Eylül dostluğumuza burada devam (:

Günaydın kızlar, dün ben dr a gittim. Bebek için. Test mest yaptırdım. Smear testi yaptırdım. Sonuçların bekliyorum. Kan tahlili yaptıracaktım bu sabah unutmuşum Artık yarına. Ben çok üşüyorum çünkü muhtemelen kansızlık falan var bende. En azından onun önlemini alırız. Demet ne uyanıksın sen Ben yapamazdım aklıma bile gelmezdi

eşim yıllardır burdan alışveriş yapıyorum ilk def böyle bşyle karşılaştım demiş nasıl özür dilemişler aynı renk ve beden olmadığından kuru temizlemeye gönderelim isterseniz demişler eşim de gerek yok demiş iade etmiş ama pantolonu aynısıyla değiştirmişler çok mutlu oldum ama ordakiler artık bizi tanıyo hep alışveriş yapıyoruz zaten

Son düzenleme:
günaydın kızlarrr herkesin geçmiş kandili mübarek olsun...Hanzade oh iyi yapmışsın 3 kuruşa alıp 30 kuruşa satıyolar arada yapsınlar bölee... Ahsencim eşinin yeni işide hayırlı olsun...

özdn aklıma ne geldi önceki hamilelerden birinin bebeği bu şekildeyken çamaşır makinasına sıkışmış gibi denilmişti sanırım sen demiştin çok komiktii yaa hakkaten öyle

ilk günlerde mandala benziyo diye takvim yapmıyodun ne alem kızsın yahuu

huhuuu selam kızlar karnım ağrıyo adet mi olcam yoksa
ben hala adet olmadım

bebeyağı hakkında kesin bişey diyemem de zeytinyagı ve bademyağını saçlarımıza kirpiklerimize sürüyoruz, vücudumuzda da kıllanma yapması bence çok abes değil yani ama elife yapmamış mesela. Bu tarz şeyler kişiden kişiye değişir. Ben zaten göbek bölgemden kıllandığım için sürmedim bunları bir kere bile

bu arada hanzade, hamiliekte benim de kıllarım çok az ve geç çıkıyodu ben de hormonlara bağlamıştım
ama göbeğimdeki kıllar resmen koyu ve sıktı ayy iyiki de döküldüler napardım ben o göbekle
o tüyler yüzünden kocama rahat rahat sevdiremiyodum bile göbeğimi. Gerçi o rahatsız olmuyodu dökülür onlar diyodu ama insan yine de öyle gözükmek istemiyo kocasına

bi de kimisinin göbeğinin tam ortasından yukardan aşağıya çizgi oluyor özellikle zencilerde

kızlar dün eşim banyo yapıp çıktı
berrayı onun yanına koydum, iki dk sonra eşim bağırdı gel al şu çocugu diye

meger bizim zilli babasına gözlerini pörtlete pörtlete dikkatli dikkatli bakmış, o da utanmış giyinememiş
karnındayken de bizi izliyo muydu acaba diyo

Zilli nasıl pörtlettiyse gözlerini adamı rahatsız etmiş

Hahaaa cok komikkkk...

Ama su hani gecenin bi yarisi gozunu bi yere dikip gulmek varyaaaaa cok tirsincccc

ayy çok komik ahsen, gözlerini pörtletip dikkatli dikkatli bakmayıda öğrenmiş demek, artık yeni doğduğundaki gibi boş gözlerle bakmıyor dimi etrafa, inceleye inceleye bakıyodur, yerim ben onuuuu. ne zaman doğdu da ne zaman etrafı izler oldu maşallah..

bende hemen doğsun istiyorum yaa elime alıp sevmek istiyorum. ama ağlayıp bana rahat vermezsede geri koymak istiyorum yerine

Landfloves inan aynı şeyi düşünüyorum. Bebek güzel bir şeyde ağlayıpta uykum bölünürse nasıl dayanacağım. Benim kulağımda davul çalsa duymam ki. Eşim diyor artık ben kalkar bakarım

Sanırım çok fena yağmur yağacak her yer karanlık oldu karabulutlar dolanıyo

burda bile güneş gitti bi serinlik çıktı. atmosfere bu kadar çok biber gazı gönderirsen olacağı bu mevsimlerde şaştı

cumartesi günü kontrole gidecez çok heyecanlıyım. geçen cumartesi şehir dışına çıkınca gidememiştik. yarın nasıl geçecek bana yaaaa

aHSEN BERRADAMI koca koca bakıyo Batunun bi bakışı var sanarsınki herşeyi anlıyo öyle inceliyoki. koca gözlümm diye seviyorum ben bazen. sarı kafam , erkeğim, aşkımm değişik sevme laflarım

Daphne öle bi duyarsınki kuzunun sesini ağlamasına gerek yok mıkırdansa bile duyup kalkarsın annelik öle bişey. LAndfloves ilk başlarda ağlamalrına sinir oluyosun biraz asabi oluyosun valla ne yalan söyliyim üzülüyosun daha çok aslında ne derdi var bilemediğimiz bişey var diye. ama sonra annelik duygun geliştikçe sinir olmuyosun. avutmanın yollarınıda öğrenmiş oluyosun zatn.
annelik çok güzel be

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…