- Emoji Skoru
- 303
- Puanlar
- 363
- Konu Sahibi landfloves
-
- #31.001
Hanzadede inşallah uygun zamanda yapacak bebişini. Benim oğlum onun Kızı olursa ahdım var kaçıracağım kızını oğluma
onun oğlu senin kızın olur
bak içimden bi anda öyle geçti
kocam geliyormuş,ben nedense çok heycanlıyım yarınki doktor kontrolü için birde gün vermezse fena toslarım totoma baka baka geri gelirim
İnşallah verir. Melis kızın sana benzeyecekmiş gibi bir his var içimde. Bence senin fotokopin olacak. Onun oğlu olursada onuda kızıma kaçırırım. Esmer kara kaş kara göz olur. Mis gibi damat adayı işte
kızlar yaklaşık 2 saat uymuşum bugün çok tuhafım sürekli ağlayasım ve uyuyasım var mlsvt normal mi bu durumlar?
psikopat gibi oldum sıkmayayım diye size de yazmadım ama geçmiyo kocam da ne yapacağını şaşırdı pufff
bu hamilelik beni çook değiştirdi bildiğiniz beyaz ın psikopat tiplemesi vardı ya onun gibi oldum yaa
duygu buhranları, bir anda dünyanın en mutlusuyken 5 dk sonra kendi kendine gülme durumları
sonra hep uyku hep dinlenme halleri normal tatlım geçicek bir süre böyle
hele bi dönem full eşe sarılıyor hep söylenme ağlanma ilgli istiyorsun sonra fazla ilgiden sıkılıyorsun
Oyle dusunme sakin.guzel dusun guzel olsun. Benim aof sinavlarim hep oyle oluyor.
landfloves çalışmana gerek yok sen olduğun gibi de girsen geçersin bana öyle geliyo zeki arkadaşım benim
günaydın herkese ,
aydasu yavrumun yeni fotosu cumartesi olacak ama biz zaten cumartesi cinsiyet öğreneceğiz
senın nubuna kalmadım dıyorsun yanı ozden
bak whats up mıdır nedır ordan yazıp da burayı unutma hatta aydasuya ozel dıye yazbızı merakta bırakma ne kaldı cumartesıye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?