Eylül dostluğumuza burada devam (:

Lanfloves tesekkur ederım canım, bılmem kı benımkının tarıhı neden oyle olmus
doktordan gelınce yaz bıze de gelısmelerı

melıscım hadı bakalım hayırlısı olsun 10 gunun kalmıs oyle byle derken 39 haftalık doğurmus olcan ınsallah...
O arkadasına da dua edıcem canım ınsallah ıyı olur bebek...

meliscim hadi gözünaydın tarih aldın sonunda. Allah hayırlı kolay doğum nasip etsin işallah. kaç kilo olmuş livacık.

melis nihayet doğuruyosun

arkadaşının bebeği için dua edicez inş.güzel haberler gelir

landfloves demek normal don yok sexü karı seniiii

melis cumartesi göreceğiz bakalım bu arada düşürüm erkek olursa sana ne alırım diye

Gözün aydın Melis,sonunda seninde doğum tarihin belli oldu.10 gün sonra bebeğine kavuşacaksın Allahın izniyle.Şu an ki ruh halini merak ediyorum doğrusu :)

Ank1986 bu arada bebek düşünüyomuşsunuz ama daha yeni hemen tutacak diye bşy yok kafaya takma inş.güzel haberle gelirsin

meliscim hadi gözünaydın tarih aldın sonunda. Allah hayırlı kolay doğum nasip etsin işallah. kaç kilo olmuş livacık.

Sağol tatlım aminnnn, geçen haftakiyle aynı çıktı kilosu, artık kafasını iyice dayamış duruşundan kaynaklanabilir ama en aşağı 3500kg doğar dedi doktorumuz, tarih aldık ama kendimi geçtim babamıza geçmez artık zaman çok heycanlıydı

Amin melis insallah Allah isteyen herkese nasip etsin.

En kısa zamanda adaklar adayıp çaputlar bağlayacağım size

Gözün aydın Melis,sonunda seninde doğum tarihin belli oldu.10 gün sonra bebeğine kavuşacaksın Allahın izniyle.Şu an ki ruh halini merak ediyorum doğrusu :)

Çok sağol tatlım hakkımızda hayırlısı artık sonuna geldik, şu andaki ruh halime gelirsek çok boş hiç bişi

melis cumartesi göreceğiz bakalım bu arada düşürüm erkek olursa sana ne alırım diye

Yok ya şaka yapıyorum gönlünde ne yatıyorsa o olsun sen bana bakma

bu normal doğum ne riskli böyle

tüm dualarım o bebişe

Rabbim O bebisinde sifasini verir insallah.

Amin kızlar gerçekten çok şaşırtıcı hiç beklenmedik bir durum oldu, normal doğuma girdi açılması hemencik olmuş dikişi bile yok ama tam son aşamada takılmış bebek en son ciğerler su toplamış demişler, havale geçirmiş, solunumu zormuş..
düşündükçe çok kötü oluyorum inanırmısınız gün alıcağım zamanı beklerdim heycanla şimdi her an dua ediyorum RAbbim sağlık sıhaat versin kazasız belasız atlatıyım diye

Ne pişirsem akşama kızlar evde bşy de yok geçen hafta taa börülce almıştım hala duruyo ama güzel değil dediniz yapmak istemiyorum kocam zaten yemez eminimfırında kanat patates biber domates mi yapsam yanına pilav bayadır kanat yapmıyorum

Fikir güzel hanzadem. Yanınada cacık yaparsın mis gibi menü işte

özdn sen hergün kaynananda mı yiyosun

Kızlar size zaman geçirmek için yeni dedikodu ne zamandır yazıcamda unutuyorum

hep ordan burdan duyuyoruz aaa nasıl olmuş yuh diyee ya

benim en büyük amcaoğlu yaş 42, 40 ından sonra azıtıp karısıyla boşandı,sebebi ise kendine bakmıyor ilgilenmiyor diye bi çocuklarıda var, karısıda ünv de prof. kürsü sahibi yani öyle eve kapanmış değil

neyse azıttı iyi hoş 10 gün sonra 22 yaşında bi hatunla evlendi, ki o hatun tam şey neyse demiyim şimdi whatsupta olaydı foto atardım direk çakardınız

herneyse iyi güzel baya kavgalar tartışmalar oldu, annesi yani yengem amcamın vefatından sonra birde buna mahfoldu
baya bombalar patladı, örnek ilk 1 ayda boşanmaya kalktılar yeni hatun 400 mlyar para istedi
en sonunda amcaoğluda aileden reddedildi

son bombaya gelince yeni hatun yengeme yani kvalidesine dava açmış, hakaret davası
bizim afedersiniz g.vatta anasını aramış ilk anne adresin neydi birşey yollayacağım diye
anasına yani celp yollamış
ben karışmam kendisi bilir diyormuş

bunu duyunca gözlerim pörtledi

Allahım sen aklımızı koru

Melis sok oldum Allah kolayliklar versin. Cok zor bir durum.

ayyyyyy mls liva 10 gün sonra inşallah aramızda mı olacakk süpperrr
hasta bebişimizide rabbim tez zamanda acil şifalar versin..Anasına babasına bağışlasın kuzuyu

ayyyy amcaoğlun ama yuhhh demek istiyorum..rabbim hepimizin yuvasını böyle insanlardan korusun..

emmioğlunun başına bela olsunda görsün gününü ne demek 42 yasında adamın 22 yasında kızla evlenmesi bide evliyken bulmuş demi onu 10 günde evlendiklerine göre kart horoz azgın teke

sormayın 40 ından sonra azanı tebheşir paklar

daha neler neler var neler oldu anlatamam, herkese şok oldu aileden nasıl böyle çıktı böyle biri diye
amcamı kaybettik arkadan patladı olaylar, tabi eşini aldatmış 2 yıl kendine bakmıyor diye, eski yenge ise güzeller güzeli estetik dahi oldu
her türlü özgürlüğü var
daha çok şok olacağınız yuh diyecenz şeyler var anlatırım yine kocam geldi

biz her olayda şok oluyoruz
yengeme yazık hep ona üzülüyorum :/

Melis amcaoğlu fena azıtmış yuh diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…