- Konu Sahibi landfloves
-
- #31.261
hayırlı kandiller kızlar..
iş yerinde internette problem var, işler yoğundu giremedim uzun zamandır..
Oğlumla iyiyiz biz..
varmı yeni haber, livacık geldimi
içinden çıkamıycam için geçmişe bakamıycam, umarım herkes iyidir
Hoşgeldin vafi, livacık haftaya cuma aramızda inşallah. Herkes iyide çok şükür senden haber alamıyoruz
Nbr vafi nasil gidiyor
ennee 2. kızçemizde geliyor desene
Biz oğluşumla iyiyiz teyzesi ayrıntılımızda iyiydi şükür, haftaya şeker yüklemem var, onuda atlatırsak daha bi rahatlıycam..
Sen nasılsın, oğlumun arkadaşından ne haber
Isleri duzeltte gel artikin..
IYiyim bende cok sukur.evdeyim bugun takiliyrm buralarda
GeliyorOğlunun arkadaşından bu aralar haber bekliyoruz. Dün hastalanmam lazımdı bakalım. Yarın test yapacağım.
Ayyy evet bunaldım bende, şu sıralar hiç çalışasım var..
Sizle olmak daha güzel
Takvimini goremiyrm kac haftalik oldu senin oglan? Adi ne olacak
Erken kalkmayi cok seviyorum ben. Hem islerin erkenden bitiyor hem gunu öldürmuyorsun. Herkese hayirli kandiller.
amanın inşallah gönlünden geçen haberi alırsınız
Ben erken kalkmayı sevmiyorum :) Tembelim,gece kuşuyum.Akşam kendime geliyorum ancak,işleri gece yapmaya bayılırım mesela.Ama dediğin gibi bu kezde kendime çok kızıyorum geç kalktığım için.Erken kalkınca daha mutlu daha enerjik oluyorum.Birşeyler yaptığım için sanırım.Ama çok fazla yapacak bişey olmayıncada şekil A'da görüldüğü gibi,uyuya kaldım
hayırlı kandiller kızlar.. benim son ders çalışma günüm yarın yola çıkıyorum, içimde bir korku var, ya kalacam ya da kıl payı falan geçecem bilmiyorum. o kadar test yapıyorum daha yüksek bir puan alamadım, ya kıl payı yada çok düşük.
ayyy daphne benimde bir gün geçtiğinde yapmıştım testi çıkmıştı, hadi sende yap bugünde belli olur belki, çok heyecanlandım.
Isim konusunda bizde baski cok..
Tv izliyrm.isim analisti geldi simdi sansa bak
Isim konusunda bizde baski cok..
Tv izliyrm.isim analisti geldi simdi sansa bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?