- Konu Sahibi landfloves
-
- #32.821
ahsen batunun uykusu iyi gidiyodu aslında gece 2 kez kalkıyodu sabaha karşı kımıl kımıl oluyo ama 3
gecedir heleki bu gece mahvoldum ya. Bide biz ona yer yatağı yaptık acaba orası sert mi geilyo olabilir mi ?
Sağol canım, berra az mı uyuyor yoksa düzensiz mi uykuları ahsen?
gece çok uyanıyor. Bazen saat başı bazen yarım saatte bir
gece odasının kapısını tutamayacak kadar sersemliyorum
Diş acısıda olabilir sıcak olabilir bilemiyorumki. Beni yanında istiyo bide sanki.
Ahsen ben yyatak konusunda çözümü yer yatagı yapmakta bulum. Şimdi ayrı odada yatırmaya cesaret edemiyorum. yatağı oturma odasında batunun. Küçük beşiği var ama çok aşırı hareketli uyuyo onda rahat edemez. Karyolada yanımda yatırıyodum bu sefer kocamla ayrı kalıyoruz. yere yorgan koyduk 2 kat yapıp üstüne bi bebek yorganını yine 2 kat yapıp koyduk orda yatıyo ama acaba sertmi belini ağrıtırmı acaba bilemedim
Elif siz odanin kapisi kapali nasil uyuyonuz sicak diilmi
canım o kadar yorganın üstünde yatamaz ki çok terler uyuyamaz
bence başka bir çözüm bul sen bu işe
bence sıcaktan uyanıyor minnoş
bir de artık 6 aylık oldu odasını ayırmayı neden düşünmüyosun sen de daha rahat edersin.
bir anda yanından alıp diğer odaya koymak olmaz tabi ama aşamalı aşamalı ayırabilirsin
yatacağı odaya koy, ilk üç gün sen de onunla birlikte o odada yanıbaşında yat. Üç gün sonra biraz daha uzağa yat, üç gün sonra biraz daha uzağa derken odadan çık
ama sık sık yanında oldgunu, her istediğinde hemen koşacağını söyle emin ol anlıyolar.
sesini duymam diye korkma, anında duyuyor insan
ben duyuyorsam herkes duyar
çözüm bulamadım ki ahsenim yaYatakta yanıma yatırıcam yine bu gece bakalım yine çok uayanacakmı deneyeyim. uyanmazsa yerinde rahat değil demek. Bi karyoladaki yatağını koyayım dedim yere ama çok hareketli yatakta hafif yüksek düşer ordan kesin.
bir de artık 6 aylık oldu odasını ayırmayı neden düşünmüyosun sen de daha rahat edersin.
bir anda yanından alıp diğer odaya koymak olmaz tabi ama aşamalı aşamalı ayırabilirsin
yatacağı odaya koy, ilk üç gün sen de onunla birlikte o odada yanıbaşında yat. Üç gün sonra biraz daha uzağa yat, üç gün sonra biraz daha uzağa derken odadan çık
ama sık sık yanında oldgunu, her istediğinde hemen koşacağını söyle emin ol anlıyolar.
sesini duymam diye korkma, anında duyuyor insan
ben duyuyorsam herkes duyar
Aslında bi h.sonu deniycem onu ahsen. Ama batunun ayrı odası yok oturmaodasında yatağı. Tv sesi bizim sesimiz oluyo diye y.odasında uyutuyorum ben onu. Ben eşimden önce yatıyorum o sonra yatıyo yani biz batuyla uyumuş oluyoruz oturma odası boşaldığında. Düzenimiz yok. Benim gece kalktığımızda koymam lazım yatağına. o karyolayı y.odasına taşıyamıyorum y.odamız dar. Bisürü problem var yani.
Biz yere yattikmi yorgan sereriz :)
Biz yere yattikmi yorgan sereriz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?