Eylül dostluğumuza burada devam (:

Melisten güzel haberler bekliyoruz hepimiz miracle. Hala bebeğini alamamış. Kendi aşağıya inip emzirmiş. Kimse bir şey söylemiyormuş. Güzel haberlerini alalım hareketlenir topic yine

ciddi misin kuzum bizi haberdar edin ben kavuşmuşlardır diye düşünüyordum güzel haber gelir gelmez buraya yazın lütfen

dua edelim arkadaşlar liva prensesle annesi kavuşsunlar....

çok acelem var ama melisin yanına bi fırsat bulup uğramayı düşünüyorum gidebilirsem akşam size yazmaya çalışırım
çünkü alışveriş yemek temizlik işim var akşama çok sıkıştım

melis ve bebeği en kısa zmanda hastaneden sapasağlam çıkarlar inşallah
perşembe gecesi hürmetine,3 aylar hürmetine Rabbim sen onların yardımcısı ol!! amin..

evet gitmesi mümkün olan kızlar gidin bi görün çok büyük moral olur hem bize de haber getirirsiniz

hanzade ordayken aradım liva hala küvezde tutuluyor
melise çaktırmadım ama çok sinirlendim
yahu madem tutuyosunuz en azından bişey söyleyin bilgi verin nedn tuttuğunuza dair
testler taramalar normal çıkmış, ee neden küvezde o zaman?
inş. almışlardır şimdi odaya

emzirmeye başlamış çok şükür
sesi yorgun geliyodu eee normal, olacak o kadar

haber alan olursa yazın buraya kızlar ben çok merak ediyorum

günaydın kızlar akşam giremedim

melisin yanına gittim gayet iyi sağlıklı görünüyodu hoş da hatun ancak bebek küvezde olduğu için göremedim anladığım kadarıyla bebişin bşyi yok önlem amaçlı tutuyorlar çünkü sanırım anne karnındayken sıvı yutmuş midesini yıkamışlar livanın onun dışında melis emzirmeye inmiş bol bol emmiş yavru gayet keyfi yerindeymiş refleksleri gayet iyiymiş yani inş.hemen çıkar küvezden de

bu arada melisin annesini birinin ablası filan sandım valla bu kadar mı genç olunur yahu taş taşş

benim hazırlıklar bitti gibi çorba karnıyarık tiramisu yaptım dün bugünde pilav salata cacık ve fırın torbasında baget yapıcam onlarda kolay zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…