- Konu Sahibi landfloves
-
- #32.201
tamam kızlar sağolun, bakalım bu ay belgem gelsin maaşımda artacak zaten o zaman konuşurum sigorta durumunu, burda da zaten maaşlar üzerinden yatıyor, ama başka bir iş var orda maaşınında üstünde yatıyor belirlenen bir mühendislik asgari ücreti var çünkü, o yüzden düşünmüştüm doğuma kadar çalışmasam belgemi kiraya bile versem daha karlı olacam sanırım.
smilla en iyi sen anlarsın beni, çevre görevlisi maaşlarını biliyorsun çok düşük ama sigortada min. 3.250 tl olarak göstermek zorundalar, o işten bahsediyorum burda uzman olarak o kadar alamayacam. acaba müh. dan. firmasına geçip çevre görevlisi olarak mı çalışsam.
Yuksek gosteriyolar ama veriyolarmi o parayi?
Cunku genelde yuksek yatirip az para veriyolar..sigortanin yuksek yatmasi onemli tabi dogumda sgk dan yuksek alirsin.ama fazlaligi isteyebilirler..
Eger muhendislikte ve uzmanlikta ayni parayi alacaksan kesinlikle muhendisluk yap.kendine temiz bi firma bul.uzmanligi yap.hem 3 kurus gelir.hemde c sinifi olarak belgen calisir.ctesileri bile gidebilirsin
Gunaydın dedıkten sonra bır agırlık çöktü gidip yattım hemen yenı uyandım
Landfloves kızlar daha gec gosterıyor dıyorlar, bız 16 haftalıktık ogrendıgımızde
Sımılla recelın gayet guzel gorunuyor, ellerıne saglık...
Ben de gecen sene çilek, vişne, şeftali ve ahududu recelerı yapmıstım...
Gecen seneden 1 kıloluk kavanozda vişnem kaldı sadece bı de kayınvaldem getırmıs gelırken bı kavanoz o yeter esıme...
Bu senede 2 kılo cılekten recel yaptım...
Sırada seftalı, kayısı var...
Ben de cok sevıyorum boyle kendı el emegım olsun ugrasayım edeyım...
Bı ara yoğurdu da evde kendım yapıyordum bu ara bosladım
yarın kontrole gittiğimizde 11+2 olacağız bi ihtimal diyorum minicik bir ihtimal falan cinsiyet tahmini yapılabilir mi acaba? nedense bu sefer acayip heyecanlıyım sürekli intden ultrason görüntüleri izledim kolunu bacağını görebilecekmiyiz acaba.. bir an önce yarın olsa...
oooo maşallah maşallah ellerine sağlık, şeftaliyi bende geçen yıl komposto gibi yapmıştım kışın kaynattım sulandırdım içtik ne güzel olmuştu, şeftaliyi her zaman çok severim zaten, işe gelirken yanımda bile getirdim iki tane :) birazdan yerim bak canım istedi
Eftelya nerelerde ?
Tv yi protesto ediyodu kk yidami protesto ediyor acep :)
Bizbize yeteriz kalan sağlar bizimdir
tamam toplu olarak ödeniyomuş onu biliyodum sen söylemiştin sanırım daha önce.. peki senin sigortan asgari ücret mi yatıyordu da asgari ücret olarak ödediler. acaba maaşın ne olursa olsun sigortan ne yatarsa yatsın her türlü asgari ücret mi veriliyor?
yarın kontrole gittiğimizde 11+2 olacağız bi ihtimal diyorum minicik bir ihtimal falan cinsiyet tahmini yapılabilir mi acaba? nedense bu sefer acayip heyecanlıyım sürekli intden ultrason görüntüleri izledim kolunu bacağını görebilecekmiyiz acaba.. bir an önce yarın olsa...
oooo maşallah maşallah ellerine sağlık, şeftaliyi bende geçen yıl komposto gibi yapmıştım kışın kaynattım sulandırdım içtik ne güzel olmuştu, şeftaliyi her zaman çok severim zaten, işe gelirken yanımda bile getirdim iki tane :) birazdan yerim bak canım istedi
Canım sımdı senın ıcın eskı ultrason resımlerımıze baktım bak bızımkı burda tam 11+3 müş...
Heryerı nasıl da bellı
Eki Görüntüle 730062
Ben de ck severım seftalıyı evde meyveyı bı ben tuketıyom zaten, esım recel olarak tuketmenı daha uygun buluyor
merhaba canım yine ben :)
bende doğumdan önce çalışıyordum benim asgari ücretten yatıyordu maaşım
şimdi prim yükseltmen sgkdan fazla para yatar mı bilemiyorum
ama ben 8 ay sonra aldım paramı ufak bir sorundan dolayı
LANDFLOVES ole biri birinin yerine olurmu be mufettis gelse haberin yok fabtikanda noluyo..yerinde olsam cevre muh olarak calisir kendime az tehlikeli 2 yer bulurum.maasin ozaman guzel olur
Kızlar benim arkadaşım doğum yaptı geçenlerde yazmıştım size ama çok bunalımda hiç oturamıyo normal doğum yaptı 14 dıkısı var ve canı çok yanıyo bu yüzden çok asabi ne diyorsak ağlıyo ne yapsak ki
Oyyy bide bunalimi mi var
Gunaydinlarr.
LAndfloves bugun cinsiyeti belli olcakmi? Sen kac haftalik hamilesinki yaw okadar oldumi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?