- 20 Nisan 2008
- 4.464
- 458
- 698
- Konu Sahibi landfloves
-
- #30.561
Hanzade de yokmus ben takılırım artık burda kendı kendıme
Esımı bıraz once sınav gorevıne gonderdım, uyku tutmadı henuz...
Bu arada bız bır yıl daha kalıyoruz burda. Hakkımızda hayırlısı ınsallah...
bizde hakkariye gidiyoruzseneye bekliyorum canımm benim bana komşu gel
şaka şaka inşallah güzel, gönlünüzdeki bi yer olur.
benim eşimde bugün görevli sıvada
merhaba kızlar bende evdeyim bugün ve bugünden sonraki iki hafta evimdeyim. sınava çalışacam. bütün haftanın uykusuzluğunu attım bugün 11'e kadar uyudum kahvaltımıda yaptım size bir bakayım dedim.
dün doktora gittik ultrasonla baktı kese göründü iyiymiş dış gebelik vs gibi bişey yokmuş o yüzden beta hcg testini tekrarlamanın bi anlamı yokmuş, onun yerine detaylı bi kan testi istedi ama aç karna sabahtan gitmem gerekiyormuş pzt sabah gidecem. fotosunu ekle demiştiniz eklerim ama bir noktadan ibaret henüz hiçbişeye benzemiyor ama yinede eklerim kart okuyucumu bulmaya çalışacam.
sofistike tayin işiniz hayırlı olsun canım. neyseki kaan var yanında, o okula başlamadan ayrılmış olursunuz dimi ordan.
canım cok sevındım artık senın ıcın de heyecanlı ve safak saymalı gunler basladı...
Olsun annesı sımdı bı nokta ama sen 8.9. haftasında gor sok yasayacaksın ne ara bukadar tipi değişti dıye...
Bak benım nokta ıcerde çift kale maç yapıyor
landfloves ne iyi doktormuş öle valla kalkıp antalyaya gelesim o doktora muayene olasım geldi :)))) burda özel hastanede dünya para döksen bile suratına bakmıyor doktorların çoğu (istisnalar hariç)...
bizde hakkariye gidiyoruzseneye bekliyorum canımm benim bana komşu gel
şaka şaka inşallah güzel, gönlünüzdeki bi yer olur.
benim eşimde bugün görevli sıvada
günaydıııın, hastaneye gittim geldim kan ve idrar verdim, kadın doğum doktoru istemişti. öğleden sonra sonuçları almaya gidecem.
sizler nasılsınız?
bu arada ben evimdeyim şimdi ders çalışmaya başlayacağım.
git gör bakalım tosun kızı ne durumda neler yapıyor hala annende mi kalıyorsunbende geldimmmmmmm
günaydın hanımlar, bugünde ben kızımı görücem maşallah baya hareketli bu aralar çırpınıyor içerde son günleri
landflovescım minik keseyi görmüşsünüz çok sevindim gerçekten çok şanslısın iyi bir doktora gelmişsin, hamilelikte ilgili ve snei anlayan bir doktor olması çok önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?