Eylül dostluğumuza burada devam (:

git gör bakalım tosun kızı ne durumda neler yapıyor hala annende mi kalıyorsun

bu arada sana gelen kadın kaç TL ye geldi canım aklıma takıldı

yok tatlım ben annemde kalmadım hiç sadece çarşmba ve cumartesi ordaydım son işleri halledebilmek için
hatta cumartesi günü şükür kuaför işlerimide halletim ohh miss

bugünde yaramaz napıyor bakalım akşam 5 te randevumuz

bize gelen temizlikçiye 80tl verdik tatlım ortalama fiyatlarda böyle
ama bir daha asla aynı kişiyi çağırmam tanıdığımız diye içim rahattı peşinde dolanmama gerek yok nasılsa yapar
kaç gündür sinirliyim nereye elimi atsam pislik çıkıyor örneğin banyo duvarını dahi silmemiş bin pişman oldum yani
verdiğim parada çok çok fazla sadece bi cam adam akıllı cam silmesine o kadar para vermiş oldum ki benim camlarda küçük

ben seni orada kaldın falan sandım canım işler bitti yani oh kuaför işi de bitmiş bu kızın sağı solu belli olmaz iyi yapmıssın
bugün doğuma yapacağın gün belli olacak ne güzel belki haftasonuna bile verebilir. sezeryan istediği için doğum günün siz belirleyeceksiniz.

bana gelen de tanıdıktı canım ama gerçekten güvendiğim birisiydi o gün eğitime gittim kv ile yaptılar.

salon koltuğumu ve duvarımı sildi
camlarımı eşim yıkadı dışardan içerden tekrar silmiş ama kadın
mutfak fayans ve dolaplarımı
banyo fayansımı
kapılarımı
ve diğer tüm kalan temizlikleri yaptı bal dök yala harikaydı valla
sabah 9 da gelmiş akşam 8 de gitti kadın düşün kv bide yardım etmiş yaptığ içi sallama yapmıyor

100 TL verdim + 20 TL de kızına verdim işte. biraz fazla oldu ama helali hoş olsun az olmasın da

şimdi çok iş yaptığı için böyle çok verdim bir daha geldiğinde 80 TL benimde aklımdaki fiyat

Son düzenleme:

bizim doktor yinede gün vermez herhalde bilmiyorum inşallah verirde bende geri sayım yaparım
aklımdaki tarih 23-24 Mayıs böyle olursa geriye kalan 18 gün:18:
annem çalıştığı için benim kalma durumları olmuyorda sağolsun annem her işimi halletmeye çalışıyor akşamları peşimde

temizlikçi dediğin gbiyse ve içine sindiyse harika olmuştur evin ohhh insana büyük rahatlık geliyor
o zaman iyi vermişsin tatlım 20 tl de kızına harçlık olmuş boşver gönlünden kopmuş
diğer zamanlarda 80 tl verirsin tam ideal
bizim temizlikçi 10 a doğru geldide 3 te gitti 2 kişilerdi birde ama 2 kişi olarak ben çağırmadım kendi rahatsız olduğu için yardıma ablası gelmiş anlıcağın 2 kişi ama banyo temizlenmemiş aklıma geldikçe krizlerdeyim

nys gelen kişi eşimin halasının yardımcısıydı görürüm elbet o zaman fena haşlıcam

gün vermesi bir yandan da kötü ya devamlı aklın oarada olacak bundan sonra zaten her hafta gidersin kontrole herhalde belki de geç söyler kafan takılı kalmaz

anneler öyle valla bu kez şansa annem işteydi temizliğe fazla yararı olmadı. benim de işime geldi herşeyime annem koşuyor. gerçi kayınvalide de çok yoruldu bir yandan ona da üzüldüm

içime sindi ayda 1 çağırayım diyorum ama çok olur sanırım böyle arada çağırırım artık napıyım. hamile falan olursam son zamanda ayda 1 çağırırm

görünce mutlaka söyle canım boşuna para almasın hiç iş yapmamış bide

Hala var mı boyle doktorlar ya
ınan cok sanslısın canım...
valla bence devam et sen bu doktora, ozel de bıle ılgılenmıyorlar kı artık, mısal ben...
Bana ne şu gune kadar sunu ye dedı ne bunu yeme dedı, cok sınırlenıyorum ama baska ımkanım yok burda...
Senın adına cok cok sevındım ınan kı...
Ben evde net basında arastırıyorum anca oyle ogrenebılıyorum...

günaydın kızlaarr..

bende bugün acayip halsizlik vardı meğer kan değerlerim düşmüş benim sıpa sömürmüş resmen beni hem gıda hem de ilaç takviyelerine başladık bakalım....

cumartesi doğuma hazırlık kursuna başladım ilk ders güzeldi bakalım

eşim portakal zeytin ve nar bahçelerinin bakımı için manavgata gidecek bende 3 gün annemdeyim o yüzden çamaşırları falan yıkayacağım bugün...

doktoruma geçen haftaki kontrolde aklımdaki tarihleri söyledim, dalga geçti benimle ooo riski atlattık birde tarih seçiyoruz he sen onu kızına söyle durucakmı anlaş bakalım demişti
her hafta kontroldeyim geçen kasılmam yoktuda 3 gündür yine başladık ama minnoş son derece enerjik hareketlerine devam ediyor
babası bile ayaklarını tutabiliyor

olsun tatlım hep annelere olmaz kvalidende gönüllü zaten oda seve seve yardım etmiştir
hamilelik zamanı ihtiyaç olabiliyor ben erteledim hep ama sana tavsiyem kendin bunalmaman için en azından belli sürelerde çağırman
hamileyken hemde sanada iyi gelir evinin temiz olması

bende bu kadını bebek doğduktan sonra 15te bi çağırmayı düşünüyordum ama bu durumdan sonra çağırmam
güvenilirlik olarak çok iyi ortada birşeyler kalsın ellemez bile 20 yıldır ailenin içinde ona güvenerek düşünmüştük
şimdi kimi bulurum ne olur bilemedim

gunaydın bu arada fıstıklar...
Ben de gec kalktım bugun, kahvaltımızı yaptık Elıf hanımla, bı saatın dolmasını beklıyoruz sekerımızı olcmek ıcın...
Ay Rabbım kımseye kalıcı vermesın bu hastalıgı, ne kadar zor... Delık desık oldu parmaklarım, yuksek cıkcak mı dıye tedırgınlıgı de cabası...
Allah tan gecıcı bır surec, bu arada anlamadım ama 1 kılo vermısım moralım bozuldu, gebelıkten once ınsan sevınır demı ama sımdı bebegım de mı almadı acaba dıye endıselenıyor ınsan...

Melıs gelınce detayları yaz kuzum, bakalım lıva hanımın keyfı nasılmıs ıcerde...

mıraclem sen nasıl oldun canım? daha ıyımısın?

nerde bu mıllet, hanzade yok

mıraclem kac cıktı kanın?
Pekmez ye bol bol o cok ıyı gelıyor benım de dusuktu her sabah yedım 1 kasık ondan ve ılacı ıkıye cıkardı doktor, 1 ay sonrakı kontrolde hersey normaldı...
Oh kursa baslamıssın ne guzel ya, ben kös kös oturuyom evde...
3 gunluk anane zıyaretı ıyı gelcek sıze

kanım 10 çıktı kuzum keçi poynuzu dut üzüm gibi bilumum bütün pekmezleri aldı benim koca sabahta içirdi öyle gitti

bu arada açlık şekerim de 69 çıktı aile hekiminin yaptığı kan testinde umarım şeker yüklemem de iyi çıkar.bakalım haftaya pzt göreceğiz

ben sana öğrendiklerimi aktarırım kuzum meraklanma sen

3 nasıl olacak bilmiyorum annem beni hiç oturtmuyor ki hareket etmen lazım diyip duruyo kendi kıpır kıpır bi insandır

size de afiyet olsun sen nasılsın kilo verdim dedin ya sıcaklarla ilgili yani bol içip çok terlemek ya da ödem sebebiyle su atılımı olmuş olabilir kuzum ama yine doktoruna söyle kontrolde

oyy annesi sömürcek tabi seni dikkat et
hergün mutlaka süt ve süt ürünlerinide ihmal etme bu sefer diş kemik ağrıları olur

doğuma hazırlık kursları için erken değil mi?
benimde gittiğim hastanede başladı 33-34 haftada eşlerle birlikte ama rahatsızlandığım için gidemedim

misss gibi kocan şimdi sana meyvaları getirir doping dolarsın oğluşunla

hiç moralin bozulmasın tatlım böyle dikkat ederek hem bebişine hem sana daha sağlıklı bir hamilelik dönemi geçirdiğini düşün
çünkü normal durumdan eminimki daha düzenli ve sağlıklı besleniyorsundur
kilo verme durumu sen versende minik elif senden alıcağını alıyor zaten endişelenme sakın

bizimkinin keyfi yerinde belli geceleri bil uyanıyoruz hareketlerine sarsıyor sıpa birde işin ilginç kısmı tekmeleri bile artık rüyamda gerçekten o anda tekmeleyince rüyamdada görüyorum uyanınca bizimki hoppidi hoppidi yapıyormuş diyorum

bu arada kızlar dün kvalidemdeydim akşam ilk defa kpederimle otururken tatillerden yazlıklardan konu açıldı
bizim içinde tatil konusu ilk defa konuşuldu eşimle istediğimiz müstakil evler vardı onları gösterdik onunda hoşuna gitti
rezervasyon yapın o zaman ramazan sonrası giderseniz dedi
böyle demesine konuşulmasına bile çok çok mutlu oldum
sonra eşimle konuştuk şimdiden kesin birşey yapmayalım Liva hanımla ne olur tam kestremiyoruz
birazda yaşayıp görmeden bilemeyiz dedik, bakalım durumlar neyi göstericek

merhaba herkese ,

maşallah yeni bebek gayet iyi o nokta kocaman adam olucak annesi

bende nihayet hasta oldum zaten herkes hasta benimde hasta olacağım belli idi

doktoru aradım ona da ulaşamadım

ayakta atlatırımm insallah

melis seni andık bugün nerede diye meğer buradaymışsın

11 mayısta doğurabilirsin

evet kuzum bildiğin sömürmüş çok güzeldi değerlerim neyse takviyelere başladık kalsiyum desteği de alıyorum artık canım yediklerim yetmeyebilirmiş artık.

canım burdaki memorial hastanesinde ücretsiz olarak çok güzel bi ekiple açılmış bu kurs cmt günleri de boş oluyorum genelde o yüzden katılayım dedim bakalım bizim hastane ne zaman yapıcak onu da bekliyorum

aynen hergün yeni bişey çıkarıyo düzenli olarak yemem için şimdiki besinimiz pekmez ve kestane balı

bi bilgin var mı kuzum kestane balının hamilelikte kullanımı hakkında?

tatil olayına gelince çok sevindim ama erken rezervasyon hakkında iyi düşünmüşsünüz liva hanım bi gelsin bi alışın birbirinize bulunur zaten mutlaka

Son düzenleme:
bu arada biz ramazanda gideceğiz tatile ben gayet iyiyim hamilelik bakımından zaten 11 inde göreceksiniz nasıl bir hamileyim

yavrucum bu kursta ne öğretiliyor bizede anlatsana mesele nefes falan mı

varmış demekki.. ama tek bi kötü yanı var oda erkekleri almıyorlarmış içeriye, eşim giremedi. kapıdan dinlemiş bizi, o kadar uzun süre içerde kalınca diğer bekleyen hastalar sinirlenmiş ama ne kadar uzun sürdü diye.

geçmiiş olsun miracle'cım. benim kan değerlerim de çok düşük, önceki tahlillerimi gösterdim şimdi yine yapıldı bakalım ne çıkacak. pekmezden de nefret ediyorum ben ya adını söylemesi bile ağzımı yüzümü bi tuhaf yapıyor, limon sıkıp içmeyide denedim ama yok o yoğun tatlı tad geliyor bana yine, bide benim zaten tatlıyla aram yoktur.

kursa nereye gidiyorsun? eşinle beraber mi gidiyorsunuz? bende ilerde eşlerle gidilen kurslara gitmek istiyorum ama varmıdır bilmiyordum.

hoşgeldiniz anasıyla kuzusu sizin cinsiyet belli olmadı demi daha?

gelmiş geçmiş olsun dikkat et özdn kendine ilerlemesin aman.

bu arada biz ramazanda gideceğiz tatile ben gayet iyiyim hamilelik bakımından zaten 11 inde göreceksiniz nasıl bir hamileyim

maşallah maşallah

sonuna kadar böyle olursun inş ohh sefanız olsun gidin tabii hamilelik engel değil ki bizde yakında açarız deniz sezonunu bakalım bizde haziran temmuz gibi düşünüyoruz durumuma bağlı tabii

yavrucum bu kursta ne öğretiliyor bizede anlatsana mesele nefes falan mı

kuzum ilk derste bildiğimiz bebeğin oluşumu hamilelikte yaşanabilecek sıkıntılar ciltte ve vücuttaki normal ve anormal olan değişimleri anlattı bundan sonraki dersler de olur heralde onlar haftaya gidince tekrar anlatırım notlarımı falan eklerim

cinsiyet halen belli değil haftaya kızlarla buluşacağım belki karşıya geçmişken doktorada giderim daphne görmek istiyordu oda görür bebişi

Son düzenleme:

saol kuzum geçmiş sayfalarda sordum ama görmedin sanırım hangi doktor bu aklımda olsun da malum kolay bulunmuyor böyle dr.

ilaç takviyesi alırsın canım muhtemelen ama pekmezi de mecbur içeceğiz galiba en etkili besin o galiba

canım memorial açmış eşime saati uymuyo eşli gideceğimiz kursta araştırıyorum biraz daha doğum yaklaşsında doktoruma da soracağım bu hafta bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…