- Konu Sahibi landfloves
-
- #31.601
aglamaktan yazdıgımı gorebılcem mı acaba
melıes gozun aydın canım Rabbım analı babalı buyutsun...
Masallah cok cok guzel bır bebek...
sımılla haber verdı sağolsun
annemle babam bızde yarın gıdecekler ben de gıremedım bu sure ıcınde baya yogun gecıyor alısverıs temızlık derken
yıne gırıcem ınsallah sımdı cıkmam lazım
hepınızı opuyorum
en cok lıvamızı
inanmıyorumm livacık gelmiş ya
meliscim çok geçmiş olsun..rabbim ailecek mutlu huzurlu sağlıklı ömürler nasip etsin
kızlarr bu haberden sonra olmaz belki ama akşama çaya misafirim gelicek..
patatesli börek
kuruyemişli kurabiye
kısır
tatlıı?????bulamadım kızlar ne yapsam..bugünkü programım bambaşkaydı şimdi aradılar gelicez diye..offf keşke dünden haberim olaydı..
bütün işlerim yarına kaldı
inanmıyorumm livacık gelmiş ya
meliscim çok geçmiş olsun..rabbim ailecek mutlu huzurlu sağlıklı ömürler nasip etsin
kızlarr bu haberden sonra olmaz belki ama akşama çaya misafirim gelicek..
patatesli börek
kuruyemişli kurabiye
kısır
tatlıı?????bulamadım kızlar ne yapsam..bugünkü programım bambaşkaydı şimdi aradılar gelicez diye..offf keşke dünden haberim olaydı..
bütün işlerim yarına kaldı
benim müdürüm bana pizza ısmarladı bugün ev taşıyorum yemek yapamadım diye bende onu haftaya yemeğe çağıracağım öğlen arası ne ikram edilir ki bu sıcakta
Bende bisküvili pasta yapıcam bugün,tabii sadece plan,uygulamaya geçebilicem mi bilmiyorum :) Çayla da iyi gider...
Teremcim ben tiramisu yapıcam ya da çikolata soslu tavukgöğsü en kolayı onlar sen de yap
müdürüm bekar akşam eşimi beklemek lazım oda geç geliyo öğlen şubeden birileri de gelir aradan çıkar :)
melisin balgam problemi var sanirim telefonlari acmayabilir..
Ya hanzade tiramisuyu bloga koysana.50 kere soruyrm ben anlatiyosunuz o an not almiyorum gidiyo tarif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?