Eylül dostluğumuza burada devam (:

hayırlı kandiller kızlar..

iş yerinde internette problem var, işler yoğundu giremedim uzun zamandır..

Oğlumla iyiyiz biz..

varmı yeni haber, livacık geldimi

içinden çıkamıycam için geçmişe bakamıycam, umarım herkes iyidir

Hoşgeldin vafi, livacık haftaya cuma aramızda inşallah. Herkes iyide çok şükür senden haber alamıyoruz

Hoşgeldin vafi, livacık haftaya cuma aramızda inşallah. Herkes iyide çok şükür senden haber alamıyoruz

ennee 2. kızçemizde geliyor desene

Biz oğluşumla iyiyiz teyzesi ayrıntılımızda iyiydi şükür, haftaya şeker yüklemem var, onuda atlatırsak daha bi rahatlıycam..

Sen nasılsın, oğlumun arkadaşından ne haber

Geliyor Oğlunun arkadaşından bu aralar haber bekliyoruz. Dün hastalanmam lazımdı bakalım. Yarın test yapacağım.

Erken kalkmayi cok seviyorum ben. Hem islerin erkenden bitiyor hem gunu öldürmuyorsun. Herkese hayirli kandiller.

Ben erken kalkmayı sevmiyorum :) Tembelim,gece kuşuyum.Akşam kendime geliyorum ancak,işleri gece yapmaya bayılırım mesela.Ama dediğin gibi bu kezde kendime çok kızıyorum geç kalktığım için.Erken kalkınca daha mutlu daha enerjik oluyorum.Birşeyler yaptığım için sanırım.Ama çok fazla yapacak bişey olmayıncada şekil A'da görüldüğü gibi,uyuya kaldım

amanın inşallah gönlünden geçen haberi alırsınız

Amin hayırlısı ben henüz ciddiye almıyorum bu konuda kendimi ama olunca görürüz artık.

Ben çalışmıyorken bile erkenden kalkardım. Hafta sonlarıda yatamıyorum hiç. Eşimde tam tersim. Bıraksan tüm gün uyur

Tabii ki en iyisi erken kalkabilmek ama,herkesin bünyesiylemi alakalıdır nedir.Zor kalkıyorum ben.Eşimde haftasonu erken kalkıyor,kızıyorum,yat uyusana,ne işin var erkenden diye

Herkese iyi kandiller bu arada.Tüm dilekleriniz kabul olur inşallah...

Vafi,oğlunun adına bayıldım.Yiğit Deniz,harika.Bizde Deniz ismi çok,olmasa bende koyardım oğlum olursa...

hayırlı kandiller kızlar.. benim son ders çalışma günüm yarın yola çıkıyorum, içimde bir korku var, ya kalacam ya da kıl payı falan geçecem bilmiyorum. o kadar test yapıyorum daha yüksek bir puan alamadım, ya kıl payı yada çok düşük.

ayyy daphne benimde bir gün geçtiğinde yapmıştım testi çıkmıştı, hadi sende yap bugünde belli olur belki, çok heyecanlandım.

BEnde oyleydm cnm ins gecersin sende

Isim konusunda bizde baski cok..

Tv izliyrm.isim analisti geldi simdi sansa bak

bende açtım şimdi, bu saba tümerle aynı burçtayım bu programa burçlarla vs ile ilgili kim katılsa uzun uzun anlatıyor

ben kızım olursa adını umay koymak istiyorum, eski türk isimlerinden ve çok hoşuma gidiyor, ama eşim pek ılımlı değil bu isme, bakalım bende kesin bu olsun demiyorum zaten, daha uzun zaman var çok şey değişir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…