- Konu Sahibi landfloves
-
- #32.141
eşim yıllardır burdan alışveriş yapıyorum ilk def böyle bşyle karşılaştım demiş nasıl özür dilemişler aynı renk ve beden olmadığından kuru temizlemeye gönderelim isterseniz demişler eşim de gerek yok demiş iade etmiş ama pantolonu aynısıyla değiştirmişler çok mutlu oldum ama ordakiler artık bizi tanıyo hep alışveriş yapıyoruz zatenGünaydın kızlar, dün ben dr a gittim. Bebek için. Test mest yaptırdım. Smear testi yaptırdım. Sonuçların bekliyorum. Kan tahlili yaptıracaktım bu sabah unutmuşumArtık yarına. Ben çok üşüyorum çünkü muhtemelen kansızlık falan var bende. En azından onun önlemini alırız. ne uyanıksın sen Ben yapamazdım aklıma bile gelmezdi
çok sexüüü bayılırım yağa her daim yaz kış banyodan sonra yazın gün içinde aklıma geldikçe sürerimKili tuyu bilmemde yazin guneslenirken cok guzel oluyo paril paril
Birazdan yagli gurese cikacak gibi
kızlar dün eşim banyo yapıp çıktı
berrayı onun yanına koydum, iki dk sonra eşim bağırdı gel al şu çocugu diye
meger bizim zilli babasına gözlerini pörtlete pörtlete dikkatli dikkatli bakmış, o da utanmış giyinememiş
karnındayken de bizi izliyo muydu acaba diyo
kızlar dün eşim banyo yapıp çıktı
berrayı onun yanına koydum, iki dk sonra eşim bağırdı gel al şu çocugu diye
meger bizim zilli babasına gözlerini pörtlete pörtlete dikkatli dikkatli bakmış, o da utanmış giyinememiş
karnındayken de bizi izliyo muydu acaba diyo
ayy çok komik ahsen, gözlerini pörtletip dikkatli dikkatli bakmayıda öğrenmiş demek, artık yeni doğduğundaki gibi boş gözlerle bakmıyor dimi etrafa, inceleye inceleye bakıyodur, yerim ben onuuuu. ne zaman doğdu da ne zaman etrafı izler oldu maşallah..
bende hemen doğsun istiyorum yaa elime alıp sevmek istiyorum. ama ağlayıp bana rahat vermezsede geri koymak istiyorum yerine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?