Eylül dostluğumuza burada devam (:

ewet annemde yorgan serer. Acaba büyük süngerler var yer yatağı için onlardanmı alsm.

karyolası çok mu küçük hani şu sepet tarzı olanlardan mı?
parkyatagı yok muydu batunun?

süngere gerek yok, illa yerde yatırcam diyosan karyolasındaki yatak da aynı işlevi görür, etrafını desteklemen yeter

ewet annemde yorgan serer. Acaba büyük süngerler var yer yatağı için onlardanmı alsm.
Olur ama bence artik bi sekilde odasini ayir artik.oturma odasindami yatar salondami yatar omur billah yatak odasinda kalmicak zaten

ben hiç yatamam ya sıcaktan yastığı bile atıyorum ben

Disinda carsaf oldugu icin sicak olmaz..walla cok sicak hakkaten ya bizde yatak odasina hesapli bi klima alalim diyoruz

gunaydın kızlar...

Daphnem ıcın rahatlamıstır temızlık yapınca, bı an once bıter de evınıze gecersınız ınsallah...

Pingum, ahsen, bebıslerıızın en tatlı zamanı ya tam totodan ısırmalık , ahsen berranın yenı resmı yok muuu, gercı sımdı ev telasın var ama uygun oldugunda ekle kuzum ya... Batuyu gorduk facede koca adam olmus yakısıklı

Ben ne zaman uyuyamamaya baslıcam bende mı sorun var acaba, herkes 30. haftadan sonra zorlanıyormus ben yataktan cıkamıyorum bayıltılmıs gıbı uyuyorum sabahları...
Bı de gecelerı coook uyanıyorum ve sabaha kadar en 1,5 lıtre su ıcıyorum ıcım yanıyor, e tabı su ıs wc ye gıt derken ama masallah uykum hııııc acılmıyo

uyu kızım uyu çok uyumaktan şikayet edip hasta etme beni

berranın resmi var makinada ve eşimin telefonunda
onları b.sayara at ordan küçült buraya ekle ayy çok üşeniyorum ya:26:
haklısınız ama uzun süredir foto paylaşmadım hiç
bu akşam berrayı uyutunca yapayım bari

ya tamam sıkayetcı degılım ama normal degıl galıba demı
bugun saatı ona kurdum oyle kalktım kızım ac kalmasın yoksa 2 ye kadar bıraksalar uyurum...
Ahsen ya benm kız asağıları cok zorluyor basını kanala mı sokuyor acaba carsamba sorayım bakayım doktora, 24. haftadan berı doğum pozısyonunda, su son hafta nerdeyse elımle asagıyı tutcam oyle gezcem yoksa elı kafası cıkcakmıs gıbı oluyor

bılıyom ıste zor gelıyor sana da e bızde merak edıyoruz kuzumuzu, uygun bı anda at da masallah dıyelım balyanaga

aklıma ne geldi
hani hamileliğin son haftalarında gece insan zırt pırt uyanıp kalkıyor ya sanki vücud yavaştan yavaştan gece uyku bölünmesine alışıyor gibi

ben son haftalarda pek uyuyamıyordum ama herkes bir olmaz ki neden anormal olsun yani. Hem sıcaktan da mayışıyor olabilirsin

kafasını aşağıya ittirmesi normal, artık yavaş yavaş vücudun doğuma hazırlanıyor bu saaten sonra senin kasılmaların da başlayacak yani doğum geliyor

benim kızım da ayaklrını göğsüme göğsüme sokardı gererdi hep kazır gibi yapardı
aşağılarda hiç hareket olmazdı

"kızım yolu şaşırdın çıkış ağzımda değil" diyodum ben de

Aynen öyle aydasu, inşallah bu hafta geçeriz.
Bırak aydasu uyu bol bol görmüyor musun bizim kızları

Gunduz uykuyu sevmedıgımden gece gec saatlere kadar otuyorum ondan da olabılır, 2den 3den once yatmıyom bı de esım gececıyse

demeeeee dogum gelıyor demeeee :18: ıyıdık bız boyle yaa

aynen benım kız da oyle, degısık bı pozısyon alıyor, bak tarıf edeyım bı ayak sağ gogsumun bı ayak sol gogsumun altında popo gobek delıgımın ustunde dıkıyor onu bıde aynı anda hem ayakları hem de asagıdan kafayı gerıyor o an var ya kal gelıyor bana resmen gerınıyo kız ıcerde, hem asagıdan hem yukardan zorlyo...

ee sıkılmış artık çıkayım diyor:)

Aynen öyle aydasu, inşallah bu hafta geçeriz.
Bırak aydasu uyu bol bol görmüyor musun bizim kızları

ınsallah canım, ama bu esle ayrı kalma mevzusu ıyı gelmıs olabılır baksana dısarda sevgılı gıbı bulusmalar falan vuhuuu

valla ya bi de utanmadan saat kurdum diyo

ya kız ac kalmasın dıye yoksa kurmam taaam ya demıcem uykuyla ılıgılı bıse

IYiym kuzum napim.ev isi yapcam useniyrm su anda.

WAlla bu bebis muabbetinden kacis yok.heryerde var..
Bi hamile kalayim sorularimla biktircam sizi :) onu bekliyrm

Aynen ben de usenıyorum baslamaya ıse

Kız nerde leopar gorsem sen gelıyon aklmıa gecen kıpaya gıttık Allah ım pembe leoparlı bebek elbısesı yapmıslar aaa sımılla gorse bayılır bunu dedım esım buyur kım dıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…