- Emoji Skoru
- 458
- Puanlar
- 698
- Konu Sahibi landfloves
-
- #31.121
meliscim hadi gözünaydın tarih aldın sonunda. Allah hayırlı kolay doğum nasip etsin işallah. kaç kilo olmuş livacık.
Amin melis insallah Allah isteyen herkese nasip etsin.
Gözün aydın Melis,sonunda seninde doğum tarihin belli oldu.10 gün sonra bebeğine kavuşacaksın Allahın izniyle.Şu an ki ruh halini merak ediyorum doğrusu :)
melis cumartesi göreceğiz bakalım bu arada düşürüm erkek olursa sana ne alırım diye
bu normal doğum ne riskli böyle
tüm dualarım o bebişe
Rabbim O bebisinde sifasini verir insallah.
Ne pişirsem akşama kızlar evde bşy de yok geçen hafta taa börülce almıştım hala duruyo ama güzel değil dediniz yapmak istemiyorum kocam zaten yemez eminimfırında kanat patates biber domates mi yapsam yanına pilav bayadır kanat yapmıyorum
özdn sen hergün kaynananda mı yiyosun
Kızlar size zaman geçirmek için yeni dedikodu ne zamandır yazıcamda unutuyorum
hep ordan burdan duyuyoruz aaa nasıl olmuş yuh diyee ya
benim en büyük amcaoğlu yaş 42, 40 ından sonra azıtıp karısıyla boşandı,sebebi ise kendine bakmıyor ilgilenmiyor diye bi çocuklarıda var, karısıda ünv de prof. kürsü sahibi yani öyle eve kapanmış değil
neyse azıttı iyi hoş 10 gün sonra 22 yaşında bi hatunla evlendi, ki o hatun tam şey neyse demiyim şimdi whatsupta olaydı foto atardım direk çakardınız
herneyse iyi güzel baya kavgalar tartışmalar oldu, annesi yani yengem amcamın vefatından sonra birde buna mahfoldu
baya bombalar patladı, örnek ilk 1 ayda boşanmaya kalktılar yeni hatun 400 mlyar para istedi
en sonunda amcaoğluda aileden reddedildi
son bombaya gelince yeni hatun yengeme yani kvalidesine dava açmış, hakaret davası
bizim afedersiniz g.vatta anasını aramış ilk anne adresin neydi birşey yollayacağım diye
anasına yani celp yollamış
ben karışmam kendisi bilir diyormuş
bunu duyunca gözlerim pörtledi
Allahım sen aklımızı koru
Kızlar size zaman geçirmek için yeni dedikodu ne zamandır yazıcamda unutuyorum
hep ordan burdan duyuyoruz aaa nasıl olmuş yuh diyee ya
benim en büyük amcaoğlu yaş 42, 40 ından sonra azıtıp karısıyla boşandı,sebebi ise kendine bakmıyor ilgilenmiyor diye bi çocuklarıda var, karısıda ünv de prof. kürsü sahibi yani öyle eve kapanmış değil
neyse azıttı iyi hoş 10 gün sonra 22 yaşında bi hatunla evlendi, ki o hatun tam şey neyse demiyim şimdi whatsupta olaydı foto atardım direk çakardınız
herneyse iyi güzel baya kavgalar tartışmalar oldu, annesi yani yengem amcamın vefatından sonra birde buna mahfoldu
baya bombalar patladı, örnek ilk 1 ayda boşanmaya kalktılar yeni hatun 400 mlyar para istedi
en sonunda amcaoğluda aileden reddedildi
son bombaya gelince yeni hatun yengeme yani kvalidesine dava açmış, hakaret davası
bizim afedersiniz g.vatta anasını aramış ilk anne adresin neydi birşey yollayacağım diye
anasına yani celp yollamış
ben karışmam kendisi bilir diyormuş
bunu duyunca gözlerim pörtledi
Allahım sen aklımızı koru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?