Eylül dostluğumuza burada devam (:

berra da "de ded de ed de" "ba ba bba ba ab diyordu
dün "mem me me mem" demeye başladı, bana sesleniyo galiba

bizim fotodan çok videomuz var
herşeyini çekiyo babası
ama makinayı görünce bırakıyo oyunu, ona göstermeden çekiyoz

aynen bababba mammmm mamm bide sanki muhabbet ediyo gibi o bana bakıp mırıldanıyo bende onun seslerini taklit ediyorum sohbet ediyoruz karşılıklı :) evet oyunu bırakıyo görünce hemen ben yakalayamıyorum.

daphne sevindim evinizin tadilatı bitiyor demekki, ne güzel temizliğinide yapmışsın sadece elektrik mi yok? evinizde uyuyamazmısınız?

benimde temizlik yapmam lazım eşime sabah söyledim, akşama temizlik yapacaz beraber dedim tamam dedi..

pingu yazık ya yorganın üstü bence sert geliyordur, ben uyuyamam mesala kaç kat serersen ser taş gibi oluyor. kendi yatağını yere alman daha mantıklı... bakalım seneye bu zamanlar bende başlarım nerde yatıracam demelere..

aynen bababba mammmm mamm bide sanki muhabbet ediyo gibi o bana bakıp mırıldanıyo bende onun seslerini taklit ediyorum sohbet ediyoruz karşılıklı :) evet oyunu bırakıyo görünce hemen ben yakalayamıyorum.

onun seslerini ve ağız hareketlerini taklit etmek beyin gelişimi ve fonksiyonları için çok faydalıymış biliyo musun
çok zevkli oluyo :)

ben ağız hareketi yapınca o da beni taklit etmeye çalışıyo kaşlarını çatıp

ben batuyla berrayı yanyana getirmeyi çok istiyorum. Tabiki bide kağanla.

Selam bacılarr...

Yine uzun bi ara vermek durumunda kaldım... İş güç uğraşıyorum... Topikte bi yaramaz bi durum yok inşallah...

Speedycim hamileleiğini yeni gördüm canım tebrik ederim... Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin....

Acaip sinirliyim kızlar. ÇArşamba günü kardeşimin mezuniyeti var ve annem gidecek tabikide. E çocuğuma annem bakıyo, benim izin almam gerek. İzin veriyo burdaki şerefsizz idare. Yerime bakacak kişi yokmuş.sen ne diye ordasın ayarlasana birini madem. NApayım diyorum çocuğuma bakacak biri lazım. Eşin alsın izin diyo. Ya eşim 1 saat olsa idare etsin baksın ama tüm gün kaka yapsa alamaz kkarnını doyuramaz uyutamaz. Tüm gün bakabilirmi aklı nasıl yatıyo buna. Bende izin vermezlerse eğer çocuğu bebek arabasına koyup yanımda getiricem yapıcam bunu. Doktorumada diyicem izin vermediler doktor bey koyacak kişi yok çocuğu mecburum.

Bulantı ilacı işe yaramıyor mu spidi hamile olmanın en kötü taraflarından biri şu bulantı işi sanırım
ayağım daha iyi ama biraz daha iyileşmesi için vakit var şimdilik kısıtlı hareket ediyorum beş dakika olan yolu daha geç yürüyorum ama şükür şimdi hastaneye geçiyorum son kontrole yarın iş başı
hanzade nerelerde izni koparıp tatile mi gitti yoksa

merhabalar kızlarrrr
herkese güzel bir hafta diliyorum. İstanbul da feci sıcak var Allah tüm hasta ve hamilelere kolaylıklar versin. Cumartesi yakın arkadaşımız doğum yaptı hastaneye gittik ziyarete yumuk yumuk bi bebek çok tatlı maşallah, otururken birden verdiler kucağıma çok güzeldi...Sonra annemlere gittik memlekete gidecekler yolcu ettik vedalaştık. Dünde sabahtan akşama kadar gezdik eşimle gece yamulmuş bi vaziyette uyumuşum.
Pingu yerim o batuyu ya dile bak serseriii
Ahsen sen medipol üniv. hast de doğum yapmıştın dimi? oraya gittik çok beğendim otel gibi hastane yapmışlar, ya hizmette yada orada doğururum kesin. Gerçi ortada daha bebek biz hastane beğeniyoruz eşimle :)

geçen sordum cvp veren olmadı sanırım tatile pek giden yok bu sene... Haftaya eşimin böbrek kontrolü var inşallah temiz çıkarda biyopsiye falan gerek kalmaz. Sonrası da zaten ramazan, ağustos gibi kısmetse Antalya ya gideceğiz ekim gibide umreye gitmek istiyoruz. Gitmek oraları görmek tek isteğim ve arzum inşallah bi aksilik çıkmaz. Bebek olursa çok zor olur gitmek onun için bu sene içimizden geçen her şeyi yapmak istiyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…