• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül dostluğumuza burada devam (:

pingu valla hep normal istiyorum diyorum ama o an ne olur korkar vazgeçer miyim bilemiyorum ama herşey normal ilerlerse sancım gelene kadar beklerim yani ben korkuyorum alın bebeği demem son ana kadar beklerim

dogru aydasucum o gün oldu bitti. dikiş vardı alt tarafta o biraz rahatsız etti normalde o dikişler kendi atarmış ama benm doktorum 3. gün kontrole gittiğimde kendisi aldı dikişlerimi daha rahat ettim. kalçam basenlerim geniş canım doğru tespit. ben hastaneye gittiğimde 6cm açılmam vardı şanslıydım şükür. tırsıyodum normalden ama doktorum cesaretlendirdi sağolsun

Ya bebegi surekli takip ediyorlar.saglikliysa bekliyorlar.artik son gunlerde kaka yapma ihtimali vardi..sezeryan dediler fln ama o normal dogum die tutturdu..suni muni halletti :) dogum sonrasi kim bana regl sancisi gibi demisti die dolaniyodu

EVET belli süre sonra kakasını yiyor falan diyorlar :1::1:
bu bebekler ne ilginç ya :16::16:

kalcası genıs olanlar kolay doğum yapar dıyorlar bu kez atalarıma guvenmek ıstıyorum, kalcama da basenıme de guvenıyorum :1:

çok güldüm aydasu ya o zaman genişletelim kalçamızı :1:

herkes son anda korkuyo demek ki konuşmamak lazım
melisde mesela ben dayanıklıyımdır filan normal doğururum diyodu ama şimdi bebek iri olacak diye korkuyo 3,5 kiloya kadar normal olablir bence
eltimin ilk çocuğunda bebek iri 3,500 kiloyu geçiyo omuzları geniş zor olur bilmem ne filan dediler bi doğdu 3,200 filandı normal olurmuş aslında korkutular sezeyanı bile bi kaç gün önce almıştı derdi belliymiş doktor tatile gidecekmiş ondan tabii keşke başka doktora da görünseydi pişman oldu

terem merhaba canım zaman su gıbı akıp gecıyor valla...
msallah sıze :nazar: harıka kılo vermıssınız hem de 6 haftada, gıcık erkeklerın bunyesı daha hızlı calısıyor :24:
karatay candır ya doğumdan sonra kurtarıcım olacak ınsallah...

canım sen maşallah zaten sağlıklı kilo aldın..eminim %80 o kiloların doğumda gidecek..geriside emzirmede gider..şanslısın kuzum..
elifciklik fit dolaşırsınız:emir_bebek:

beni de al yanına..

Şu muhasebeci çıkarsa gerçekten aklımdasin hanzade gerçi biraz uzak gelebilir ama kocaman sadece kendine ait odan olur. Sabah 9 akşam 18:30 çalışırsın. Cumartesi pazar yok, patronda yok. Takılırsın kafana göre. Üçten sonra 18:30 kadar çay keyfi var zaten :1: Patron ofise uğramamışsa tabi. O varsa 16:30 da bitiyor çay ama o kadar durmaz bile pazartesi günü gelir 2 saat durup gider sabahtan :24:

dogru aydasucum o gün oldu bitti. dikiş vardı alt tarafta o biraz rahatsız etti normalde o dikişler kendi atarmış ama benm doktorum 3. gün kontrole gittiğimde kendisi aldı dikişlerimi daha rahat ettim. kalçam basenlerim geniş canım doğru tespit. ben hastaneye gittiğimde 6cm açılmam vardı şanslıydım şükür. tırsıyodum normalden ama doktorum cesaretlendirdi sağolsun

yanı super acılmayla gıtmıssın pingum...
6 cm ne demek ...
normal doğum ıcın sulu sellı aynı gun gelıo gecıyor dıyorlar oyle sanırım...

EVET belli süre sonra kakasını yiyor falan diyorlar :1::1:
bu bebekler ne ilginç ya :16::16:

çok güldüm aydasu ya o zaman genişletelim kalçamızı :1:

napayım kuzum ya bı ıse yarasınlar barıı demı :1:
ben zayıflayınca hıc bırı kalmıyor ama suan kıvamındayım ınsllah ıse yarar :27:

herkes son anda korkuyo demek ki konuşmamak lazım
melisde mesela ben dayanıklıyımdır filan normal doğururum diyodu ama şimdi bebek iri olacak diye korkuyo 3,5 kiloya kadar normal olablir bence
eltimin ilk çocuğunda bebek iri 3,500 kiloyu geçiyo omuzları geniş zor olur bilmem ne filan dediler bi doğdu 3,200 filandı normal olurmuş aslında korkutular sezeyanı bile bi kaç gün önce almıştı derdi belliymiş doktor tatile gidecekmiş ondan tabii keşke başka doktora da görünseydi pişman oldu

heh ıste solenen de hep doğru cıkmıyor, nasıp kısmet ısı bu doğum ya ne kadar konussak bos, ahsen nasıl hazırdı normal doğuma ama son dakkada degısebılıyor hersey. o yuzden hayırlsı dıyorum hep

canım sen maşallah zaten sağlıklı kilo aldın..eminim %80 o kiloların doğumda gidecek..geriside emzirmede gider..şanslısın kuzum..
elifciklik fit dolaşırsınız:emir_bebek:

sağolasın canım moral verdın, sımdıye kadar 6 kılo almıstım son 1 aydır almak yerıne 1 kılo vermmıs gozukuyorum, hayırlısı bakalım, bebısler ıyı olsun da her turlu verırız ınsallah..

napayım kuzum ya bı ıse yarasınlar barıı demı :1:
ben zayıflayınca hıc bırı kalmıyor ama suan kıvamındayım ınsllah ıse yarar :27:

inşallah canım 1 avaz da doğurursun.
bu gece bende rüyam da çatala oturmuş normal doğum yapmaya çalışıyordum :17:
sabah kalktığımda öyle çok korkmuştum ki hayır olsun inşallah.

aksam ne pısırcenız sımdıden yazsanıza kopya cekeyım ıkı gundur canım yemek pısırmek ıstemıyor ama el mahkum...

zaten bugun cok sıkıcı...
Esım sabah geldı 9 da yattı, aksam 6 da kalkaca bı yemek yıcek 7 de ıse gıtcek , ben yıne yalnızları oynucam butun gece :5:
sımdıde o uyanmasın dıye sessız sessız taklıyom yakında kendı sesımı unutcam :27:

aydasu 6 kilocukmu aldın. o ne kız hiçbişey maşallah sana aferin. ben 12 kilo almıştım 3 kilosu hala duruyo.
benim suyum filan gelmedi canım ağrım sancım hiçbişeyim yoktu. sadece kanamam geldi diye gittik doktora gece vakti. hatta ben cipsimi yedim kuzeygüney vardı onu izledim. annemdeydik gayet iyiydim. kanama geldi ama telaşlanmadım. meğer 6 cm açılmış. suyumu doktor zarı patlattı öle geldi hastanede. sonra 4 saat suni sancı cektim. sonra oğluşum geldi.

akşam ne pişireceğimi bilmiyorum hızlı bşyler lazım siz söylerseniz belki kopya çekerim

aksam ne pısırcenız sımdıden yazsanıza kopya cekeyım ıkı gundur canım yemek pısırmek ıstemıyor ama el mahkum...

zaten bugun cok sıkıcı...
Esım sabah geldı 9 da yattı, aksam 6 da kalkaca bı yemek yıcek 7 de ıse gıtcek , ben yıne yalnızları oynucam butun gece :5:
sımdıde o uyanmasın dıye sessız sessız taklıyom yakında kendı sesımı unutcam :27:

Kocam yok bu akşam spora gidecek. Dünkiler var bende. Ama ahsene gittiğimizde bize patlıcan kızarması yapmıştı üzerine sarımsaklı yoğurt dökmüştü. Tabağın dibini bile sıyıracaktık utanmasak. Ondan yapabilirsin canım. Otur tek başına ye kalk öyle bir lezzet :1:

Kocam yok bu akşam spora gidecek. Dünkiler var bende. Ama ahsene gittiğimizde bize patlıcan kızarması yapmıştı üzerine sarımsaklı yoğurt dökmüştü. Tabağın dibini bile sıyıracaktık utanmasak. Ondan yapabilirsin canım. Otur tek başına ye kalk öyle bir lezzet :1:

onun tarifi nasıl yazsanıza bende çok beğendim ocağım yok ama haftaya bende yaparım

tşk ederim canım benim..şükür herşey yolunda hala evimin altı üstünde o yüzden pek gelemiyorum..:10:

bahar temizliği mi canım :34:
biz 2 hafta önce yaptık ama bgün ev yine darma dağın haftasonu bir el atmam lazım artık
ucunu kaçırdım mı böyle oluyor
bide aydından perşembe-cuma misafir gelecek yatılı :17:

sana da kolay gelsin hava pek ısınmadı :ssz: burada

Back