Eylül dostluğumuza burada devam (:

bugün kızlar whatsup da galiba

Speed emadur işe yaramadıysa dramamine, zofer, metpamit gibi ilaçları dene
herkese her ilaç yaramıyo. Beni sadece dramamine ayakta tutuyodu, zofer en ağırıdır herkese çok iyi gelir ama bana yaramıyodu mesela

ayy o günlerimi hatırlayınca midem bulanıyo yine. 5 ay sürdü ne çektm beee :))

zahterciğim daha iyi olursun inş. Sen çalışıyo musun bu halde?

siyahdeniz, evet orda doğum yaptım. Ben herşeyden çok memnun kaldım. Doğum sonrası destek de çok iyiydi

ne kadar aptallar ya ne kadar gerizekalılar ay nasıl sinirlendim
bi erkek bi bebeğe en fazla ne kadar bakabilir ki

GEÇ döllenme falan mı oldu yaw kan testine göre 1*2 hafta gösteriyor son adetine göre 4 haftalık
hadi bakalım inşallah harika bir hamilelik geçirirsin 50 kere söyledim sonunda birlikte hamileyiz

ben zaten şaşkın ördek yavrusu gibiyim..takvim ilk regle göre sölüyo.yalnış yani.halbuki daha regl siz olarak 17 gün fln geçirdim

similaaaaa ayyyyyyyyy sizi gidi watsupçılar sizi bizi bundan mahrum bırakıyorsunuz öylemi
çok sevindim canım darısı başımıza artık

Ocwnys ; canım emedur iyi geliyor ama her zaman değil 1 gün iyiyim diyorum hooop yine ne var ne yok çıkartıyorum. bazen bulantım oluyor ama hiç kusmuyorum çok şükür baş ağrısından kurtuldum.
şimdi öğünlerimi 6'ya çıkarttım az yiyip sık yiyorum böyle daha az bulantım kusmam oluyor biraz fazla kaçırdım mı hemen kusuyorum zaten

çok sağool canım darısı sana ve tüm isteyenlere inşallah

ne düşüncesizlik ya ufacık çocuğa kim bakacak eşin nasıl baksın akıl var mantık var mecbur verecek bence hiç stres yapma

çok geçmiş olsun canım dikkat et daha kötü olmasın hızlı toparlan bir kaç gün daha izin verse iyice iyileşşen aslında daha iyi olurdu

biz bu cuma gidiyoruz. MArmaris İçmeler e 2 kişilik rezervasyon yaptrıdık 3 kişi gidiyoruz

ben zaten şaşkın ördek yavrusu gibiyim..takvim ilk regle göre sölüyo.yalnış yani.halbuki daha regl siz olarak 17 gün fln geçirdim

boşver ilk benimde öyke karıştı dr net söylediğinde onu baz alarak yeniden düzenlersin

inanmıyorum ay çok sevindim heyoooooooooo
aşkolsun yani hiç söylemiyosun test yaptığını

kız smillia davulun sesi yaklaştı hade bakalım

ilk adet gününde yeni yumurta oluşmaya başlıyor ya hani, işte o yumurta bebek oluyor
o yüzden son adet tarihin hamileliğinin ilk günü kabul ediliyor. Yani yumurtanın ilk oluştugu gün
döllenirse bebek oluyor döllenmezse çatlayıp regl oluyosun zaten

göründüğü kadar karışık değil sen de öğrencen

Çok karışık işler bunlar ya

similaaaaa ayyyyyyyyy sizi gidi watsupçılar sizi bizi bundan mahrum bırakıyorsunuz öylemi
çok sevindim canım darısı başımıza artık

daha yeni belli oldu zaten hemen yazdım kk yada..

şimdi ben 2-3 önce bi test yaptım.negatif çıktı. evde 1 tane daha test vardı.bugün aklıma geldi.normalde cuma günü hastalanmam gerek.daha 4-5 gün var yani,geçmiş bile değil..aklıma geldiyse duramam zaten,dedim bunuda yapayım testsiz kalayım daha iyi yoksa sürekli yaparım ben.neyse yaptım ilk çizgi çıktı..yine negatif dedim..poşetlerini çöpe attım.mutfal masasına koydum testi oturdum başına.bakıyorum..3-4 dk sonra 2.çizgi olmaya başladı.ama silik ötesi.foto çekip kızlara yolladım zorla gözüküyor fotoda..herkes hamilesin fln demeye başladı :)
ben başladım hüngür hüngür ağlamaya.ama inanmıyorum yani çizgi net değil..şaşırdım salak gibi bişey oldum.napsam diye düşünemedim bile.sonra 2-3 farklı marka test alayım dedim,sonra kızların gazıyla bi anda kendimi hastanede buldum.ama dolmuşta kalbimin atışını anlatamam.kalp kirizi geçirmekle bayılmak arası bişey yaşadım...
saat 14.15 kanı verdim.2 saatte çıkacak dediler.bekleyemem okadar diyip mail atın dedim..evede saat 16.05 te geldim.hemen hastaneyi aradım.yarım saat dediler..sonra yine aradım fln fln mail attılar.
BETA HCG 46.5 mış,tabi ben hamile olmadığımı sandım..Hemen uzman bilirkişi annelere sordum..HAMİLEYMİŞİM ya ben

0.2-1 haftalık

1 haftalık bebemi olur desemde oluyor heralde.

Öyle işte salak gibiyim şaşkınım ve hamileyim..umarım bebişim benimle kalır gitmez bi yere

ay bunu sölerken bile hala inanmıyorum

:)))) aynen ocws yazısını okuyup kendi kendime çözmeye çalışıyodum bende tam :)

Bizim durumumuz çok vahim siyahdeniz Bu arada similla kalır gider nasıl laflar bunlar. Ay annelik böyle bir şey demek ki yarım saatte bizim kızın tüm ruhunu sarıp sarmaladı. Bu saatten sonra kendinden çok onu düşüneceksin ve tüm hayatın böyle geçecek değil mi ahsen

Son düzenleme:
olur olur bi haftalık bebe :)
bankadan arkadaşım dört günlük olduğunda öğrendi şükür herbişeler sapasağlam. seninde allahın izni ile bebeğini kucağına aldığını göreceğiz.
sipidi bana gene rapor veriyordu ben almadım. iş yerindekiler huysuzlanmaya başladı. birkaç gün çok dikkat ederek çalışacağım eğer bir problem olursa geliyorsun ve yatıyorsun evde dedi doktor. bacak kasımda kismi yırtık ve ödem varmış. eğer zorlamazsam kendliğinden düzelecek. koşmak merdiven inip çıkmak spor yapmak hatta gerinmek bile yasak oturcam sadece

şu an o kadar garip duygular içerisindeyimki tarifi mümkün değil...sevinç.mutluluk.şaşkınlık herşeyi yaşıyorum..evlilik günümüz gibi heyecanlıyım.hayatımın miladı bugün

Ay zahter çocuğu bir haftalık diye küçümsüyor bu kız Onu bebekten saymıyor

anladım canım çok dikkatli ol o zaman aynı şeyleri yine yaşama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…