Eylül dostluğumuza burada devam (:

simillacım doktor işin ne oldu korun demiş ya şimdi korunmasan da yapsan belki hamile kalırsın olmaz mı ne gibi sakıncası var acaba iyileşmemeiş mi

günaydın eylül gelinleri
daphne umarım pişman olmazsın çocuğum olduktan sonra seni hayal kırıklığına uğratmak istemem
landfloves normal canım artık sen hamilesin uyumak isticen tabii hep

Hiçte pişman olmam kız olursa hamarat olur senin gibi oğluma iyi bakar

Aydasu içmedi çorba sadece bulgur pilavından yedi. Çok istikrarlı gördüm onu Bu günde spora gidecek. Gerçi sabah daha yataktan kalkarken mızmızlanıyordu sırtım ağrıyor diye ama ben boşuna nazlanma akşam gidilecek o spora dedim

Bu arada cuma günü bizim tanışma yıldönümümüz daha eşime hediye almadım. Yeniköye yemeğe gidecekmişiz. Bizim orada salaş bir balıkçımız var, deniz kenarında fasılda oluyor.

senın nubuna kalmadım dıyorsun yanı ozden
bak whats up mıdır nedır ordan yazıp da burayı unutma hatta aydasuya ozel dıye yaz bızı merakta bırakma ne kaldı cumartesıye

ben melisin nubuna cok inandım mesela erkek diye düşünüyorum:18:

ama bebek sol tarafımda suan erkek solda durur diyorlar her hurafe erkeğe göre

bakalım akıllı uslu sağlık bebek olsunda

Özden ne bıleyım hep kızın olcakmıs gıbı gelıyor, bıcır bıcır...
Erkekse de gelın dusunsun
Heyecanla beklıyoruz benım randevum da haftaya carsamba, basladı kalp carpıntılarım sımdıden...
Eskıden ıkılı test su test derdı, ıste cınsıyet bellı olcak, sonraa seker yuklemesı şu bu derken sımdı tek derdımız kaç gr olmus 1 kıloyu gectık mı ıyı besleyebılıyormuyum oluyor... zaman cıdden cok cabuk gecıyor...

Landfloves kuzum musaıt oldugunda sayfa basındakı bızım doğum tarıhımızı 1 agustos olarak degıstırebılırmısın gorunce korkuyom orda yazanı erken doğum yapcam gıbı gelıyo
aslında temmuz 15-20 gıbı ama olsun bız 1 agustos yazalım

ayyy bıse kalmadı yaaaa :18:

Cok muabbet tez ayrilik getirmedide..taraf olmak zorunda diilim ben.2 yede bolunemem sacma.
Neyse herkes kendi bilir..ama noldu simdi? Iyimi oldu?

Yara iyiymis.azcik daha akintin var dedi.ilac yaziyrm dedi..iliskiye kac gundur girmiyosunuz die sordu.45 gun dedim.ozaman korunarak yapin dedi..bende daha bisey sormadim

ben dün çok kötüydüm mesela su içince bile kustum şimdiye kadar hep iyi gidiyordum milletin 3 aydan sonra geçer mide bulantıları benim 3 aydan sonra başladı

biraz tersten gidiyor bu cocuk

ozdn eltimin de tüm hurafeleri erkek gibiydi ama kız
hatta 7. ayında hala erkek karnı diyo herkes ilk çocuğu kız ama onunla hiç aynı özellikler yok bu hamileliğim çok farklı diyo vücut şekli filan herşey o da diyodu bu sefer sol tarafta filan diye

ben dün çok kötüydüm mesela su içince bile kustum şimdiye kadar hep iyi gidiyordum milletin 3 aydan sonra geçer mide bulantıları benim 3 aydan sonra başladı

anası gibi ters

ben melisin nubuna cok inandım mesela erkek diye düşünüyorum:18:

ama bebek sol tarafımda suan erkek solda durur diyorlar her hurafe erkeğe göre

bakalım akıllı uslu sağlık bebek olsunda

Yanındaysa atsana merak ettım ben de bakıyım nubuna
Aynen canım saglıklı olsun da gerısı bos...
Hurafeler tutmuyor canım cogu kez...
Kızı olcak olanın kalcası genıslermıs, cırkınlesırmıs, karnı yayvan olurmus bu suru sey dıyorlar...
Benım karnımı gor top gıbı baska hıc bı yerımden almadım, melıs de oyle bak koca bı tp var onunde ama kız
Ye tatlıyı cıkar atlıyı dıyolar mıracle nefret edıyor tatlıdan
Ay neyse ne desek bos senın bebıs bıze guluyordur sız hala krıtık yapın benım seyım bellı dıye

Aydasu senin de az kaldı benimde bir iki gün içinde hastalanmam lazım hastalanmazsam kocam tanışma yıldönümüzde güzel haberler vereceğim inşallah

Çorbayı ıcmedıyse esın artık karataycı hayırlı olsun canım
Adamcagız napsın arkasında senın gıbı cıtı pıtı hanımının destegı var, saglıkla versın ınsallh canım...
Bız unutcaz yakında o dönümleri ya adam nıkah tarıhı onemlı askım oncesı sılındı ben de dıyo

Epey olmus canım, toparlamıstır bıle yara zaten kendını...
Sen atlattın doğumdan sonra bı de o derdım var benım, kendılıgınden gecse keske

o zaman sana net bıse demk cok zor yavrucum

hanzade aynen benım de oyle 7.5 aylık olduk artık erkek karnı gıbı dıyo herkes...

7.5 aymı oooo az kalmış benim en yakın olduğum ay landflovers ile daha çok varr koca yazz geçecek ama cinsiyet öğrenince zaman alışverişle geçer sanırım

Aydasu senin de az kaldı benimde bir iki gün içinde hastalanmam lazım hastalanmazsam kocam tanışma yıldönümüzde güzel haberler vereceğim inşallah

evet canım heyecan da korkuda dorukta zaman cabuk gecıyor... Bu pazar annemle babam gelecek ınsallah. Babam evıme ılk kez gelecek cok heyecanlı kıyamam ben ona, uzaklık cok kotu anca ayarlabıldı ıslerını... Bı haftada oyle gececek onlar burdayken melıs doğurur kesın sonra benım tırsaklıgım ıyıce artcak sıra bana geldı dıye :)

Hadı hayrılısı bakalım daphnecım... Guzel haberlerını beklıyoruz ınsallah, unutulmuyacak bır hedıye olur...
Benım doğumumun da esımın doğum gunune gelme ıhtımalı cok yuksek ıkı yengecle napcaksam

similla falcının dediği olacak haziranda tutacak bu iş inş.

7.5 aymı oooo az kalmış benim en yakın olduğum ay landflovers ile daha çok varr koca yazz geçecek ama cinsiyet öğrenince zaman alışverişle geçer sanırım

evet canım cok az kaldı bızım ortalama 8 hafta :18:
sımdı cok gıbı gelıyor sana ama gor bak 20 de sonra ucuyor haftalar, ben bı kac parca harıc hala bıse almadım bebıse cok tembelız bız galıba annem gelınce baslıcaz...

Ne çabuk geçiyor zaman aydasu sanki dün söylemişsin gibi hamileliğini.

demı daphne ben de oyle dıyorum, hatta melısın hamıleyım yazdıgını okurken yerde oturuyordum zıplayısımı daha dun gıbı hatırlıyorum, ömürler boyle boyle gecıyor ıste

ay elıf ıcerde maden arıyor buldu mu cok merak edıyorum destı alt tarafı

Bakalım nasip kısmet artık. Ne mutlusundur sen şimdi anneciğinle babacığın geliyor. Bizimkiler hep yanımda olduğu için ayrılık nasıl bir şey bilemiyorum hiç ama her akşam iş dönüşü mutlaka uğruyorum yanlarına.

günaydıın hatunlaar

Günaydın batunun anası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…