Eylül dostluğumuza burada devam (:

melisle anestezi uzmanlarımız da aynı
beni de o kırmızı bandanalı kızcağız uyuşturmuştu

aynı kadroyla doğurduk

aglamaktan yazdıgımı gorebılcem mı acaba
melıes gozun aydın canım Rabbım analı babalı buyutsun...
Masallah cok cok guzel bır bebek...

sımılla haber verdı sağolsun
annemle babam bızde yarın gıdecekler ben de gıremedım bu sure ıcınde baya yogun gecıyor alısverıs temızlık derken
yıne gırıcem ınsallah sımdı cıkmam lazım
hepınızı opuyorum

en cok lıvamızı

Darısıda başına aydasum. Seninde az kaldı

Ne güzel bir haberle başladık güne böyle.Maşallah Liva bebeğe Melis de çok çabuk toparlanır inşallah...

Selamm...

2 gün gelemedim neler olmuş öyle... Bi de baktım ooo

Meliscim gözünüz aydınn...Tebrik ederim taze annecik... Livamız gelmiş ... Allah sağlıklı uzun ömürler versin... Analı babalı büyüsün... Çok güzel bi bebek maşallah ...

Melisi aradım ama numaramı tanımıyor galiba kapattı gözlerim doldu :) müdür soruyo ne oldu diye
maşallah ikisinede bende istiyorum amin :)

inanmıyorumm livacık gelmiş ya
meliscim çok geçmiş olsun..rabbim ailecek mutlu huzurlu sağlıklı ömürler nasip etsin

kızlarr bu haberden sonra olmaz belki ama akşama çaya misafirim gelicek..
patatesli börek
kuruyemişli kurabiye
kısır
tatlıı?????bulamadım kızlar ne yapsam..bugünkü programım bambaşkaydı şimdi aradılar gelicez diye..offf keşke dünden haberim olaydı..
bütün işlerim yarına kaldı

tiramisu yada yalancı tavuk gögsü yap üstüne çilek sos dök

Bende bisküvili pasta yapıcam bugün,tabii sadece plan,uygulamaya geçebilicem mi bilmiyorum :) Çayla da iyi gider...

Benim müdürüm bana pizza ısmarladı bugün ev taşıyorum yemek yapamadım diye bende onu haftaya yemeğe çağıracağım öğlen arası ne ikram edilir ki bu sıcakta

Teremcim ben tiramisu yapıcam ya da çikolata soslu tavukgöğsü en kolayı onlar sen de yap

benim müdürüm bana pizza ısmarladı bugün ev taşıyorum yemek yapamadım diye bende onu haftaya yemeğe çağıracağım öğlen arası ne ikram edilir ki bu sıcakta

öğlen arası nasıl olacak zor değil mi canım akşama gelseymiş

Bende bisküvili pasta yapıcam bugün,tabii sadece plan,uygulamaya geçebilicem mi bilmiyorum :) Çayla da iyi gider...

evet canım şu bisküvili pastadan hiç yapmadım yaaama kendimiz için diyet bitince tb deneyip uygulayacağım..teşekkür ederim..
hadi sende üşenme kalk yap pastanı kocanla yersiniz
Teremcim ben tiramisu yapıcam ya da çikolata soslu tavukgöğsü en kolayı onlar sen de yap

hanzadem tiramisuyu çok severim bende..kızlardan da çok güzel yaptığını duymuştum..ama gelenlerin ufak çocuğu var yeni yıkanmış halılarıma dökmesinle diye yapmaktan vazgeçtim..
dediğiniz gb tavuk göğsü en iyisi..çok teşekkür ederim..hemen alışverişe kaçayım ben..

Benim dün temizliğim bitmedi derin işlere kalkıştığım için
yorganları kaldırdım bazanın altına yerleştirdik annemle tam 6 yorgan + 1 bebek yorganı yastıklar ve örgü battaniyem sığdı kışlıkları da vakumlu hurca koyup dolabın bi kenarına yerleştirdim ama yazlıklar tam yerleşmedi yıkama işlemleri tamamlanmadığı için şimdi misafir gelecek diye öylesine dolaba yerleştirdim haftasonu halledicem bugün de yemeklerimi yapıp mutfağı ve banyoyu temizlicem yine yorulucam yani

Müdürüm bekar akşam eşimi beklemek lazım oda geç geliyo öğlen şubeden birileri de gelir aradan çıkar :)

müdürüm bekar akşam eşimi beklemek lazım oda geç geliyo öğlen şubeden birileri de gelir aradan çıkar :)

akşamdan hazırlarsın ısıtılacak şeyler öğlen ısıtırsın o zaman
yemek mi düşünüyosun börek çörek mi canım

Melisin balgam problemi var sanirim telefonlari acmayabilir..

Ya hanzade tiramisuyu bloga koysana.50 kere soruyrm ben anlatiyosunuz o an not almiyorum gidiyo tarif

bugün tembelliğin dibine vurdum kızlar

hiç halim yok galiba kansızlık ve demir eksikliği böyle yaptı çünkü demir hapı alırken daha iyiydim

ayy melis gelse 2 kelime yazsa iyiyim dese aklım hep onda kendi doğumumu hayal ediyorum ayy diyorum kızlar bana da böyle dualar edip merak ederler mi falan filan ah hamilelik ahh ağlak bişey yaptı beniii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…