Eylül dostluğumuza burada devam (:

ahsen batunun uykusu iyi gidiyodu aslında gece 2 kez kalkıyodu sabaha karşı kımıl kımıl oluyo ama 3
gecedir heleki bu gece mahvoldum ya. Bide biz ona yer yatağı yaptık acaba orası sert mi geilyo olabilir mi ?

7. aya girmek üzereler. Tam diş acısının had safhaya ulaştığı ay. Berra'nın da bir ara uykusu çok iyiydi bozuldu işte.
Ben dişe bağlıyorum ya da sıcak da etken olabilir
yerini yadırgayacağını sanmıyorum ya

Diş acısıda olabilir sıcak olabilir bilemiyorumki. Beni yanında istiyo bide sanki.
Ahsen ben yyatak konusunda çözümü yer yatagı yapmakta bulum. Şimdi ayrı odada yatırmaya cesaret edemiyorum. yatağı oturma odasında batunun. Küçük beşiği var ama çok aşırı hareketli uyuyo onda rahat edemez. Karyolada yanımda yatırıyodum bu sefer kocamla ayrı kalıyoruz. yere yorgan koyduk 2 kat yapıp üstüne bi bebek yorganını yine 2 kat yapıp koyduk orda yatıyo ama acaba sertmi belini ağrıtırmı acaba bilemedim

canım o kadar yorganın üstünde yatamaz ki çok terler uyuyamaz
bence başka bir çözüm bul sen bu işe
bence sıcaktan uyanıyor minnoş

canım o kadar yorganın üstünde yatamaz ki çok terler uyuyamaz
bence başka bir çözüm bul sen bu işe
bence sıcaktan uyanıyor minnoş

çözüm bulamadım ki ahsenim ya Yatakta yanıma yatırıcam yine bu gece bakalım yine çok uayanacakmı deneyeyim. uyanmazsa yerinde rahat değil demek. Bi karyoladaki yatağını koyayım dedim yere ama çok hareketli yatakta hafif yüksek düşer ordan kesin.

bir de artık 6 aylık oldu odasını ayırmayı neden düşünmüyosun sen de daha rahat edersin.
bir anda yanından alıp diğer odaya koymak olmaz tabi ama aşamalı aşamalı ayırabilirsin

yatacağı odaya koy, ilk üç gün sen de onunla birlikte o odada yanıbaşında yat. Üç gün sonra biraz daha uzağa yat, üç gün sonra biraz daha uzağa derken odadan çık
ama sık sık yanında oldgunu, her istediğinde hemen koşacağını söyle emin ol anlıyolar.

sesini duymam diye korkma, anında duyuyor insan
ben duyuyorsam herkes duyar

Günaydın herkese
bizim ev gece çok serin oluyo ben üsüdüğümu hissediyorum ama bebekler sıcağa hiç gelemiyo
benim rapor bugün bitiyo sanıyordum yarınmis bugüne kontrol yazmış ama ayaklarım gitmek istemiyo cumartesi gittim başka bi muayenem vardı yürümek zorladı beni on dakikalık yolu yarım saate gittim ağrılarim gitmesi gerekirken daha şiddetli oluyo gece uyutmuyo

AHsene katiliyrm..hem baska seylerde duzelir

kesinlikle sıcaktan uyanıyordur o kadar yorganın üstünde yatsan sen de uyanırsın kız. Üstelik o neden uyandıgını bile anlamıyo yazık

karyolanın yatagını yere koymak mantıklı, etrafını desteklersen düşmez niye düşsün. Çok hareketli dmi mi nasıl dönüyolar o yana bu yana:)) Bzim berra bütün beşiği turluyor gece boyu. Bazen popoyu da havaya dikiyo çok komik oluyo

Sen bilirsin ama artık yatagınıza sokmanı tavsiye etmem elifciğim ya.
Bu aylarda ayırmazsan ileride çok zor olacak ayırman

Aslında bi h.sonu deniycem onu ahsen. Ama batunun ayrı odası yok oturmaodasında yatağı. Tv sesi bizim sesimiz oluyo diye y.odasında uyutuyorum ben onu. Ben eşimden önce yatıyorum o sonra yatıyo yani biz batuyla uyumuş oluyoruz oturma odası boşaldığında. Düzenimiz yok. Benim gece kalktığımızda koymam lazım yatağına. o karyolayı y.odasına taşıyamıyorum y.odamız dar. Bisürü problem var yani.

bir de bebekler gece uykuları hafifleyince dönüyolar, sesler çıkartıyolar, emme hareketi yapıyolar hatta gözlerini yarıya açıyolar ya hani aslında o aşamadayken bebekler tekrardan uykuya dönmeyi öğreniyolarmış yani müdahale etmeyince 5 dk içinde kendi kendine tekrar dalıyomuş

insan yanında yatırınca her kıpırtısına uyanıyor ve müdahale ediyo pışpışlıyo, bebek de ona alışıyo, uykusu hafiflediğinde direkt pışpış istiyo

ayrı yatınca öyle olmuyo

mmm evet problemli durum biraz
peki salonda uyutsan olmaz mı yatagı düzeni orda olsa? Salonu kullanmıyosunuz sanırım

ya da oturma odasında yatsın, siz salonda oturun akşamları
yani onun düzenini bir odaya kur ve o odayı akşamları kullanma

bir de bi odada uyutup sonra diğer odaya geçirmek bana pek doğru gelmiyo
düşünsene uyandıgında farklı bi yerde. Bu bebekler o kadar küçük ki her oda ayrı bir dünya onlar için

ben uyandıgımda henüz bilmediğim bir yerde kendimi bulursam çok korkarım. Bebekler de öyle hisseder gibi geliyo bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…