Eylül dostluğumuza burada devam (:

Canim sıkma canini daha cok yeni. İnsallah en kosa zamanda guzel haberlerini aliriz. Ahsende en verimsiz ayinda hamile kalmisti.

oy maşallah maşalllah herkesler burda, whats appla küsmenize çok sevindim, silin o uygulamayı telefonlarınızdan

bugün sabah işlerim vardı dışardaydım, sonra geldim evi temizledim balkon tavanıma çıtalarla bişeyler yapmıştım ona aldığım süsleri taktım, tam bitmedi bitince resmini ekleyecem buraya ama çok güzel oldu.

birazdan doktora gidecez, bide annem aradı kayınvalidem annem falan annemin bi komşusu var çok severim onlara gideceklermiş illa landflovesda gelsin demiş, hastaneden sonra oraya geçecem, bugün ders çalışmak yalan oldu.

akşam yemeği planımızda; eşimle pazara gidecez balık almayı düşünüyoruz bu akşam için.

geçmişi okudum bir sürü şey yazacaktım bak alıntıyla almayınca hepsini unuttum

aydasu ilk sayfayı düzelttim, niye yanlış yazmışım ki senin tarihi anlamadım :44:
en son düzenlerken kapı çalmıştı sonrada bilg. kapatmıştım renkleri tam ayarlayamamıştım zaten.

bu arada vafinin bebiş kız mıydı erkek miydi, söylemişmiydi hatırlayamadım bir türlü.

özdeninkide yarın belli olunca rengini değiştiririm veya özdencim şimdiden mavi mi yapsam, sen çok inandın oğlun olacağına

Vafi erkek annesi landfloves

Vafi erkek annesi landfloves

sağol canım doğru ya bak söyleyince hatırladım. peki chennden haberiniz var mı, bir ara geldi hamile olduğunu söyledi listeye benide yazın deyip gitmişti bir daha geldimi hatırlamıyorum bile.
.

zahteeer hayırdırr ne zaman vereceksin güzel haberi test yapsanaaa, yazayım mı seni de 12'ye

sağol canım doğru ya bak söyleyince hatırladım. peki chennden haberiniz var mı, bir ara geldi hamile olduğunu söyledi listeye benide yazın deyip gitmişti bir daha geldimi hatırlamıyorum bile.
.

Onu uzun suredir gormuyorum canim ya sen ozdenede kiz ya simdilik:))) bence kizi olacak teyzesini sasirtmazsa

landflover bana erkek yaz şimdilik bence

eğer kız olursa bebeği melisin kafasına atmayı düşünüyorum erkek olursada daphne nin kafasına atacağım

zahter hayırlısı olsun 12 ve 13 numara cabucak dolucak gibi maşallah sabahta dediğim gibi herkes hamile olsun istiyorum

Son düzenleme:
kızlar doktora gidecem altıma giyecek düz beyaz normal bir don bulamadım, hep renkli ful dantelli. doktorda erkek. daha çok aşağılarda olduğu içinde iyice sıyırıyorlar çamaşırımı falan, görünürse çok utanırım.

eee ben 11 numaraydım nasıl 10 numara oldum

birimi silindi listeden

ay lınkı verememısım google a cıkolatalı kolay pasta cahide jibek yaz canım

Seve seve bakarım hazır bebe

Son düzenleme:
Burda bahçede portakal ağacı var cami açtım mis gibi kokuyo

Erkek olursa ne alcan bana

Nihayet doğuracaksın artık melis Allah kolay doğumlar nasip etsin inşallah

Artık şimdi idrak etmeye başladım
AMinnnn canım hakkımızda artık hayırlısı
en kısa zamanda darısı başınızaa

bu arada hanımlar sizde bir isteğim var, haziran annelerinde benimle aynı gün olan bir arkadaş pazar günü doğum yaptı, yalnız normal doğumda bebek kanalda kaldığı için oksijensiz kalmış, bazı sıkıntılar oluşmuş bebek yoğun bakımda güzel bir haber alamadık şimdiye kadar
lütfen bebişin en kısa zamanda iyi olması için sizde dua edebilirmisiniz..
aklım fikrim bu bebişte bu zamana kadar her evresini biliyorum birlikte paylaştık, etkilendim baya çok üzüldüm, keyifsizim bu aralar..

bu normal doğum ne riskli böyle

tüm dualarım o bebişe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…