Eylül dostluğumuza burada devam (:

Yuksek gosteriyolar ama veriyolarmi o parayi?
Cunku genelde yuksek yatirip az para veriyolar..sigortanin yuksek yatmasi onemli tabi dogumda sgk dan yuksek alirsin.ama fazlaligi isteyebilirler..

Eger muhendislikte ve uzmanlikta ayni parayi alacaksan kesinlikle muhendisluk yap.kendine temiz bi firma bul.uzmanligi yap.hem 3 kurus gelir.hemde c sinifi olarak belgen calisir.ctesileri bile gidebilirsin

mühendislikte aynı parayı alamam, gerçi az da olsa en azından sigortam yüksek yatacak ve artı iş olarak dediğin gibi belgemi bir yerde daha kullanabilirim en azından az tehlikeli bir yere verrim kendi kontrolümde olur, osgb'lerde belgeni sınırına kadar dolduruyorlar ve çoğu yerin uzmanlığı için sen gidemiyorsun o onunkine gidiyor bu bununkine gidiyor, kimin ne yaptığı belli değil.çünkü belgeni atıyorum şehir dışında bir otele veriyor ama şehir dışıyla ilgilenen kişi ayrı olduğu için o gitmişken herkesinkine gidiyor. işini düzgün yapanda var yapmayanda.

Gunaydın dedıkten sonra bır agırlık çöktü gidip yattım hemen yenı uyandım

Landfloves kızlar daha gec gosterıyor dıyorlar, bız 16 haftalıktık ogrendıgımızde

Sımılla recelın gayet guzel gorunuyor, ellerıne saglık...
Ben de gecen sene çilek, vişne, şeftali ve ahududu recelerı yapmıstım...
Gecen seneden 1 kıloluk kavanozda vişnem kaldı sadece bı de kayınvaldem getırmıs gelırken bı kavanoz o yeter esıme...
Bu senede 2 kılo cılekten recel yaptım...
Sırada seftalı, kayısı var...
Ben de cok sevıyorum boyle kendı el emegım olsun ugrasayım edeyım...
Bı ara yoğurdu da evde kendım yapıyordum bu ara bosladım

yarın kontrole gittiğimizde 11+2 olacağız bi ihtimal diyorum minicik bir ihtimal falan cinsiyet tahmini yapılabilir mi acaba? nedense bu sefer acayip heyecanlıyım sürekli intden ultrason görüntüleri izledim kolunu bacağını görebilecekmiyiz acaba.. bir an önce yarın olsa...

oooo maşallah maşallah ellerine sağlık, şeftaliyi bende geçen yıl komposto gibi yapmıştım kışın kaynattım sulandırdım içtik ne güzel olmuştu, şeftaliyi her zaman çok severim zaten, işe gelirken yanımda bile getirdim iki tane :) birazdan yerim bak canım istedi

Canım sımdı senın ıcın eskı ultrason resımlerımıze baktım bak bızımkı burda tam 11+3 müş...
Heryerı nasıl da bellı

Ben de ck severım seftalıyı evde meyveyı bı ben tuketıyom zaten, esım recel olarak tuketmenı daha uygun buluyor

Eftelya nerelerde ?

Tv yi protesto ediyodu kk yidami protesto ediyor acep :)

Simillacım valla ne yaptığımı bende bilmiyorum.Oysa sıkıntıdan patlıyorum.Ulusal ve halk tvden başka bi yeri açmıyorum,millet sokaklarda,onları gördükçede ben niye evdeyim diye kendi kendime kızıyorum.Sevgili eşim bırakmıyo bi yere,sonra karakollardan hastanelerden toplayacağız seni,ne gerek var,otur oturduğun yerde diyor.İyice sinirleniyorum.Burayada bakıyorum arada,konuşulan konulara dahil olamıyorum.

Bizbize yeteriz kalan sağlar bizimdir

Daha ölmedik daphne,tamam yetersiniz de :)

Bizde evde göçebe gibiyiz.Koltukları geçen hafta götürdük,daha sağlam yapılacak ve renginide mürdüm beyaz istedim.Bakalım ne zaman getirecekler.Salonda bi tv ünitesiyle masa kaldı.Tüm halılarıda kaldırdık,yıkamaya gidecek,duruyo.Yemeği bi gün balkonda bi gün boş salonda yiyip televizyon izlemeye diğer odaya gidip,uyumaya da yatak odasına gidiyoruz

Son düzenleme:

merhaba canım yine ben :)
bende doğumdan önce çalışıyordum benim asgari ücretten yatıyordu maaşım
şimdi prim yükseltmen sgkdan fazla para yatar mı bilemiyorum
ama ben 8 ay sonra aldım paramı ufak bir sorundan dolayı

benim sıpam kendini 12. haftada göstermişti :)
dr kimseye söylemeyin ama %80 erkek demişti
bazı dr lar net belli değil diye söylemiyorlar
bizimki söylemişti ve doğruda çıktı
inşallah hayırlı sağlıklı bir evladın olur

Ben geldim
simila eline sağlık reçel güzel görünüyo yarın bende alsam yapsam kiraz çok seviyo eşim benimde
cuma günü bu saatler imamlar geliyo bağış yatırmaya :-D nefes alamıyorum

LANDFLOVES ole biri birinin yerine olurmu be mufettis gelse haberin yok fabtikanda noluyo..yerinde olsam cevre muh olarak calisir kendime az tehlikeli 2 yer bulurum.maasin ozaman guzel olur

yaa işte ben anlamıyorum bu siyah beyaz görüntülerden yaaa, kalp atışını duymaya gittiğimizde de doktor bak işte şöyle böyle diyordu ben bebeğin hangisi olduğunu bile zor ayırt ettim.

geç versinler önemli değilde asgari ücretten verip birde kesinti yaparlarsa çok az olur.

LANDFLOVES ole biri birinin yerine olurmu be mufettis gelse haberin yok fabtikanda noluyo..yerinde olsam cevre muh olarak calisir kendime az tehlikeli 2 yer bulurum.maasin ozaman guzel olur

daha anlatsam neler neler... dediğin gibi mantıklı ama bakalım çalıştığın mühendislik firması izin verecekmi bir iki yerde uzmanlık yapmama, çünkü genellikle bütün müh. firmaları cmtlerdie akşama kadar çalışıyor burda.

napıyosunuz kızlar bugün pek keyfim yok yazamadım size

landfloves, erkekleri gözüktüğünde "heh tamma işte pipişi var erkek" diyolar ama kızlarınkinden pek emin olunamıyor
bize 14. haftada erkek demişlerdi, sonra kız dediler, renklide kesin kız oldugu anlaşıldı

11. haftada gittiğimizi hatırlıyorum da elleri bacakları tel gbiydi ve oynuyodu hiç durmuyodu. O zamandan belliydi yaramaz olacağı

Landfloves kuzum zamanla sen de usta olcan ultrason konusunda
bak anlatayım anlıcan hemen sol taraftakı yuvarlak kafası tam ortada yukarı doğru olan sey eli, hi men yapmıstı bıze ayakları daha sırınler gıbıydı tam bellı olmuyordu o zaman...
Bız o haftalarda renklı goruyorduk hep...
Erkekse yarın doktor bı ıhtımal soyleyebılır kızsa beklersın canım...
Hadı bakalım hayırlısı olsun

Kızlar benim arkadaşım doğum yaptı geçenlerde yazmıştım size ama çok bunalımda hiç oturamıyo normal doğum yaptı 14 dıkısı var ve canı çok yanıyo bu yüzden çok asabi ne diyorsak ağlıyo ne yapsak ki

14 dikiş mii
ne söylerseiz söyleyin yatıştırmak zor olur. Dğumun hemen sonrası hormonlar kafayı yiyor
ona bol bol sarılın, güzel şeyler söyleyin
onun beyin fonksiyonları da normal işlemiyor şuan
hayatının hep böyle acılı ve uykusuz geçeceğini zannediyor
ahh onu en iyi ben aanlarım, şimdi yanımda öyle biri olsa bütün gün sarılırdım teskin ederdim

bu lohusa depresyonu beni arada hala yokluyor, bugün oldugu gibi

günaydın kızlar zahter ne diyosun sen 14 dikiş ne yaa bi problem var sanırım 3-4 dikiş duyuyorum hep normal doğum yapan arkadaşlardan bebeği mi büyüktü şeyi çok yırtıldı heralde yazık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…