- Konu Sahibi landfloves
-
- #33.101
ooo bizim kızlara koca coğaldı valla
birini alıp birini bırakıcaklar erkekler bol maşallah
tekrar hayırlı olsun oğlun
ay bizimde gelinimiz mi olacak, görebilecekmiyiz acaba o günleri? inşallah görürüz bee
Landfloves sen hangi folik asiti kullanıyorsun. Dr bana folibol verdi, similanın dr u daha düşük dozlu bir folik asit vermiş. Senin dr unun hangisini önerdi sana.?
anneler ve pek sevgili anne adayları;
Eki Görüntüle 744254 Eki Görüntüle 744255 Eki Görüntüle 744256 Eki Görüntüle 744257
şimdi bu yastıkların her ikisinden de almak mı gerekiyor? sofiş demişti bende var çok rahat ediyorum diye, 1. resimdeki normal yatırırken, 3.resimdekide sadece yan yatırmak için mi? sizler hangisinden aldınız? yan yatırmakda önemli değil mi? birde 1.resimdeki biraz eğimli son resimde görüldüğü gibi.
vay anasını bi pikniğe gidemedinizgerçekten yağışlı mı olacakmış haftasonu? burda yanıyoruz eriyoruz biz sıcaktan.. artık bu şehir yaşanmaz hale geldi, geceleri nasıl uyuyacağımı şaşırıyorum sıcaktan.. haftasonu buranında yağışlı olmasını ne çok isterdim, şöyle gümbür gümbür yağsa, dışarı çıksak yağmurda yürüsek
ben almadım bundan. Bebekler ilk aylarda dönmeyi bilmiyorlar nasıl yatırırsan öyle kalıyolar. Çarşafın altına baş kısmına bir tane daha çarşaf katlayıp çok çok az yükseltiyodum, sırt üstü yatarken kafası geri gitmesin diye
yan yatırırken sırt kısmını yorganla destekliyordm, kalıyordu öyle
bu tarz şeyleri çok gereksiz gördüm iyi ki de almamışım şimdi nereye sokcaktım onu
ewt bugün çok esinti var
Allahdan son zamanalrın kışa denk gelyor, yoksa çok zorlanırdın
hımmm evet bak yan yatış için dediğin mantıklı yorganıyla falan destekleyip yatırabilirm, ama ilk resimdeki çok rahat olmazmı, ben işimi yaparken onuda koltuğa falan yatırırım ordan dönüpte düşmesin diye iyi olur heralde.. çok hareketli bişey olacağa benziyor daha karnımda bile durmuyordu, dün ultrasonda bi sağa döndü bi sola döndü bi bize baktı ayağını bacağını kaldırdı ne hareketler yapacağını şaştı çocuk..
2-2 buçuk aylık olana kadar koltuktan düşecek derecede hareketli olamıyolar, anca bacakları kolları oynuyo, bir de döncekmiş gibi hareketler yapmaya başlıyolar 3. ayda ama dönmüyolar yani düşmez o dönemde
hee dönmeye başladığında da göreceksin ki ne yastık tanıyacaklar ne de minder
sınır tanımıyolar ne koyarsan koy Allah korusun düşme riski var
3. aydan sonra oyun halıları mükemmel. Oyun halısını yere koyarsın, onunla hem ellerini ve ayaklarını kullanmayı öğreniyor, tutmayı, yakalamayı, bilinçli olarak tekmelemeyi öğreniyor, yani zihinsel aktiviteleri adına süper bişey
hem o onunla oyalanırken sen işini yaparsın, kocanla oturup onun oynayışını seyredersin :))
yane bana soracak olursan öyle bir yastığa ihtiyacı yok, yine de sen bilirsin tabi
anladım canım.. e ben bişeyler almak istiyorum sabah limangoda bebedor biberonlarda indirim vardı, onlardan alıyordum nerdeyse son dakka aklıma geldi bu içi borulu olanı daha iyiydi falan, sonra bunun emzik kısmının göğüs şeklinde olanı vardı vs birsürü ayrıntı.. onlarda da nuk, dr brown gibi markalarda iyileri varmış. vazgeçtim almadım bende
evet çok ayrıntı var işin içine girince anlıyosun dimi
o borulu dediğin dr brown, genelde herkes ondan memnun kalıyor Berra onu da almamıştı
sen bir tane kauçuk bir tane de silikon emzik al. Hangisini beğenirse onu verirsin, bu konudaki seçim hakkı bebeklerin çünkü
süt sağma poşeti alabilrsin, çalışsan da evde olsan da ilk zamanlar çok işine yarayacak
elektrikli süt sağma makinası alabilrsin medelayı öneririm. Son zamanlarda aventin methini de duydum ama denemediğim için bişey diyemeyeceğim
Medela biraz sert ama 15 dk da göğsü boşaltıyor. Aventin masajlısı çıkmış bir araştırma yapabilirisn
nevresim takımı alabilirsin
banyo malzemelerini alabilirsin
sonracığımaaa göğüs pedi alabilirsin
tatlım öyle büyük mağazalara bakmana gerek yok, oralarda çok pahalıdır. İnan hiç gereği yok
ben iki tane nevresim takımı almıştım, 20*25 tl civarındaydı. İki tane yetiyor fazlasına gerek yok zaten
yeniden çeyiz düzmek gibi oluyor gerçekten:)
benim şimdiki aklım olsaydı birçok şeyi almazdım boşuna para verdiğim o kadar ıvır zıvır var ki
tatlım öyle büyük mağazalara bakmana gerek yok, oralarda çok pahalıdır. İnan hiç gereği yok
ben iki tane nevresim takımı almıştım, 20*25 tl civarındaydı. İki tane yetiyor fazlasına gerek yok zaten
yeniden çeyiz düzmek gibi oluyor gerçekten:)
benim şimdiki aklım olsaydı birçok şeyi almazdım boşuna para verdiğim o kadar ıvır zıvır var ki
2 tane nevresim takımı yeter mi ya gerçekten :26: pokları taşar bezinden batırır falan yedeğide batıksa zor olur.. gerçi illa takım olmasada olur, hiç kullanmadığım çift kişilik nevresimlerim var onları keser diker küçülttürürüm babama yedek olur
süt pompalarını araştırdım şimdi, lansinohun elektrikli ve çiftli olanlarından çok güzel yorumlar okudum herkes çok memnunmuş. kk'da da konusu var, araştırdım kargo dahil 130tl'ye buldum.. bir kaç gün daha bekleyeyimde bunu alabilirim sanırım.
kız mıçsalar da öyle nevresimlere taşmıyo merak etme ama kirleniyo tabi
ama bebeğiin kıyafetleri çok çok sık yıkanıyor. İki günde bir muhakkak yıkıyorsun ilk zamanlar günde 2-3 kez kıyafet değiştiriyo falan
o yüzden iki nevresim yetiyo.
baktın ki çok lazım oldu bir geceliğine başka bir çarsafta yatırırsın ne olacak ki
lansinoh iyi bir marka, pompasını hiç denemedim ama 130 tl gayet iyi
çift olunca vakum gücü yüzde elli azalıyor. Vakum gücünü arttırmak için diğer tarafın tıpasını kapatmak falan gerekiyo bunları da düşün alırken
gerçi kafana yattıysa çok da kurcalama, hepsi aynı işlevi görüyo
göğsü maksimum 20 dk da boşaltsın yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?