- Konu Sahibi landfloves
-
- #32.641
Ahsen'in paylaştığı yazıyı okudum ve %100 katılıyorum.
Ben aynısını evlilik için de düşünüyorum.Eşimi dünyalar kadar seviyorm ama evi çekip çevirmekten nefret ediyorum.
Bu evlilikten nefret ettiğim anlamına gelmiyor. Evlilik sorumluluklarından nefret ettiğim anlamına geliyor
LAndfloves nolur kızma canım ama eşini senin anlattığın kadarıyla tanıyorum 1,5 yıldır hiç değişmedi ya. Hep aynı şeyleri yaşıyosunuz seni kızdırıyo sonra lafını bile etmiyo. İşallah çocuktan sonra değişir. Bence de gün içinde seni araması gerek dediğin gibi.
Aynen yaa aynen. HErşeyi düşünmekten yoruluyorum. Evin reisi kadın kesinlikle. EN ince ayrıntıları bile düşünmek zorunda .
valla bazen uzun bir süre çok iyi oluyor çok düşünceli oluyor, bazende bir anda değişiyor ve yine eski öküz günlerine dönüyor anlamıyorum ben, ayhali falan mı var kaç ayda bir oluyor acaba? öküzlük halide diyebiliriz.
valla bazen uzun bir süre çok iyi oluyor çok düşünceli oluyor, bazende bir anda değişiyor ve yine eski öküz günlerine dönüyor anlamıyorum ben, ayhali falan mı var kaç ayda bir oluyor acaba? öküzlük halide diyebiliriz.
Nasil baslicagimi bilemiyorum.. sadece acimi paylasip benimle úzüldügünuz icin cok tesekkur ederim. Burasi bana gercek dostlar kazandirdi allah razi olsun hepinizden.
Ben daha iyi olmaya calisiyorum bi kiz icin baba ne demek herkes az cok bilir ben cocukluk askimi ilk ve sonsuz askimi kaybettim. Hayatimin en en kotu ve zor günleri. Onu asla göremeyecek olmak beni kahrediyor ama iyi ki kagan var. O olmasa napardim nasil ayakta dururdum bilmiyorum. Allaha sükür ki onu bana verdikten sonra babami yanina aldi. Daha icimde cok kelimeler var ama yazdikca konustukca yine basa dönüyorum
Tekrar hepinizden allah razi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?