- 15 Mayıs 2010
- 3.053
- 1
- 356
- Konu Sahibi landfloves
-
- #33.341
miraclecim eltiminde doğuma 1 ay kala gittiğinde 2750 gr dı kilosu bebeğin bu ayın 20 sinde doğum yapacak bi aksilik olmazsa son ay fazla kilo almazsa 3250-3500 e kadar en fazla doğar demiş doktoru bakalım ne kadar doğacak merak ediyorum ben de
kaynanam akşam tutturdu artık serbest bırakın diyo başka bşy demiyo bebek yapın 2 sene oldu ne kadar bekliceksiniz diyo öyle çok beklersiniz bu sefer de hemen olmuyo diyo zaten şimdi istesen bi kaç aya anca olur diyo
beni iyice gaza getirmek için
kaynanam akşam tutturdu artık serbest bırakın diyo başka bşy demiyo bebek yapın 2 sene oldu ne kadar bekliceksiniz diyo öyle çok beklersiniz bu sefer de hemen olmuyo diyo zaten şimdi istesen bi kaç aya anca olur diyo
beni iyice gaza getirmek için
kaynanan haklı
özdn avatarındaki aynı bana benziyo bunun siyah saçlısıyım bende
o kadar büyündün mü
kaynanamın cümleleri çok orjinaldir yaa sormayın
bugünden itibaren serbest bırakın dedi eşimde diyo ki biz yemeğe kalmayalım anne o zaman evde çok işimiz var
günaydınlarr
kaynanamın cümleleri çok orjinaldir yaa sormayın
bugünden itibaren serbest bırakın dedi eşimde diyo ki biz yemeğe kalmayalım anne o zaman evde çok işimiz var
günaydınlarr
Günaydın chitlenbik, nasılsın ?
günaydınnnn....................
iyiim canım sen nasılsın buarada çok geçmiş olsun geçmişi okudum da apartmanınızda yangın çıkmış çok üzücü bişey gerçekten gelmiş geçmiş olsun...
günaydınnnn....................
Günaydın neredesin senYeni mi uyandın
yok canım 9 da uyandım evin işi gücü bitermi hiç :))
serbest bıraktınız mı şimdi onu anlamadım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?