Eylül dostluğumuza burada devam (:

Gebe kalabilirsem inşallah bende gelirim outlete. Bende park yatak almayı planlıyorum. Kendi evimi alıp geçersem o zaman oda takımı alabilirim bebişe.

Benimde 5 gün sonra silik bir çizgi oluşmuştu.. dediğin gibi geç döllenme olabilir, durmak yok yola devam

Karın ağrın devam ediyor muydu vafi? Benim karın ağrım vardı, hatta bacaklarımın ağrısından da uyuyamıyordum hastalamadım da. Belki diyorum geç döllenmedir. Dünden beri hiç bir yerim ağrımıyor.

okadar kavga cıkmış.bozulmadımı iş

yok kuzum kavgayı gelının babası cıkardı, gorusmuyolarmıs babasıyla, annesı babasını terk etmıs bunlara yerlesmıs daha dun evlendıler ama ıkı aydır kız nısanlısı ve kızın annesı beraber yasıyorlardı...

taataaaam oğluşum teyzelerine uslu bir poz vermiş albümde

Yerım ben senın pasanı. Masallah kuzuma, ismi de o kadar guzel kı...

Aydasu böylelerine bulaşılmazda. Küfür eden kadından nefret ederim. İmza toplayıp apartmandan attırsanız olmuyor mu?

Aynen canım, artık uyarmaya bıle korkarım. Bız alısık degılız boyle seylere ama yavrum doğunca nolcak bakalım...
Hem de ne kufur erkekten duymadıgım seyler duydum esım bıle agzı acık kaldı...
Anlamadıgım da o zaten butun apartman gırıp cıkıyo bunlara, annesı ıkı bına otede oturuyormus daha once mahalle tanıyor, gırıp cıkan da manyak demek dıyorum, gecenlerde apartmandan bı teyzeyle karsılastım, kadın bana sıkayet edıyor karsımdakıler, cok gurultulerı var yok soyle yok boyle, ya bırak teyze dedım, hem sıkayet edıyon hem ordan cıkmıyon goruyoruz herhalde dedım

Bızım apartman komple manyak yanı

bende tekrar ev hanımı moduna dönüş yaptım temzilik pasta börek :)

bamyayı çözünmeden de pişirebilirsin canım ben öyle yapıyorum

aferım sana cok lazım demı o kadar ıs yapman. Gelen eger sana degıl evıne gelıyorsa hıııc umrum olmaz
sinirliyim sana miracle

Ayyy işte bu belirtilerin hepsi vardı, ben kesin adet olucam sanıyordum.. başım ağrıyordu, bişey dürttü birazda meraktan ilaç içmeden test yaptım o zaman çıktı işte..

sımılla sabah dusunuyordum aksam ne pısırsem dıye sayende buzluktakı bamyayı hatırladım rahatladım bırden
gonul rahatlıgıyla gezebılırım bugun

Ayyy işte bu belirtilerin hepsi vardı, ben kesin adet olucam sanıyordum.. başım ağrıyordu, bişey dürttü birazda meraktan ilaç içmeden test yaptım o zaman çıktı işte..

Hakketten bacak ağrısında melis dedi geçen gün. Bacağım ağrıyordu. Ondada olmuş. Bekleyelim bakalım. Bende çok bilgisayar başında oturduğum için olduğunu sanıyorum.

ne güzel yaw, kıskanmadım desem yalan olur Bu arada ahsendeki fotolar yok mu?

Var canım eklerim ben.

bizim üst katlarda yine bi tadilat var ama anlamadım neyin nesi benim balkon taş ve çimento kırıkları dolu.daha dün yıkamıştım

Doğum için ABD'ye giden çift ve aileleri kötü bir sürprizle karşılaştı. Çünkü bebek zenci çıktı...

Sosyete ve iş dünyası zenci bebek skandalıyla çalkalanıyor. Yazar Onur Baştürk'ün önceki gün köşesine taşıdığı, TAKVİM'in kaynaklarından doğrulattığı gerilim filmlerini aratmayan, ancak komedi tadındaki olay; pek çok zenginin ilişkilerini ne kadar dejenere yaşadığını da gözler önüne seriyor. Olay, Türkiye'nin önde gelen iki ailesinin çocuklarının geçen yaz Çırağan Sarayı'nda evlenmesi ile başladı.

BU NASIL PARTİ!
Mutlu çift, düğün öncesinde bekarlığa veda partisi yapmak istedi. Gelin ve damat ayrı ayrı parti düzenledi. Ne olduysa bu partide oldu. Alkolün dozunu kaçıran güzel gelin, partisindeki dansçılarla çılgınlar gibi dans edip eğlendi. Ama iş bununla bitmedi. Zenci bir dansçıyla birlikte oldu. Ertesi gün hiçbir şey hatırlamayan gelin, hayat arkadaşını koluna takıp davetliler önünde mutluluk pozları verdi.

GÖRÜNCE ŞOKE OLDU
Düğünün ardından hamile kalan gelin, eşi ile birlikte ailelerine bebek müjdesi verdi. Sevinçten havalara uçan damat, eşini doğum için geçen hafta ABD'ye götürdü. Doğuma alınan gelin sağlıklı bir bebek doğururken; damadın dünyası karardı. Gelin hanım da bebeğini görünce şoke oldu. Çünkü bebek zenciydi. Çocuğun kendisinden olmadığını anlayan damat apar topar Türkiye'ye döndü. Bebeği kabullenemeyen gelini teselli etmek ise kızgın ailesine düştü.

simillaaaaaaaaaa,o ne öyle yaaa.Bir çırpıda okudum.Yuh yani.Ne diyeceğimi bilemedim... Selamsız sabahsız langırt diye daldım,gördün mü senin yüzünden

Selam kızlar...

Bugün kuzenim gelecek.Kızı kendi çocuğum gibi,manevi kızım benim :) Birde 1 yaşında oğlu var.Çok mutluyum valla,birkaç gün kalacaklar.Hiçte birşey hazırlamadım.Ne yapsam hemen pratik bilemedim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…