- Konu Sahibi landfloves
-
- #33.141
günaydın kızlarrrrrr
ben birşey sormak istiyorum benim sol bacağıma özellikle gerilerek uzattığım zaman kramp giriyor sizce normal mi?
şu hamilelikte ne çektim ayaklarımdan
bu arada telefonum bugün gelecek yeni programlar yüklensin diye servise yolladım
yokluğumu farkettiniz mi ?
normal olabilir, belli bir aydan sonra kramplar olur diye duymuştum bende. geçmiş olsun canım.
yokluğunu farkettik, hatta biçok kişi yok hepsini farkediyoruz bu sıralar ıssız oldu topic.
ayaklarım davul gibi oluyor landfloves görmelisin uzatmadanda inmiyor miracle bol bol su iç dedi onu yapıyorum ama bu seferde wc ye git gel oluyorr
günaydınlar kızlaaaaaaaaaaar
atılgan tekstil nerde ben görmedim sanırım hiç.. uygun mu fiyatlar? birde toptancı demişsin perakende de satıyormu?
ben normal doğum istediğimi söyledim doktora, inşallah dedi, önemli olan senin istemen, sen istedikten sonra neden olmasn dedi, ama bilemiyorum yaa. doktor çok bilgili ilgili biz sevdik adamı.
günaydın kızlarrrrrr
ben birşey sormak istiyorum benim sol bacağıma özellikle gerilerek uzattığım zaman kramp giriyor sizce normal mi?
şu hamilelikte ne çektim ayaklarımdan
bu arada telefonum bugün gelecek yeni programlar yüklensin diye servise yolladım
yokluğumu farkettiniz mi ?
günaydın kızlarrrr
dün oda takımımızın siparişini verdik 20 temmuzda gelecek inş.
sabunu şampuanı dahil bütün eksiklerini tamamladık kuzumun.bi tek teşrifleri kaldı erdem paşanın...
canım ismetpaşa da ama sadece toptan satış yapıyo parakende satmıyor.çok geniş ürün yelpazesi var bebek ürünlerinde de aklına gelen her marka var.o yüzden seçmesi biraz zor oldu ama çok şükür bitirdik.
biliyosun her doktor için değişik şeyler söyleniyo onlardan biridir benim duyduğum senin için rahatsa hiç kafaya takma çok bilgili bi doktor olduğunu da duydum 2-3 arkadaşımdan canım.
özden sen doktora gittiğin zaman bu şikayetlerini mutlaka bildir magnezyum ya da kalsiyum eksikliği sebeb olabilir kramplara ayrıca yokluğunu fark etmez miyiz sorup duruyoruz birbirimize özden nerde diye
ayaklar ne durumda suya devam özden hem kendin hem bebiş hem de süt bol olması için ben su sebili aldım rahat ettim koridora koydum gelip geçip içiyorum :)
valla su iyi geldi bana
bol bol içiyorum
gelir kuzum çünkü vücudumuz normalden çok su ürettiği için içtiğimiz su yeterli gelmezse depolamaya başlıyo ama yeterli suyu gönderirsen vücuda daha devamı gelecek nasıl olsa diye mesaneye gönderiyo :)
burası artık anneler topiği oldu
daphne siyahdeniz zahter chitlenbik ve ben kaldık.... azınlığız burda
evet ya aynen öyle oldu maşallahh..
inş. önce senden sonra daphneden hbr bekliyorum daha sonra ben ve ayfer en son zahter çünkü onun kocası daha askere gidip gelecek
mmeraba kızlar
hanzade hoşgeldin tatlım
kızlar biz kaç gündür çok mutsuzuz
kuzenimin eşi 27 haftalık hamileydi, bebeğin omiriliği gelişmemiş, beyni su toplamış yani hem bedensel hem de zihinsel engelli teşhisi konuldu, doğurmamaya karar verdi
ve bugün bebek ilaçla öldürüldü anne karnında
çok acı çoookk büyük bir acıı Allah kimseye vermesin
mmeraba kızlar
hanzade hoşgeldin tatlım
kuzenimin eşi 27 haftalık hamileydi, bebeğin omiriliği gelişmemiş, beyni su toplamış yani hem bedensel hem de zihinsel engelli teşhisi konuldu, doğurmamaya karar verdi
benim her tuvaletim sancıyla birlikte geliyor.. önce bir sancı giriyor sonra wc'ye gitmem gerektiğini anlıyorum. ama bazen o sancı uzun sürüyor ve kıpırdayamıyorum, bunuda doktora soracaktım unuttum, bu neden olabilir? yer mi yok
meraba kızlar
Selam kızlarr
mmeraba kızlar
hanzade hoşgeldin tatlım
allahım kimseye vermesin çok zor bir karar annesine sabır versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?