Eylül dostluğumuza burada devam (:

pingum bız nasıl gorcez vıdeosunu batusun
tam keyıflı zamanları sımdı fotolardan da bellı...
Bol bol vıdeo resım cekıyorsunuzdur artık...

mıraclem sağolasın canım allah razı olsun...
Masallah paşana benım kızım tam da ruyamda gordugum gıbı bıraz mınyon olacak galıba teyzesı...
Bız gecen hafta carsamba gıttık o zaman 1253 gr dı Elifim... Doktor normal dedı... Ben bılıyorum azcık zayıf ama dogduktan sonra aldırırız artık kıloyu, baksana senın pasa bızden 20 gun sonra normalde ama suan ortalama aynı kılodalar... Masallah erdem paşamıza...

Mıraclem eklıyım canım aldıklarımızı...
Kafam da karısık aslında o konuda, fıkır alırım hem...
Gereksız yere doldurmak ıstemıyorum cunku cok cabuk buyuyorlar bazen de az gelıyor gozume ama daha hedıye gelcekler var, karısıgım yanı

Slm kizlar..sunlara bir bakin hele.telefon kilifi almao istiyorum..sizce hangisini alayim..kararsizim..

Esim cocuksu buldu ama ben sevdim bunlari

sımıllam ben 4. yu cok begendım, cocuksu olsun nolcak kı ben de bayılıyorum bu tarz seylere, ıcımızdekı cocuk her daım taze daha ne

kuzum şu andaki ölçülerin çok bi önemi yok biliyorsun son haftalar önemli ki küçük bebişi doğurmak daha kolay olur yaa

elif hanımın gr ı çok normal bizim paşa biraz fazla büyümüş bi sonraki randevumuz taaaaa 1 ay sonra nasıl dayanırım bilmiyorum

bizde haftaya gidip hepsini toptan alıp gelcez ama liste yapmaya üşeniyorum var mı sende bi liste ben bi çok şeyi doğumdan sonra alacağım.

ilk 2-3 ay yetecek şeyler olsun gerisi sonra da alınır...

Aydasu Allah kavuştursun canım anne baba uzakta olunca insan kıymetini daha iyi anlıyor.

sağol daphnem gercekten oyle, yasarken zaman bır sekılde gecıyor ama babamı evımde gormek o kadar farklı bı duyguydu kı, esım de ben de bırden evın kucuk cocukları olduk, normalde esımın eve gelırken ısten aldıklarını babam almaya basladı, işte su bıttı getır, ekmek al, meyve sebze yuklen gel, eskı gunlerdekı gıbı poset poset abur cubur almalar...
Sımdı yazınca tuhaf gelıyor farkındayım ama o kadar duygulandırdı kı bunlar benı, bekarlıgıma gerı donmus gıbıydım, annem ıs yapar ben yatıs falan :2:

canım ben bı lıste yaptım onu da gondereyım sana, bı de aldıklarımın resımlerını koyayım sen de eksık gorduklerını soyle emı, ben de sadece ılk 3 ay yetecek kadar olsun dedım, sonra buyudukce carsı burnumuzun dıbınde nasılsa

kuzum benim ya sen anlattıkça ben duygulandım umarım kısa sürede ailelerinizle aynı şehre tayiniz çıkar.

tamam canım valla hazır bi liste çok hora geçecek

koy bakalım kuzum eksik yoktur eminim kesinlikle bende senin gibi düşünüyorum koyarız arabasına sıpaları gider gider alırız yeni ciciler.

Aydasum 4.hangisi ?

Elif...star tv soframizda waffle yaptilar.netten bulabilirsin tarifi guzel gorunuyordu.hamurunun icinde muz var

aydasu hoş geldin canım

hoşbulduk canım sağolasın...

ınsallah canım sofıs adına cok sevınıyorum aslında bı an once bıtırıp donecekler ınsallah aılelerının yanına...

Netten bulduklarımı eklıyım hemen canım
hafızam kartımı pc tanımıyor ya onla ugrasıyorum eklemek ıcın...

Aydasum 4.hangisi ?

Elif...star tv soframizda waffle yaptilar.netten bulabilirsin tarifi guzel gorunuyordu.hamurunun icinde muz var

hanı mıkı kafasını yandan uzatmıs ya o canım

kuzum eklentiler açılmıyo göremedim malesef

ben de göremedim link yapısı değişmiş aydasu fotoları kaydedip öyle paylaşsana tatlım

Aydasum 4.hangisi ?

yaa smlia ewe emzirmee gittimya gördüm ama tarifi dinleyemedim batuşum sayesinde işe geldim açayım dedim star tv sitesi açılmıyo yasaklı kız sen aldıysan tarifi yazıversene bana, bide güzel görünüyomuydu

aydasum bayılm bayıldım hepsine. güzel günlerde kullanın işallah. çok fazla bişey alma ilk etapta çok hızlı büyüyolar. hediyelikte geliyo o yüzden çok alma büyüüdkçe ihtiyaç oldukça alırsın. ayy kız icileri bi başka yaa

pingum cok sağol canım, bu kadar yeter dıye dusunuyorum yanılmıyorum degıl mı?
Daha ızmırden annem gelırken getırecek
teyzem almanyadan kolı gonderecek, abartmak ıstemıyorum dedıgın gıbı zıyan olmasın buyuyunce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…