Eylül dostluğumuza burada devam (:

Leman cvplarina baktinmi kararsiz kaldiklarin dogru cikar belkim..
Ruyanda ne guzelmis hayir olsn..

Bende gecenlerde bi ruya gordum.eve hirsiz girmis sanirim ama ev dubleks.yatarken asagi kati goruyrm canta para biseyler var alt katta.bisey olmaz diyip yatiyrm.hirsiz calmis onlari

Son düzenleme:
whatsappçılaaaar isimlerle hitap etmeyin yahuuu..

sınav soruları daha açıklanmadı bekliyorum sabırsızlıkla

ahsen bir ara şu bebek bezi çok iyi şu pişik yapıyor falan demişti, iyi olan hangisiydi hatırlayan var mı?

benim bildiğim prima ama berranın annesi ( nicki unuttum :)) o molfix önermişti

HEe pardon sekerim.
ahsene nie hep ahsen diyorz :) onada yazik

günaydınlar efendiiiiimmm

biz paşamla yeni uyandık

demir hapımızı içtik kahvaltı vaktimizin gelmesini bekliyoruz çok acıktık çoook

zahtercim hayırlı olsun yeni eviniz rabbim kendi evinize de taşınmayı nasip etsin inş.

canım sen berbat diyosun ama bence geçeceksin bu sınavı inş.

ayrıca rüyan hayırlı olsun ne güzel rüyaymış reelde görüşemiyoz bak rüyada oturup çay içmişiz.

ayrıca cidden gidip artık kıyafet almam gerekiyo paşa baya büyüdü malum 35 cm oldu

birde eşimin en çok istediği hatta bana almayı istediği araba beyaz mercedes c 180 modelidir hayır olsun inş landflovescim ama cici kısmını bende anlayamadım

diğer hatunlar sizler nasılsınız bakalım ?

uff ya şu paşa doğsun artık

tam kahvaltımı yapmıştım ki birden midem bulandı yediklerimin hepsi dışarı hücum ettiler lavaboya bile yetişemedim şimdi halımı yıkamacıya vericem isyan etmek istemiyorum ama 7. aya girdik bitmesi gerekmiyo mu artık

ay sinirimden oturdum ağlıyorum yaa

Canım Allah can sağlığı versin halı temizlenir. Bak ne güzel paşanında seninde sağlığınız yerinde. 2 ay sonra paşan kollarında olacak. Sinir yapma hiç yay totonu aç tv yi keyif yap oh mis gibi :)

Canım Allah can sağlığı versin halı temizlenir. Bak ne güzel paşanında seninde sağlığınız yerinde. 2 ay sonra paşan kollarında olacak. Sinir yapma hiç yay totonu aç tv yi keyif yap oh mis gibi :)

çok haklısın daphnem çok şükür halimize ama ya bi çok hamile bi kere bile midesiyle uğraşmadan doğuruveriyor ben hala midemle uğraşıyorum.

sinirlerim bozuldu galiba bi anda neyse kuzum çok saol desteğin için şu evi temizleyip bi duş alıp dinleneyim bari

bana sinir oluyormusun miracle hiç midem bulanmadı

bana sinir oluyormusun miracle hiç midem bulanmadı

ayyy ne sinir olması özdn benim sinirim kendi mideme hamilelikten önce midemin yerini bile bilmezdim desem yalan olmaz birbirimizden habersiz yaşayıp gidiyoduk.

valla öyle seviniyorum ki hamileliğini sıkıntısız geçiren birini duyduğum zaman hani derler ya allah düşmanıma bile vermesin diye o derece yani değil ki sevdiğim insanlaraa hiç vermesin .

inş burdaki bütün kızlar sıkıntısız kolaycacık bi hamilelik geçirirler...

sende atlattın sayılır zaten en kritik dönemleri bundan sonrası da rahatça geçer inş.

Selamm...

Zahter yeni eviniz hayırlı olsun... Güle güle oturun... Biraz acele olmuş ama baksana orda oturulacak bi durum kalmamış artık...

Landfloves hayırlısı olsun canım belki sana öyle gelmiştir... Diyordun ya belki iyi gelir... Gelmezse de bi dahakine daha çok çalışırsın olur biter... Stres yapma...

Miracle yeniden mi başladı bulantılarınn ...

hoşgeldin uurbocee

nasılsın nasıl gidiyor hayat?

umarım geçici bi durumdur ama aynen yine bulanıyor midem

hoşgeldin uurbocee

nasılsın nasıl gidiyor hayat?

umarım geçici bi durumdur ama aynen yine bulanıyor midem

hoşbuldum canımm... Nolsun hayat aynen devam...

Haftasonugezdik tozduk p.tesi iş başı

Son zamanlardaki mide bulantısında bebeğin saçı çıkıyor derler ama alakası var mıdır bilmem... Saçlı olsun paşamız...

Selam kızlar müsait oldum sonunda ve geldim

Haziran gelini olarak 15 gün sonra evlilik yıldönümümüz :123:
çok şükür 2. yılımıza yaklaşıyoruz çok mutluyum zaman gerçekten hızla ilerliyor.
Eşime doğum günü evlilik yıldönümü tanışma derken öyle çok süprizler yaptım ki
şimdi aklıma hiç bir şey gelmiyor. hatta neredeyse çıldırıyorum bu ayakkabıyı almaya karar verdim.
Flo dan klasik giyimden başla giyinmez ama haftasonları için iyi olur diye düşündüm keten pantalon la falan

miracle ; canım bebek sana kusma ile yine süpriz yapmış ama sıkma canını sakinleş son 2 ay sonra al kucağına tüm derdin unutulur

Herkese selam...

Özdencim çok sevindim,demek bir kızımız daha oluyor.Yinede azınlıkta kızlar.Bakalım landflovesın bebeğinin cinsiyeti ne olacak...

miracle çok geçmiş olsun canım,sinire gerek yok.Olacak şeyler bunlar.Bünyen hassas demekki.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yeter ki...

Haftasonum çok yoğun geçti benimde.Allah çocuklulara sabır versin gerçekten Evi pislik götürüyordu resmen.İkisinide çok seviyorum çocukların ama büyük olan çok kıskanıyor kardeşini.Durmadan peşimde,öbürüde çok tatlı,1 yaşında daha.Az bişey ilgilensem ablası küsüyor.Kardeşine düşman oluyor resmen,teyzemi elimden aldı diye

Aksiliklerde üstüste geldi.Televizyonumuz çalışmadı,mutfak lavabosunun gider borusu çıkmış,su akmış,tezgahın altından su doldu heryere.Demliğimin sapı çayı dökerken elimde kaldı.Sonra birde banyoda diş fırçalık yerinden söküldü.Hepsi bir gün içinde oldu ne olduysa

Annemde önceki gün banyo yaparken ayağı kaymış düşmüş.Ayakları şişiyor zaten kadının,yürüyemiyor doğru düzgün.Tamda ağrıyan bacağının üstüne.Onada moralim bozuldu...

Nasıl bir haftasonuydu anlamadım.Çocuklara koşuşturmak falan iyiydi aslında,gün içinde fazla hareket etmediğim için.Birde misafir varken ev temizlenmezmiş,ayıpmış dediler.Ne yapacağımı şaşırdım,halının üstü batmış,çocuk geldiği gün kafasına güneş geçtiğindenmidir nedir heryere kusmuş Halıyı gırgırladım sadece ama elimde viledayla dolaştım bir süreGittiklerindede zaten ev göçüyordu.Topladım süpürdüm sildim.Baya yorulmuştum dün.Birde babam gelecek diye yemek yaptım akşama.Tv yi bile kapatamadan uyuyup kalmışım gece...

Haftasonu haberleri şimdilik bu kadar

oh ne güzel olmuş canım gezin tozun valla...

ay bilmem ki ben doğduğumda simsiyah saçlarım varmış eşimin de öyle bakalım paşa nasıl olacak?sağlıklı olsun da gerisi hiiiiç önemli değil...

ay kızlar bu arada mide bulantısı falan diye dert yanıyorum da 2-3 gündür paşamın ayağını poposunu fark edebiliyorum hatta dün eşimde fark etti ayağını.

biz oğlumla bi sohbetler ediyoruz bi sohbetler ediyoruz ki sormayın evetse bi kere tekmele oğlum hayırsa 2 kere tekmele diye diye muhabbet ediyoruz yani rabbim her isteyene tattırsın bu duyguları ee sıkıntılarda tuzu biberi olacak o kadar sakın gözünüz korkmasın mutluluğu unutturuyo herşeyi

hoşgeldin sipidi dana nice yıllara inş.

hediyesi güzelmiş canım ama burda olsan sana bu modeli çok uyguna almanı sağlardım flo biraz yüksek tutuyo fiyatları kalitesine göre

ama haftasonları çok rahat kullanabilir bu sezonun trendi zaten yine timberland modeller canım

amin canım darısı sizin başınıza :123:

şuanda yeni ürün olduğu için fiyatı 89 TL başka bir çok yere baktım bulamadım alacağım da çıkar yine mağaza mağaza dolaşırım

rahat olacağını düşünüyorum inşallah eşim de beğenir

aslında en güzel süpriz bu ay hamile olmam olur ama umudum yok gibi bişey neredeyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…