- 31 Ocak 2012
- 3.137
- 25
- 118
- Konu Sahibi landfloves
-
- #33.561
Landfloves geç olsun güç olmasın demişler. Bayramdan sonra temiz temiz geçersin evine. Tekrar hayırlı olsun.
teşekkürler canım, inşallah darısı kirada oturan herkesin başına olsun
LAndfloves en düşük oran yapıkredide mi ?? Evi ne kadar aldınız? Bizde istiyoruz da hiç anlamıyoruz bu işlerden. Ne kadar kredi verdi banka ?
ya bide eşimin annesi eşime küstü biliyormusunuz, benim annemlere yakın ev aldık diye.. ben bakamazmıydım bebeğede ta oraya gidiyorsunuz demiş.. şimdiki aldığımız ev kayınvalimlere uzak biraz, şu anki kiradaki evimiz daha yakındı ama sonuçta bu evde bile kalsak arabayla bebeği götürmemiz gerekecekti hergün.
ayrıca evi çok uyguna denk getirdik, eğer bu evi almasaydık birdaha hiçbir zaman o semtten ev alamazdık, annemlerin komşusuydu evi satan, çok paraya ihtiyaçları yoktu ve bütün komşular devreye girip pazarlık yaptılar sağolsunlar bizim için.
annesigilin ne düğünde ne sonrasında bir kuruş yardımları olmadı biz kendi imkanlarımızla ev almaya çalışıyoruz sevinecekleri yerde bide laf söylüyorlar, babasıda demiş ev iyi ama o kadar yakınlarına almasaydınız demiş, onlara neyse.
zaten ev almak için takılan bilezikleri satmaya götürdüğümde bir şok yaşadım, zaten 3 tane bilezik takmışlardı, meğer onlarında içleri boşmuş hep 10'ar gram geldi düşünün hediyelik bilezik yani.. benim ailem onların taktığının iki katını takmışlar. birde bizim düğüne kadar paramız yok dediler, düğün bitti bütün evlerinin eşyalarını yenilediler, sonra 3 tane birden araba aldı onlar rent a cara verdi. şimdide ev alacakmış, ne olduysa bizim düğünden sonra çıkardılar paraları.
ev aldık diye suratları beş karış. ama mutlaka yeri gelecek ve ben lafımı esirgemem öyle bir laf söylerim ki altından kalkamazlar
Böylelerinede ayrı bir gıcıklığım var. Hem elini taşın altına koyma hem her istediğim olsun de. Boşver landfloves sen en iyiysini yaptın. Hem insan evladını kendi annesine emanet etmeyi daha çok istiyor. Daha bir için rahat edecek. Pingu bile annesinin yanına taşındı evladı için hiçte pişman değil. Bilezik konusuda çok ayıp. Eşin mahçup olmuştur sana karşı. Sen kimseye kulak asma. Ne güzel evinizi aldınız. Bebeğinizde yakında geliyor. Huzurla bebeğinizle içinde güzel günler yaşayın.
Canım boşver sen onları, sen en mantıklısını yaptın. Sanki senin evladının onun ilgisine mi ihtiyacı var. Eşinde eve geçince anlayacak zaten yanlış bir şey yapmadığını. Bak bende annemlerle aynı apartmandayım altlı üstlü. Öyle rahatsız etmeleri yoktur. Eşimede demişlerdi zamanında ne yaptın sen diye. Biz hiç pişman olmadık. Sadece bu yangından sonra annem sürekli arayıp yanımızda kal diyor ama hatta tersliyor beni gitmeyince ama oda nörolojik ilaçların etkisindenmiş sanrım. Onun dışında yemek yapıp getirir. Çaya yemeğe bile 40 yılda bir ben çağırınca gelirler. Sadece ben her akşam üst kata çıkarken uğrarım yanına. Ne pişirdiyse ondan vermek ister.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?