- Emoji Skoru
- 8
- Puanlar
- 158
- Konu Sahibi landfloves
-
- #31.021
günaydın eylül gelinleri
daphne umarım pişman olmazsın çocuğum olduktan sonra seni hayal kırıklığına uğratmak istemem
landfloves normal canım artık sen hamilesin uyumak isticen tabii hep
senın nubuna kalmadım dıyorsun yanı ozden
bak whats up mıdır nedır ordan yazıp da burayı unutma hatta aydasuya ozel dıye yazbızı merakta bırakma ne kaldı cumartesıye
Özden ne bıleyım hep kızın olcakmıs gıbı gelıyor, bıcır bıcır...
Erkekse de gelın dusunsun
Heyecanla beklıyoruz benım randevum da haftaya carsamba, basladı kalp carpıntılarım sımdıden...
Eskıden ıkılı test su test derdı, ıste cınsıyet bellı olcak, sonraa seker yuklemesı şu bu derken sımdı tek derdımız kaç gr olmus 1 kıloyu gectık mı ıyı besleyebılıyormuyum oluyor... zaman cıdden cok cabuk gecıyor...
Landfloves kuzum musaıt oldugunda sayfa basındakı bızım doğum tarıhımızı 1 agustos olarak degıstırebılırmısın gorunce korkuyom orda yazanı erken doğum yapcam gıbı gelıyo
aslında temmuz 15-20 gıbı ama olsun bız 1 agustos yazalım
ayyy bıse kalmadı yaaaa :18:
ben dün çok kötüydüm mesela su içince bile kustum şimdiye kadar hep iyi gidiyordum milletin 3 aydan sonra geçer mide bulantıları benim 3 aydan sonra başladı
biraz tersten gidiyor bu cocuk
ben melisin nubuna cok inandım mesela erkek diye düşünüyorum:18:
ama bebek sol tarafımda suan erkek solda durur diyorlar her hurafe erkeğe göre
bakalım akıllı uslu sağlık bebek olsunda
anası gibi ters
Hiçte pişman olmam kız olursa hamarat olur senin gibi oğluma iyi bakar
Aydasu içmedi çorba sadece bulgur pilavından yedi. Çok istikrarlı gördüm onuBu günde spora gidecek. Gerçi sabah daha yataktan kalkarken mızmızlanıyordu sırtım ağrıyor diye ama ben boşuna nazlanma akşam gidilecek o spora dedim
Bu arada cuma günü bizim tanışma yıldönümümüz daha eşime hediye almadım. Yeniköye yemeğe gidecekmişiz.Bizim orada salaş bir balıkçımız var, deniz kenarında fasılda oluyor.
Cok muabbet tez ayrilik getirmedide..taraf olmak zorunda diilim ben.2 yede bolunemem sacma.
Neyse herkes kendi bilir..ama noldu simdi? Iyimi oldu?
Yara iyiymis.azcik daha akintin var dedi.ilac yaziyrm dedi..iliskiye kac gundur girmiyosunuz die sordu.45 gun dedim.ozaman korunarak yapin dedi..bende daha bisey sormadim
ben dün çok kötüydüm mesela su içince bile kustum şimdiye kadar hep iyi gidiyordum milletin 3 aydan sonra geçer mide bulantıları benim 3 aydan sonra başladı
biraz tersten gidiyor bu cocuk
ozdn eltimin de tüm hurafeleri erkek gibiydi ama kız
hatta 7. ayında hala erkek karnı diyo herkes ilk çocuğu kız ama onunla hiç aynı özellikler yok bu hamileliğim çok farklı diyo vücut şekli filan herşey o da diyodu bu sefer sol tarafta filan diye
Aydasu senin de az kaldı benimde bir iki gün içinde hastalanmam lazım hastalanmazsam kocam tanışma yıldönümüzde güzel haberler vereceğim inşallah
7.5 aymı oooo az kalmış benim en yakın olduğum ay landflovers ile daha çok varr koca yazz geçecek ama cinsiyet öğrenince zaman alışverişle geçer sanırım
Ne çabuk geçiyor zaman aydasu sanki dün söylemişsin gibi hamileliğini.
evet canım heyecan da korkuda dorukta zaman cabuk gecıyor... Bu pazar annemle babam gelecek ınsallah. Babam evıme ılk kez gelecek cok heyecanlı kıyamam ben ona, uzaklık cok kotu anca ayarlabıldı ıslerını... Bı haftada oyle gececek onlar burdayken melıs doğurur kesın sonra benım tırsaklıgım ıyıce artcak sıra bana geldı dıye :)
Hadı hayrılısı bakalım daphnecım... Guzel haberlerını beklıyoruz ınsallah, unutulmuyacak bır hedıye olur...
Benım doğumumun da esımın doğum gunune gelme ıhtımalı cok yuksek ıkı yengecle napcaksam
günaydıın hatunlaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?