- Konu Sahibi landfloves
-
- #31.381
ya yavrum hayırlısı olsun tabi de artık bugün geçmez bana çatlayacağım meraktan kız erkek ne fark eder ama insan merak ediyor
yarından sonra artık alışveriş başlarım dayanamam bizim burada optimum var orada mothercare outleti var 3 liraya bu citcitlı badilerden var onlarda gözüm bide melisin park yatağını çok beğendim bizimki babaannede olacağı için o park yatak bize uygun olur ben odasına bambu beşik almayı düşünüyorum ama onuda pazar günü bakarım mothercare de oda var minicik ama 1 yaşına kadar yatar
Benimde 5 gün sonra silik bir çizgi oluşmuştu.. dediğin gibi geç döllenme olabilir, durmak yok yola devam
okadar kavga cıkmış.bozulmadımı iş
taataaaam oğluşum teyzelerine uslu bir poz vermiş albümde
Aydasu böylelerine bulaşılmazda. Küfür eden kadından nefret ederim. İmza toplayıp apartmandan attırsanız olmuyor mu?
bende tekrar ev hanımı moduna dönüş yaptım temzilik pasta börek :)
bamyayı çözünmeden de pişirebilirsin canım ben öyle yapıyorum
Karın ağrın devam ediyor muydu vafi? Benim karın ağrım vardı, hatta bacaklarımın ağrısından da uyuyamıyordum hastalamadım da. Belki diyorum geç döllenmedir. Dünden beri hiç bir yerim ağrımıyor.
Leman demet ve esra bu gün Ankara da görüşecekler. Bol bol fotoğraf istiyoruz. Bir anne, bir hamile ve bir hamile aday adayı.
Ayyy işte bu belirtilerin hepsi vardı, ben kesin adet olucam sanıyordum.. başım ağrıyordu, bişey dürttü birazda meraktan ilaç içmeden test yaptım o zaman çıktı işte..
ne güzel yaw, kıskanmadım desem yalan olurBu arada ahsendeki fotolar yok mu?
Yerım ben senın pasanı. Masallah kuzuma, ismi de o kadar guzel kı...
vafi bendekileri ekledim canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?