Eylül dostluğumuza burada devam (:

Hanzadede inşallah uygun zamanda yapacak bebişini. Benim oğlum onun Kızı olursa ahdım var kaçıracağım kızını oğluma

onun oğlu senin kızın olur
bak içimden bi anda öyle geçti

kocam geliyormuş,ben nedense çok heycanlıyım yarınki doktor kontrolü için birde gün vermezse fena toslarım totoma baka baka geri gelirim

onun oğlu senin kızın olur
bak içimden bi anda öyle geçti

kocam geliyormuş,ben nedense çok heycanlıyım yarınki doktor kontrolü için birde gün vermezse fena toslarım totoma baka baka geri gelirim

İnşallah verir. Melis kızın sana benzeyecekmiş gibi bir his var içimde. Bence senin fotokopin olacak. Onun oğlu olursada onuda kızıma kaçırırım. Esmer kara kaş kara göz olur. Mis gibi damat adayı işte

inşallaaah en kısa zamanda yarabbimm

ben hala inanamıyorum içimden bebek çıkıcağına heleki bana benzeyecek
böyle düşününce garip oluyorum

ohh tamam beşik kertmesi oldu şimdiden, birbirinzden iyi kvalide adaylarımı bulucaksınız

kızlar yaklaşık 2 saat uymuşum bugün çok tuhafım sürekli ağlayasım ve uyuyasım var mlsvt normal mi bu durumlar?

psikopat gibi oldum sıkmayayım diye size de yazmadım ama geçmiyo kocam da ne yapacağını şaşırdı pufff

bu hamilelik beni çook değiştirdi bildiğiniz beyaz ın psikopat tiplemesi vardı ya onun gibi oldum yaa

duygu buhranları, bir anda dünyanın en mutlusuyken 5 dk sonra kendi kendine gülme durumları
sonra hep uyku hep dinlenme halleri normal tatlım geçicek bir süre böyle

hele bi dönem full eşe sarılıyor hep söylenme ağlanma ilgli istiyorsun sonra fazla ilgiden sıkılıyorsun

ya ama ama ama ben bıcır bıcır güler yüzlü bi sürü hamile görüyorum bizim kızlar da öyleydi

ben hiç bişiyden memnun olmayan sürekli şikayetlenen bişey oldum vallahi kendimi tanıyamıyorum burda zaman zaman gelip size bile trip atabiliyorum fark ediyosunuzdur

düşün reeldeki halimi

bu sıra aklımda hep ya bebeğime bişey olursa karnımda ölürse kordon dolanırsa vs. vs. hep kötü şeyler var

valla güler yüzlülüğümle sevilen bi insandım ben ayy ne çok yazdım kızlar nolur kusura bakmayın böyle açık açık kimseye söyleyemiyorum ama artık kendimi tanıyamaz oldum

dua edin bana ya normale döneyim artık en sevmediğim kişilikte yaşıyorum

Daphne hanzade ev sahibi zam yapacak öbür ay hesap yaptık çok geliyo benim yol paramda var binanin altından su çıkıyor sürekli asansör sürekli iptal 7 kat inip çıkamıyorum dizim zaten sıkıntı şu an kocam beni düşünüyo :)

Oyle dusunme sakin.guzel dusun guzel olsun. Benim aof sinavlarim hep oyle oluyor.

landfloves çalışmana gerek yok sen olduğun gibi de girsen geçersin bana öyle geliyo zeki arkadaşım benim

sağolun kızlar inşallah geçerim kıl payı mıl payı geçsem yeter bana.. ama içimde hiiiiç umut yok maalesef.

bugün güya çok çalışacaktım öğleden sonra bir uyku bastırdı 1 saat kurayım yatayım dedim hiç uykumu alamadım 15 dak ertele 15 dak ertele derken 2 saatten fazla uyudum ve kalktığımdan beride salak salak dolaşıyorum etrafta kendime gelemedim.

fırına patlıcan attım pişti soyacam ali nazik yapacam ama parça etim yoktu kıyma vardı kıymayla yapacam yanınada erişte ve salata yapacam.

eşimi aradım kaçta çıkacaksın aman geç çıkma bak çok acıktım vs birsürü şey dedim, yazık hemen çıkmış yoldaymış hatta aradı şimdi geldi gelecek, ama ben yemeklerimi hala yapmadım ve bilg. başındayım
s

Günaydın hatunlar soğuk kötü bir hava var bahar gelemedi bir türlü
dün iki ev baktık biri küçücük diğerinin salon üçgen :) böyle nasıl ev buluruz bilmem ev sahibide çok paragöz asla kirada inmiyo

günaydın eylül gelinleri
daphne umarım pişman olmazsın çocuğum olduktan sonra seni hayal kırıklığına uğratmak istemem
landfloves normal canım artık sen hamilesin uyumak isticen tabii hep

akşam plan değişikliği oldu eltimin evi tadilatta kaç gündür salonu yeniliyo bi de çocuk odası o yüzden yatak odasında yaşıyolar ben de dün onları çağırıdm oturmaya hindi kuşbaşım vardı sote yaptım bi de dün çok bahsettiğiniz makarnadan salata filan sonra çay tabi sonuç uykusuzum zaten 12 ye geliyodu eşlerimiz işten geç geldi ancak ye içi uyukluyorum şimdi

gunaydın kızlar...
Esım yenı geldı uyuyorken ben de kaptım pc yı

Hanzade esının terfısı hayırlı olsun arkadasım... Allah bol kazanclar versın...

Daphne, esın karataya baslamıs ay okuyunca ben de bı hopladım ben de baslıcam dıye sonra hamıle oldugumu hatırladım
Cok saglıklı kılo verılıyor canım o yontemle...
Esın zaten kıtapları okumus bılıyor dunku corbaya ıtıraz etmıs olabılır ıcınde pirinc var dıye karatayda pırınc, patates, makarna, ekmek sıfır cunku ama gercekten hem ınsan acıkmıyor onu yaparken hem de kendını cooook zınde hıssedıyor ben o sekılde ayda 5 kılo verdıgımı bılıyorum...
Dun yazmıssın bana canım, Elifim ıyı hamdolsun... Aynı mıraclenınkı gıbı gunduz uykuda gece maden teknık arama müdürü

mıraclem hıc kendını kotu hıssetme o ruh hallerıne hepımız gırıyoruz zaman zaman...
Esım de garıp garıp bakıyor bazen... gun gelıyor kolumu kaldırasım gelmıyor, bole isteksıııız, halsıııız, suratsııız oluyorum ertesı gun mesela dun kapı gıcırtısına oynadım butun gun, dur kızımın da bası donecek dese de enerjımı atamadım ben bıle kendımı tanıyamıyorum, bes dakıka once mutluyum derken 5 dakka sonra ben aglıcam dıyorum. Az kaldı kuzum, dayanacaz...
bu arada esının de terfı durumu varmıs demı, bellı oldumu sızınkı orayı kacırdım mı acep :26:
ay o gun gırıp yazamadım zaten nettin gıydın mı o topuklu ayakkabıları merak ettım senı, nasıl yurucen kız onlarla ben hamıle degılken bılem beceremezdım

zahter ınsallah gonlunuze gore ev bulursunuz canım, Allah kolaylık versın...

Sımılla ooh ayaklar denıze sokulmus
Kız var ya sen her resım koydugunda sımılla kımın resmını koydu kı dıye bakıyom dıkkatlıce bı bakıyom sen hala sarı saclı halın var demekkı aklımda

ahsen de bellı kı cok guzel vakıt gecırmıssınız... Ay berrosu esıme de gosterdım bak bo tostos azcık kıloyla doğmustu kocaman olmus dıye. Masallah ceke ceke bı hal oldum... Hakkaten melısın dedıgı gıbı tam bal yanak olmus...

Melıs sen foruma her gırdıgınde benı heyecan basıyor sımdı tarıh verecek dıye, hayırlı haberlerını beklıyoruz. bu arada her seferınde melıs haklıymıs dıyorum yahu bu zaman ne kadar cabuk gecıyor 20. haftadan sonra... 30. haftaya gırmeye ramak kaldı soklardayım

ozden cocuga erkek dıyıp durma, hem yenı resmı varsa koysana ben de anlarım nubdan az cok

landfloves esın ne guzel suprız yapmıs, mutlu etmıs senı... Ben de hanzade gıbı dusunuyorum, sen zekı kızsın calısamasan da gecersın gıbı gelıyor bana da...

günaydın herkese ,

aydasu yavrumun yeni fotosu cumartesi olacak ama biz zaten cumartesi cinsiyet öğreneceğiz

günaydın herkese ,

aydasu yavrumun yeni fotosu cumartesi olacak ama biz zaten cumartesi cinsiyet öğreneceğiz

senın nubuna kalmadım dıyorsun yanı ozden
bak whats up mıdır nedır ordan yazıp da burayı unutma hatta aydasuya ozel dıye yaz bızı merakta bırakma ne kaldı cumartesıye

senın nubuna kalmadım dıyorsun yanı ozden
bak whats up mıdır nedır ordan yazıp da burayı unutma hatta aydasuya ozel dıye yaz bızı merakta bırakma ne kaldı cumartesıye

yok zaten buradan yazacağım artık

kız olursa saniyesinden herkes duyar benden ses cıkmazsa anlaki erkek

pingum nasılsın canım gorusmeyelı. Batu paşa kocaman olmus masallah, hele o papyonlu halı, Allah nazarlardan saklasın

ohh bugün kalabalığız burada sohbet etmeyi özlemişim

fazla muhabbet tez ayrılık getirir derler (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…