- Konu Sahibi landfloves
-
- #31.101
herkese merhabalar..sizleri hep okuyorum ama işyeri hem açık ofis hemde inanılmaz yoğun olduğundan nadiren yazabiliyorum..tam yazıcak oluyorum pat biri geliyor kapatıyorum sonra işlere dalıyorum falan..bizde bebek istiyoruz demiştim bi ara 3 aydır deniyoruz henüz yok..bu ayda eşmin yurtdışı seyahati var bugün gitti 10 gün yok bu ayda olmaz..biraz canım sıkılıyor benimde..hep ilk 1 sene çok normal olmaması diyorlar ama insan yinede sıkılıyor..
aydasu ilk sayfayı düzelttim, niye yanlış yazmışım ki senin tarihi anlamadım :44:
en son düzenlerken kapı çalmıştı sonrada bilg. kapatmıştım renkleri tam ayarlayamamıştım zaten.
bu arada vafinin bebiş kız mıydı erkek miydi, söylemişmiydi hatırlayamadım bir türlü.
özdeninkide yarın belli olunca rengini değiştiririm veya özdencim şimdiden mavi mi yapsam, sen çok inandın oğlun olacağına
Vafi erkek annesi landfloves
Açılışı yapıyorum, hayırlı uğurlu olsun :13::13::13::13:
TOPİĞİMİZİN BEBİŞLERİ
1. AHSEN 26.12.2012DOĞDU
2. PİNGU 27.12.2012DOĞDU
3. JELO 16.01.2013DOĞDU
4. SOFİŞ 29.01.2013DOĞDU
5. CAPON 24.03.2013DOĞDU
6. MELİS 04.06.2013Doğdu doğacak
7. AYDASU 01.08.2013
8. MİRACLE07 19.08.2013
9. VAFİ 11.09.2013
10. ÖZDEN 06.11.2013
11. LANDFLOVES 25.12.2013
12.
13.
14.
15.
sağol canım doğru ya bak söyleyince hatırladım. peki chennden haberiniz var mı, bir ara geldi hamile olduğunu söyledi listeye benide yazın deyip gitmişti bir daha geldimi hatırlamıyorum bile..
Aydasum tiramisu guzel oldurdu ama labne lazimmi .gidip almaya usenebilirim.versene linki
Seve seve bakarım hazır bebelandflover bana erkek yaz şimdilik bence
eğer kız olursa bebeği melisin kafasına atmayı düşünüyorum erkek olursada daphne nin kafasına atacağım
zahter hayırlısı olsun 12 ve 13 numara cabucak dolucak gibi maşallah sabahta dediğim gibi herkes hamile olsun istiyorum
melisten haberler varGelince kendi sölesin
melisin bebiş ikizmiymiş yoksaaaa :) o kadar göbekten şüpheleniyorum ben...
landflover bana erkek yaz şimdilik bence
eğer kız olursa bebeği melisin kafasına atmayı düşünüyorum erkek olursada daphne nin kafasına atacağım
zahter hayırlısı olsun 12 ve 13 numara cabucak dolucak gibi maşallah sabahta dediğim gibi herkes hamile olsun istiyorum
Nihayet doğuracaksın artık melisAllah kolay doğumlar nasip etsin inşallah
Erkek olursa ne alcan bana
Artık şimdi idrak etmeye başladım
AMinnnn canım hakkımızda artık hayırlısı
en kısa zamanda darısı başınızaa
bu arada hanımlar sizde bir isteğim var, haziran annelerinde benimle aynı gün olan bir arkadaş pazar günü doğum yaptı, yalnız normal doğumda bebek kanalda kaldığı için oksijensiz kalmış, bazı sıkıntılar oluşmuş bebek yoğun bakımda güzel bir haber alamadık şimdiye kadar
lütfen bebişin en kısa zamanda iyi olması için sizde dua edebilirmisiniz..
aklım fikrim bu bebişte bu zamana kadar her evresini biliyorum birlikte paylaştık, etkilendim baya çok üzüldüm, keyifsizim bu aralar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?