Eylül dostluğumuza burada devam (:

günaydın kızlarrrrrr

ben birşey sormak istiyorum benim sol bacağıma özellikle gerilerek uzattığım zaman kramp giriyor sizce normal mi?

şu hamilelikte ne çektim ayaklarımdan

bu arada telefonum bugün gelecek yeni programlar yüklensin diye servise yolladım

yokluğumu farkettiniz mi ?

normal olabilir, belli bir aydan sonra kramplar olur diye duymuştum bende. geçmiş olsun canım.

yokluğunu farkettik, hatta biçok kişi yok hepsini farkediyoruz bu sıralar ıssız oldu topic.

normal olabilir, belli bir aydan sonra kramplar olur diye duymuştum bende. geçmiş olsun canım.

yokluğunu farkettik, hatta biçok kişi yok hepsini farkediyoruz bu sıralar ıssız oldu topic.

ayaklarım davul gibi oluyor landfloves görmelisin uzatmadanda inmiyor miracle bol bol su iç dedi onu yapıyorum ama bu seferde wc ye git gel oluyorr

Günaydınlaar.

Özdencim bizde nerde bu kız diyoduk. Bi problem yok sevindim.

Ben çok uykusuzum ya ah bi uyusam. 6 aylık oldu hala uyku problemi var oğlumun

ayaklarım davul gibi oluyor landfloves görmelisin uzatmadanda inmiyor miracle bol bol su iç dedi onu yapıyorum ama bu seferde wc ye git gel oluyorr

evet bende iki gündür deli gibi su içiyorum yarım saat geçiyor resmen boğazım kuruyor, bu seferde bir mutfak bir wc bıktım.. geceleri çok zor oluyor susayarak uyanıyorum su içip yatıyorum bu sefer 10dak. sonra wc'ye kalk.. sağlıklıymış ama olsun içelim yinede, bak yine susadım sıradaki bardağı senin şerefine içiyorum özden

günaydın kızlarrrr

dün oda takımımızın siparişini verdik 20 temmuzda gelecek inş.

sabunu şampuanı dahil bütün eksiklerini tamamladık kuzumun.bi tek teşrifleri kaldı erdem paşanın...

canım ismetpaşa da ama sadece toptan satış yapıyo parakende satmıyor.çok geniş ürün yelpazesi var bebek ürünlerinde de aklına gelen her marka var.o yüzden seçmesi biraz zor oldu ama çok şükür bitirdik.

biliyosun her doktor için değişik şeyler söyleniyo onlardan biridir benim duyduğum senin için rahatsa hiç kafaya takma çok bilgili bi doktor olduğunu da duydum 2-3 arkadaşımdan canım.

özden sen doktora gittiğin zaman bu şikayetlerini mutlaka bildir magnezyum ya da kalsiyum eksikliği sebeb olabilir kramplara ayrıca yokluğunu fark etmez miyiz sorup duruyoruz birbirimize özden nerde diye

ayaklar ne durumda suya devam özden hem kendin hem bebiş hem de süt bol olması için ben su sebili aldım rahat ettim koridora koydum gelip geçip içiyorum :)

valla su iyi geldi bana

bol bol içiyorum

valla su iyi geldi bana

bol bol içiyorum

gelir kuzum çünkü vücudumuz normalden çok su ürettiği için içtiğimiz su yeterli gelmezse depolamaya başlıyo ama yeterli suyu gönderirsen vücuda daha devamı gelecek nasıl olsa diye mesaneye gönderiyo :)

benim her tuvaletim sancıyla birlikte geliyor.. önce bir sancı giriyor sonra wc'ye gitmem gerektiğini anlıyorum. ama bazen o sancı uzun sürüyor ve kıpırdayamıyorum, bunuda doktora soracaktım unuttum, bu neden olabilir? yer mi yok

burası artık anneler topiği oldu
daphne siyahdeniz zahter chitlenbik ve ben kaldık.... azınlığız burda

inş. önce senden sonra daphneden hbr bekliyorum daha sonra ben ve ayfer en son zahter çünkü onun kocası daha askere gidip gelecek

Hayırlısı canım ya...zahter eşi askere gitmeden bi sürpriz yapıyomuş bakarsın bu işler nasip belki de ilk senden alırız haber

mmeraba kızlar

hanzade hoşgeldin tatlım

kızlar biz kaç gündür çok mutsuzuz
kuzenimin eşi 27 haftalık hamileydi, bebeğin omiriliği gelişmemiş, beyni su toplamış yani hem bedensel hem de zihinsel engelli teşhisi konuldu, doğurmamaya karar verdi
ve bugün bebek ilaçla öldürüldü anne karnında
çok acı çoookk büyük bir acıı Allah kimseye vermesin

allahım kimseye vermesin çok zor bir karar annesine sabır versin

Allah sabır versin çok zor bir durum daha önce size de bahsetmiştim eşimin kuzeninin eşi de buna benzer sorun yaşadı mesanesi çalışmadığından bebek çişini yapamıyormuş ve anne karnındaki suyunu tüketmiş böbrekler fonksiyonunu yitirmiş akciğeri gelişmemiş onu da anne karnında öldürüp alıcaklardı,sonradan karından su vermeyi denediler işe yaramaya başlamış ciğerleri gelişmiş hala işeme sorunu varmış ama doğduktan sonra ameliyatla halledilirmiş.ilk farkedildiğinde vücdunda şekil bozukluğu olabilceğini söylemişler şimdi ise böyle bir şey görülmüyor çıkabilcek bazı sorunlar için erken doğuma alabiliriz seni demişler inş..sorunsuz hallolur onlar da 7aydır çok huzursuzlar.

bebiş mesaneye baskı yapıyor olabilir canım ama doktoruna sor bakalım

hoşgeldiniz hatun kişiler nasılsınız özlettiniz kendinizi

ahsen hoşgeldin böyle haberler mahvediyo insanı rabbim dayanma gücü kuvveti versin tez zamanda sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inş.

ayy hamilelikte gecenin bi yarısı bacağımı gerdiğimde öyle bir krampp girerdi ki ağrıdan çıldırırdım
eşim kalkıp masaj yapardı hemen

allahım kimseye vermesin çok zor bir karar annesine sabır versin

amin
bebek zaten anne karnında ölecekti yaşamazdı yani doktorlar öyle söylemişti
kuzenim de kendisi ölsün biz öldürmeyelim diyodu kesinlikle istemedi bu işlemin yapılmasını
ama eşi hiç diinlemedi yuvaları yıkılıyodu az daha
o kadar kötü bir süreçti ki ne diyeceğimizi şaşırdık hepimiz
kızcağız için de çok zor napsın her kafadan bi ses çıktı kafayı yedi nerdeyse

yukarı tükürsen bıyık aşağı tükürsen sakal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…