- Konu Sahibi landfloves
-
- #32.221
Gunaydinlarr.
LAndfloves bugun cinsiyeti belli olcakmi? Sen kac haftalik hamilesinki yaw okadar oldumi
yaa işte ben anlamıyorum bu siyah beyaz görüntülerden yaaa, kalp atışını duymaya gittiğimizde de doktor bak işte şöyle böyle diyordu ben bebeğin hangisi olduğunu bile zor ayırt ettim.
geç versinler önemli değilde asgari ücretten verip birde kesinti yaparlarsa çok az olur.
daha anlatsam neler neler... dediğin gibi mantıklı ama bakalım çalıştığın mühendislik firması izin verecekmi bir iki yerde uzmanlık yapmama, çünkü genellikle bütün müh. firmaları cmtlerdie akşama kadar çalışıyor burda.
Kızlar benim arkadaşım doğum yaptı geçenlerde yazmıştım size ama çok bunalımda hiç oturamıyo normal doğum yaptı 14 dıkısı var ve canı çok yanıyo bu yüzden çok asabi ne diyorsak ağlıyo ne yapsak ki
minicik bişey ve kolları bacakları var çok ilginç dimi:))
sağlıkla büyür inş nub teorisi ne ?
günaydın kızlar,evm berbat halde haftasonu bişey yapamadım, şuan berra uyuyo ama yapasım yok kahvaltı bile etmedim((
işte benim bebişiiiiim 10+2
nub teorisinden belli olur mu ki yaaaa :26:
Eki Görüntüle 731484 Eki Görüntüle 731486
yaa bence bu bir kız bu
maşallah ya sağlık sıhatli hayırlı evlat olsun kuzucuk .
ikili test ne zaman o zaman baya doyacaksın kızına bol bol seyredeceksin
aaaaaaaaaaaaaaa jelo gelmiiiiiiiiiişşşşşş....
jelooo napıyosun nasılsın? nasıl gidiyor annelik başladın mı işe? ne zamandır yoktun merak ettik seni
Şimdi sana yazıyordum hamile olduğunu okudum şok oldummen çok istemeyen sendin ama çok iyi olmuş çok çok sevindim
İnşallah hamileliğin çok iyi geçer huzurlu mutlu,bol bol konuş bebişinle ona anlat bu dünyayı gelince ne kadar mutlu ediceğinizi,
Görüceksin ne kadar güzel birşey olduğunu minicik elleriyle size dokunarak anlatıcak bunu
İş başı yaptım çok oldu saat 2 gibi çıkıyorum işten arabaya atladığım gibi oğluşumun yanındayım,dünyadaki en büyük mutluluk onun tek bir gülüşü,şu aralar çok hareketli çok keyifli anları konuşmaya çalışıyor birşeyler anlatıyor enneee der gibi biliyorum ilk başta anne diyecekyatağının korkuluklarından bacaklarını geçirip beşiğinin altına vuruyor ayaklarını uyandım ben bişeyler karıştırıyorum diyor daha fazla vakit geçirmeye çalışıyorum o yüzden pek giremiyorum kk'ya kusura bakmayın olurmu,
Bu arada benim oğlum annanesindeki park yatağının içinde uyurken bıraktık ve yatağın en altına kendini iteleye iteleye girmiş sadece ayakları görünüyordu çekip aldığımızdada hemen kahkahayı bastı marifetmiş gibişok geçirdik ege'yi yatağında bulamayınca bizimki olmayacak şeyleri yapıyor park yatak direk çöpe gitti mobilya beşiğini getirdik evden anneme ondaki durumda pek farklı değil ama neyseki sadece bacaklarını çıkarıyor annelik çok dikkat isteyen bir iş koyduğun yerde durmuyorlar artık
işte benim bebişiiiiim 10+2
nub teorisinden belli olur mu ki yaaaa :26:
Eki Görüntüle 731484 Eki Görüntüle 731486
İş başı yaptım çok oldu saat 2 gibi çıkıyorum işten arabaya atladığım gibi oğluşumun yanındayım,dünyadaki en büyük mutluluk onun tek bir gülüşü,şu aralar çok hareketli çok keyifli anları konuşmaya çalışıyor birşeyler anlatıyor enneee der gibi biliyorum ilk başta anne diyecekyatağının korkuluklarından bacaklarını geçirip beşiğinin altına vuruyor ayaklarını uyandım ben bişeyler karıştırıyorum diyor daha fazla vakit geçirmeye çalışıyorum o yüzden pek giremiyorum kk'ya kusura bakmayın olurmu,
Bu arada benim oğlum annanesindeki park yatağının içinde uyurken bıraktık ve yatağın en altına kendini iteleye iteleye girmiş sadece ayakları görünüyordu çekip aldığımızdada hemen kahkahayı bastı marifetmiş gibişok geçirdik ege'yi yatağında bulamayınca bizimki olmayacak şeyleri yapıyor park yatak direk çöpe gitti mobilya beşiğini getirdik evden anneme ondaki durumda pek farklı değil ama neyseki sadece bacaklarını çıkarıyor annelik çok dikkat isteyen bir iş koyduğun yerde durmuyorlar artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?