Eylül dostluğumuza burada devam (:

aa doğru bizde bu randevudan sonra 2 haftada 1 gidecekmişiz bende seviniyorum daha sık göreceğim diye

ya bi tane hastane çıkışımız hazır doğarsa onu giydiririz zaten hastanemiz veriyomuş kıyafet

şaka bi yana artık gitmemiz lazım annem de deliriyo ama ben nedense rahatım

Ay az önce bir haber aldım benim bi kuzenim vardı odtu de okuyordu birkaç ay önce kaçarak evlendi hatta nikahlarini çok önceden yapmışlar ben düğüne gitmemiştim meğer hamileymis doğum yapmış ben şoklardayim ne cesaret ben kocam askere gitmeden bu yaşta yapamıyorum kuzenim okuyodu bırakmadıysa

daphnecim teşekkür ederim ben de onu çok beğendim söyledim ya sana da gözleri filan kara kara maşallah tam sivaslı

daphne çok sevindim hadi yakında kavuşuyosun evine işallah. Watsup ta yazdıkların anneme idince toplu olarak geliyo ama yazmaya fırsatım olmuyo.

Öğlen sıcağında anneme gittim batuşu emzirmeye yine etrafa bakınırken emmedi. Hadiii sağ baklaım elif. NEfret ediyorum sağma işinden göğüslerim acıyo. Yemek yemeden gitmiştim hızlı hızlı yedim bişiler. Hadi tekrar koştur koştur işe gel. Oğlum pek keyifli. Benim anannemde evde babannemde alt katımızda oturuyo zaten sürekli batu için çıkıyo yukarıya o da var annem babam çevre kalabalık batunun keyfine diyecek yok. Bugünde kardeşim geliyo bi oyuncu daha geliyo batuş beye.

hanzade 3 ay kaldı demek. Bak biliyorum hoşlanmıyosun böyle akıl vermelrden ama istediğin ay olmuyo bebek biliosun. Bence başla şimdiden. Eşinin terfiside oldu. DEnemelere başla sonra geç kaldım diye pişman olma tatlım.

..selam kızlar ..nasılsınız..herkesin başından acı şeyler geçmiş bu aralar..geçmiş olsun..
daphane canınıza birşey olmamış ya en önemlisi o.inşallah bir an önce evinize kavuşursunuz..
zahter çok geçmiş olsun canım acil şifalar..
aydasu,miraclem maşallah sizlere elif ve erdem e de

ocways biran önce gönlün ferahlar inşallah canım..
ve sofişş ne zaman bir kızın babasının ölüm haberini alsam kilitleniyorum..yazacak tek kelime gelmiyor aklıma..
hep aklımda o anı yaşadığımdaki acı geliyor ve çıkmıyor biran aklımdan..
sofişim inan baban vefat etse de şükredeceklerin var..
mesela iyiki yanındaydın.
.anladığım kadarıyla rahatsızlığıda varmış..
her ölüm anidir fakat iyiki sabah hiçbir rahatsızlığı olmayan gülüşüp konuştuğunuz babacığını kaybetmedin..
iyiki evladını görebildi baban..dedelik duygusunu yaşatabildin..

ben bunların hiçbirini yaşayamadım kuzum..o yüzden hep iyikileri aklında tut..
bol bol dua et için anca öyle soğur..Rabbim babalarımızın mekanını cennet eğlesin..
sana ve ailene sabırlar versin.

biliorum canım asıl istediğim yılbaşında olması sonbahara girerken doğması sırf hemen olmaz diye eylülde başlıyalım diyoruz zaten daha erken olmasın

ayrıca siz bizden tecrübeli olarak tabi ki akıl vereceksiniz sizin tecrübelerinizden faydalanıcaz canım sizi kullanıyoruz bir nevii

aminn daphnecim.
teremm sen nasılsın ??
zyv okuduğunu görüyorum hiç yazmıyosun sen nasılsın ?

sağol pingum iyiyim çok şükür..yaz geldi hergün bir planım var dolaşıyorum..

batuş için yazdıklarını okudum dişlerin gelmesi yakınmış kocaman oldu sıpacık ya..
daha dün doğdu gb..

Sagol terem sen nerelerdesin?

gezmelerdeyim daphanem

sizleri akşam okuyorum ama bir türlü nasip olmadı yazmak..her günüm bir koşuşturmaca..

kaçırdım mı bilmiyorum nasıl gidiyor baby çalışmaları başladınız mı

ilk kim yapacak acaba 2. çocuğunu ben şimdi onu merak ediyorum biz daha 1.yapamadan hbr gelmese bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…