- Konu Sahibi landfloves
-
- #31.801
merhaBalar,burdayım ama yazamadım.işyerindeyim
mavi su perisi kızamıkçık tahlili oluyosun önce..ben aşı fln olmadım mesela..Hele bir git sen doktor yönlendirir.Smeardan korkacak bişey yokki sen anlamıyon zaten aldığını..
Bide bizim bebek işine ocakta başladığımızı ve hala bişey olmadığınıda unutmazsan sevinirim
hopppp ben geldim :)
nasılsınız canlar...ben iyiyim çok şükür koşturmaca vs... livanın resmi yokmuuu daphne buraya koysana
Anası yolacak beni ondan önce foto eklediğim içinSon halinden bir tane daha ekleyeyim bari
landfloves naber canım siyahdeniz iyiki geldin meraklandık
anlat rahatlarsın kuzumbikaç gündür moralim bozuktu ama şimdi iyiyim canım...
Selamlar... İşlerim yoğundu anca biraz ara bulabildim...
Smilla geçmiş olsun eşine... Antibiyotiklerden sonra mı operasyona girecek...
Landfloves aldıklarını güle güle kullanın... Belki ilerki günlerde albüm de yaparsın bize... Bakarız aldıklarına mesela ben tupperwarelerini çok merak ettim bebek için olanları da mı varmış :44:...
Daphne bana da gelsene yardıma
kızlar benim süper teknolojik telefonuma ne olduysa donuya giremiyorum whatsappa tam açıyorum 1 cümle zar zor yazıyorum gidiyo ekran nazar değdi sanırım
tuş kilidini açıyorum siyah ekran 5 dk sonra açılıyo bi tuşa basıyorum 5 dk siyah ekran yine kanser olucamsenin süper teknolojik telefonun bozulmaz hanzade sende problem vardır
tuş kilidini açıyorum siyah ekran 5 dk sonra açılıyo bi tuşa basıyorum 5 dk siyah ekran yine kanser olucam
Benimkininde tuşu bozuldu. Yumruk hızında basman lazım bir sayfayı kapatman için. Parmak uçlarım ağrıyor ona defalarca basmaktan.
anlat rahatlarsın kuzum
daphne ıphonelerde en çok rastlanan problem tuş hemen bozuluyor ve sanırım biraz pahalı değişim. Ayarlar bölümünden kısa yol tuşu ekledim ekrana elim onu kullanmaya alıştı.
Kurcalıyım bende biraz bakalım iyiymiş bu özelliği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?