- Konu Sahibi landfloves
-
- #32.881
Acaip sinirliyim kızlar. ÇArşamba günü kardeşimin mezuniyeti var ve annem gidecek tabikide. E çocuğuma annem bakıyo, benim izin almam gerek. İzin veriyo burdaki şerefsizz idare. Yerime bakacak kişi yokmuş.sen ne diye ordasın ayarlasana birini madem. NApayım diyorum çocuğuma bakacak biri lazım. Eşin alsın izin diyo. Ya eşim 1 saat olsa idare etsin baksın ama tüm gün kaka yapsa alamaz kkarnını doyuramaz uyutamaz. Tüm gün bakabilirmi aklı nasıl yatıyo buna. Bende izin vermezlerse eğer çocuğu bebek arabasına koyup yanımda getiricem yapıcam bunu. Doktorumada diyicem izin vermediler doktor bey koyacak kişi yok çocuğu mecburum.
Bugün herkes benimle uğraşıyor
Bugün herkes benimle uğraşıyor
Hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
GEÇ döllenme falan mı oldu yaw kan testine göre 1*2 hafta gösteriyor son adetine göre 4 haftalık
hadi bakalım inşallah harika bir hamilelik geçirirsin 50 kere söyledim sonunda birlikte hamileyiz
Selam bacılarr...
Yine uzun bi ara vermek durumunda kaldım... İş güç uğraşıyorum... Topikte bi yaramaz bi durum yok inşallah...
Speedycim hamileleiğini yeni gördüm canım tebrik ederim...Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin....
Acaip sinirliyim kızlar. ÇArşamba günü kardeşimin mezuniyeti var ve annem gidecek tabikide. E çocuğuma annem bakıyo, benim izin almam gerek. İzin veriyo burdaki şerefsizz idare. Yerime bakacak kişi yokmuş.sen ne diye ordasın ayarlasana birini madem. NApayım diyorum çocuğuma bakacak biri lazım. Eşin alsın izin diyo. Ya eşim 1 saat olsa idare etsin baksın ama tüm gün kaka yapsa alamaz kkarnını doyuramaz uyutamaz. Tüm gün bakabilirmi aklı nasıl yatıyo buna. Bende izin vermezlerse eğer çocuğu bebek arabasına koyup yanımda getiricem yapıcam bunu. Doktorumada diyicem izin vermediler doktor bey koyacak kişi yok çocuğu mecburum.
Bulantı ilacı işe yaramıyor mu spidi hamile olmanın en kötü taraflarından biri şu bulantı işi sanırım
ayağım daha iyi ama biraz daha iyileşmesi için vakit var şimdilik kısıtlı hareket ediyorum beş dakika olan yolu daha geç yürüyorum ama şükür şimdi hastaneye geçiyorum son kontrole yarın iş başı
hanzade nerelerde izni koparıp tatile mi gitti yoksa
geçen sordum cvp veren olmadı sanırım tatile pek giden yok bu sene... Haftaya eşimin böbrek kontrolü var inşallah temiz çıkarda biyopsiye falan gerek kalmaz. Sonrası da zaten ramazan, ağustos gibi kısmetse Antalya ya gideceğiz ekim gibide umreye gitmek istiyoruz. Gitmek oraları görmek tek isteğim ve arzum inşallah bi aksilik çıkmaz. Bebek olursa çok zor olur gitmek onun için bu sene içimizden geçen her şeyi yapmak istiyoruz.
ben zaten şaşkın ördek yavrusu gibiyim..takvim ilk regle göre sölüyo.yalnış yani.halbuki daha regl siz olarak 17 gün fln geçirdim
kim kaldı şimdi
Hanzade+Daphne+Zahter ve bennnnmaşallah çok doğurgan bi topik çıktık
ben zaten şaşkın ördek yavrusu gibiyim..takvim ilk regle göre sölüyo.yalnış yani.halbuki daha regl siz olarak 17 gün fln geçirdim
inanmıyorum ay çok sevindim heyoooooooooo
aşkolsun yani hiç söylemiyosun test yaptığını
kız smillia davulun sesi yaklaştı hade bakalım
ilk adet gününde yeni yumurta oluşmaya başlıyor ya hani, işte o yumurta bebek oluyor
o yüzden son adet tarihin hamileliğinin ilk günü kabul ediliyor. Yani yumurtanın ilk oluştugu gün
döllenirse bebek oluyor döllenmezse çatlayıp regl oluyosun zaten
göründüğü kadar karışık değil sen de öğrencen
similaaaaa ayyyyyyyyy sizi gidi watsupçılar sizi bizi bundan mahrum bırakıyorsunuz öylemi
çok sevindim canım darısı başımıza artık
Çok karışık işler bunlar ya
:)))) aynen ocws yazısını okuyup kendi kendime çözmeye çalışıyodum bende tam :)
olur olur bi haftalık bebe :)
bankadan arkadaşım dört günlük olduğunda öğrendi şükür herbişeler sapasağlam. seninde allahın izni ile bebeğini kucağına aldığını göreceğiz.
sipidi bana gene rapor veriyordu ben almadım. iş yerindekiler huysuzlanmaya başladı. birkaç gün çok dikkat ederek çalışacağım eğer bir problem olursa geliyorsun ve yatıyorsun evde dedi doktor. bacak kasımda kismi yırtık ve ödem varmış. eğer zorlamazsam kendliğinden düzelecek. koşmak merdiven inip çıkmak spor yapmak hatta gerinmek bile yasakoturcam sadece
olur olur bi haftalık bebe :)
bankadan arkadaşım dört günlük olduğunda öğrendi şükür herbişeler sapasağlam. seninde allahın izni ile bebeğini kucağına aldığını göreceğiz.
sipidi bana gene rapor veriyordu ben almadım. iş yerindekiler huysuzlanmaya başladı. birkaç gün çok dikkat ederek çalışacağım eğer bir problem olursa geliyorsun ve yatıyorsun evde dedi doktor. bacak kasımda kismi yırtık ve ödem varmış. eğer zorlamazsam kendliğinden düzelecek. koşmak merdiven inip çıkmak spor yapmak hatta gerinmek bile yasakoturcam sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?