Eylül dostluğumuza burada devam (:

selam dünyanın en güzel hatunlarııııı

nasılsınız bakalım?

biz bugün temizlik yaptık oğluşumla yorulduk kocaman bi tabak karpuzumuzu yiyoruz şimdi...

yarın anneler babalar kardeşler yemeğe gelecekler...

landfloves kardeşinin hakkında hayırlısı olsun..

yahu benim kumaş pantolonlarım artık çok sıkıyor beni, şimdide düğmelerini açtım hatta fermuarınıda indirdim bluzumla kapattım oturuyorum.. sabahları daha inmiş oluyor göbeğim ama gün içinde gittikçe şişiyor akşamları 5 aylık gibi oluyorum.

yahu benim kumaş pantolonlarım artık çok sıkıyor beni, şimdide düğmelerini açtım hatta fermuarınıda indirdim bluzumla kapattım oturuyorum.. sabahları daha inmiş oluyor göbeğim ama gün içinde gittikçe şişiyor akşamları 5 aylık gibi oluyorum.

ee yavaş yavaş küçülecek herşey landfloves

hiç vakit kaybetme bi tane hamile pantolonu al rahat rahat giy.

nerdesiniz hatunlaaaaarr

akşam menuleriniz nedir kızlar?

bizim tarhana çorbası

taze fasülye

makarna

cacık

o zaman duyurumuzu yapalım!!!
istanbuldaki eylül gelinlerimiz 15/06/2013 cumartesi günü kahvaltı keyfi yapıyoruz yer henüz net değil fikri olan varsa söyleyebilir (çamlıca tarafı olabilir diye düşündük) piknik tarzında olacak böreğimizi çöreğimizi kahvaltılığımızı kendimiz götürüp bi güzel eğlenmeyi planlıyoruz şöyle denize karşı mavi ve yeşilin kesişiminde ne dersiniz....
katılmak isteyenleri bekliyoruz….

misafirliğe gidiyoruz misafir umduğunu değil bulduğunu yermiş bakalım ne var menüde akşam whatsappdan yarın burdan paylaşırım menüyü :9:

Himm ben söz veremem şubede nöbetçi olacağım bir ay boyunca eğer mesai olmazsa gelirim çamlıca güzel biz gittiğimizde çok sinek vardı

Himm ben söz veremem şubede nöbetçi olacağım bir ay boyunca eğer mesai olmazsa gelirim çamlıca güzel biz gittiğimizde çok sinek vardı

ayy sinirim bozuldu işten geldim hazırlandım saçımı at kuyruğu yaptım gün içerisinde topuz yaptığım için ucları hafif dalgalanmıştı eşim pantolunumu ütüle deyince bi de atkuyruğuma süreyim dedim saçım yandı bi kısmı elimde kaldı şimdi acelemiz var çıkıyoruz yıkayamamda gelince bi duş alayım bakalım ne kadar yanmış fazla kesmeden kurtarabilecek miyim şu an toplu olduğu için ne tarafı gitti anlayamıyorum

tabi bizim ütüden memnun değilim bu hiç aklıma gelmedi kıyafetleri de bazen yakıyo philips ama

yoksa ortaokula giderken liseye giderken düzleştirici mi vardı bu ütülerle yapardık mis gibi olurdu eşim de kızıyo düzleştiriciyi boşuna mı aldım sana diye

Hanzade üzülüdum canım ya inşallah çok gitmemistir
biz hala şubedeyiz arkadaşta kasa eksiği var teftiş gelmesin diye arıyoruz saatlerdir müdür artık fiş fiş müşteri arıyo :( bizde çıkamıyoruz

Gunaydinlar...

Zahter saglik olsn cnm uzulmen normal tabi ama mala gelsin diyip gecmekten baska care yok..

Hanzadeeee hanzadeee teee lisede yapardik biz o utu isini :) ins cok gitmemistir.

BEnim ananem utulerdi sacimi.kuzucum benim nur icinde yatsin

Back