusum pingum sımdı daha cok korktum ıste...
Daphnem dun ılk kez esım yokken korktum aha doğurursam yandım dıye...
Tamam cagırayım madem artık anacıgımı...

Albume resım koydum kızlar belkı son gobek sow
Pinguu bak bakayım ınmıs mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…