- Konu Sahibi landfloves
-
- #31.461
whatsappçılaaaar isimlerle hitap etmeyin yahuuu..
sınav soruları daha açıklanmadı bekliyorum sabırsızlıkla
ahsen bir ara şu bebek bezi çok iyi şu pişik yapıyor falan demişti, iyi olan hangisiydi hatırlayan var mı?
whatsappçılaaaar isimlerle hitap etmeyin yahuuu..
sınav soruları daha açıklanmadı bekliyorum sabırsızlıkla
ahsen bir ara şu bebek bezi çok iyi şu pişik yapıyor falan demişti, iyi olan hangisiydi hatırlayan var mı?
Günaydın herkese biz dün evimizi tuttuk kızlar hem seviniyorum hem içim buruk buraya severek geldim ama çok problemleri vareşyaları topluyorum ama böyle aglayasım geliyo galiba ilk evim olduğu için inşallah yeni ev hayırlı olur bize sizide orada ağırlarım artık
günaydın kızlar tatil bitti iş başı bugün.
sınavım berrrbatt geçti, kaldım ağustos sınavına büyük ihtimalle..
özdeeen kızının olacağına çok sevindim, yavaş yavaş kız-erkek popülasyonunu dengeleyeceğiz gibi duruyor.
zahter hayırlı olsun yeni tuttuğunuz ev... bende dün eşime dedim taşınalım 3+1 eve geçelim dedim, o da kendi evimizi alınca çıkarız dedi, iki-üç sene daha beklememiz gerekiyor. yatak odasında hesaplar yaptık beşiği nereye koyarız diye, zar zor sığıyor, e dolap vs yok nereye koyacaz eşyalarını diyorum benim dolabın yarısını veririz diyor.. yazık garibim zaten 6 bölümden 1buçuğunu ancak kullanıyor :))
rüyamda miracle seni gördüm, ben seni çağırıyordum gel sana uygun çok güzel kıyafetler var diyordum, senin karnın kocaman olmuştu çok güzel çiçekli desenli ispanyol paça bir pantolon aldık sana, üstüne lacivert bir bluz o kadar yakıştı ki mağazadan aldıkların üstünde çıktın, sonra bize geçtik çay içtik eşin seni almaya geldi akşam olmuştu, beyaz bir mercedes almış eşin plakasında "cici" yazıyordu :))) hayırdır inşallah.
uff ya şu paşa doğsun artık
tam kahvaltımı yapmıştım ki birden midem bulandı yediklerimin hepsi dışarı hücum ettiler lavaboya bile yetişemedim şimdi halımı yıkamacıya vericem isyan etmek istemiyorum ama 7. aya girdik bitmesi gerekmiyo mu artık
ay sinirimden oturdum ağlıyorum yaa
Canım Allah can sağlığı versin halı temizlenir. Bak ne güzel paşanında seninde sağlığınız yerinde. 2 ay sonra paşan kollarında olacak. Sinir yapma hiç yay totonu aç tv yi keyif yap oh mis gibi :)
çok haklısın daphnem çok şükür halimize ama ya bi çok hamile bi kere bile midesiyle uğraşmadan doğuruveriyor ben hala midemle uğraşıyorum.
sinirlerim bozuldu galiba bi anda neyse kuzum çok saol desteğin için şu evi temizleyip bi duş alıp dinleneyim bari
bana sinir oluyormusun miracle hiç midem bulanmadı
Selamm...
Zahter yeni eviniz hayırlı olsun... Güle güle oturun... Biraz acele olmuş ama baksana orda oturulacak bi durum kalmamış artık...
Landfloves hayırlısı olsun canım belki sana öyle gelmiştir... Diyordun ya belki iyi gelir... Gelmezse de bi dahakine daha çok çalışırsın olur biter... Stres yapma...
Miracle yeniden mi başladı bulantılarınn...
hoşgeldin uurbocee
nasılsın nasıl gidiyor hayat?
umarım geçici bi durumdur ama aynen yine bulanıyor midem
hoşbuldum canımm... Nolsun hayat aynen devam...
Haftasonugezdik tozduk p.tesi iş başı
Son zamanlardaki mide bulantısında bebeğin saçı çıkıyor derler ama alakası var mıdır bilmem... Saçlı olsun paşamız...
Selam kızlar müsait oldum sonunda ve geldim
Haziran gelini olarak 15 gün sonra evlilik yıldönümümüz :123:
çok şükür 2. yılımıza yaklaşıyoruz çok mutluyum zaman gerçekten hızla ilerliyor.
Eşime doğum günü evlilik yıldönümü tanışma derken öyle çok süprizler yaptım ki
şimdi aklıma hiç bir şey gelmiyor. hatta neredeyse çıldırıyorum bu ayakkabıyı almaya karar verdim.
Flo dan klasik giyimden başla giyinmez ama haftasonları için iyi olur diye düşündüm keten pantalon la falan
Eki Görüntüle 716134
miracle ; canım bebek sana kusma ile yine süpriz yapmış ama sıkma canını sakinleş son 2 ay sonra al kucağına tüm derdin unutulur
hoşgeldin sipidi dana nice yıllara inş.
hediyesi güzelmiş canım ama burda olsan sana bu modeli çok uyguna almanı sağlardım flo biraz yüksek tutuyo fiyatları kalitesine göre
ama haftasonları çok rahat kullanabilir bu sezonun trendi zaten yine timberland modeller canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?