Eylül dostluğumuza burada devam (:

Jelom Allah razı olsun canım...
Aynen oyle oldu o kadar moral oldu kı annemın gelmesı anlatamam...
Amin canım, onun omru o kadarmıs kalbı atacak sonra duracakmıs yavrumun, Rabbım boyle uygun gormus, sorgulamam, dovunmem yersız...
İllakı zor zamanlarım oluyor olacak da tv de bırı hamıleyım dese gozyaslarımı tutamıyorum, evdekı ultrason resımlerını yok etmem lazım. ınsanız bu surec de bızım ıcın, hatta bazen dıyorum bana noldu cok mu katıyım dıye ama Rabbım benı benden ıyı tanıyor ya, o boyle uygun gorduyse ben dovunsem ne care

Tamam anlatıyomm

Amelıyathaneye gırdım anestezı uzmanı damardan ılac verdı 3 sanıye sonra bayılmısım zaten ama cok kısa surdu, 3 dakıka dan daha az surmus mudahale...
Neyse bırı bana seslendı gıbı hatırlıyorum ama hayal meyal, uyanmam ıcın...
Rezıllık 1
Amelıyathaneden cıkarmıslar gozum acıkmıs esımı annemı gormusum ama hıc hatırlamıyorum, neyse yoğum bakıma almıslar benı ıkı tane gorevlı adam carsaftan tutup yataga yatırcaklarmıs ben baslamısım, cok ozur dılerımmmm sısmanım ben, yuk oldum sıze dıye adamlar gulmusler yok canım sız sısman degılsınız sızden cok cok kılolu ınsanları tasımıslıgımız var demısler, ben o halde bıle tavır yapmısım, yaa demek bana sısman dıyorsunuz dıye azarlamısım adamları hıc hatırlamıyorum ya...
Rezıllık 2
Sonra hemsıre geldı kafamdakı boneyı cıkardı saclarımı actı, onu hayal meyal hatırlıyorum sacların cok guzel dedı, ben de donmusum kıza, sen yenı mı boyattın rengı cok guzelmıs, yas kac senın demısım kız 27 demıs anaaa hıc gostermıyon demısım...
Rezıllık 3
Yan yatakta da bırı yatıyordu ama ben hala tam ayılamamıstım, kadın bana dondu ne yapıldı sana gecmıs olsun dedi, annem kurtaj dedı, kadın bana da dedı, ben de dondum kadına aaaaa kac haftalık hamıleydın dedın ama hala sası bes goruyorum, mıllet orda koptu ya. Teyze meger 65 yasındaymıs kıst ıcın kurtaj olmus tobe tobe ben de donmusum kadına ne kadarlık hamıleydın dıyom

İşlemlerımız bıttı gıdebılırsınız dedıler ama ben teyzeden sonra gelmıstım, teyze ben getırılırken gormemıs perde vardı ama duymus tum dedıklerımı...
İşımız bıttı ben ayaga kalktım gıyındım teyzenın onunden gectım kadın bana baktı baktı aaaa sen mı sısmansın delı mı ne hastaneyı ınlettın sısmanım dıye dıye gozunmu bozuk a kızım dedı bana ...

aydasum beğendim ama beğen butonunu kaldırmışlar kuzum...olur böyle vakalar..

aaaa dalga mı geçiyolar biraz önce yoktu

Son düzenleme:

Gülmüyoruz arkadaşlar çok ciddiyiz, söz verdik

Burdayı sofısım gecmısı okuyordum...
Sabah operasyon yapıldı evde yatıyorum sımdı...

Canım benim çok geçmiş olsun. İyi olmana sevindim. Benim eşimede bir kere narkoz verdiler. Düşün hastaneden çıktık. Bir yerde oturup yemek yedik. Adam hiç birini hatırlamıyor. Telefonda arkadaşıyla konuştu. Yeni işe girmişti. Yarım saat sohbet ettiler. Neyse ertesi gün bende arkadaşının işinden bahsediyorum. Ne işi ne zaman girmiş diyor. Dün yarım saat konuştunuz ya dedim. Hiç birini hatırlamıyordu

Ayy çok güldüm, pardon az güldüm
Şişmanım ben çok yük oldum size haaa aydasu ilahi çok yaşa sen
65 yaşındaki teyzeyide hamile yaptın ya bombasın sen. Ne diyim bayağı güldümm

aydasu alemsim ya ..

daphne bugün pek katılmıyosun

Canım ya benim odadaki tadilat devam ediyor. Yeni perdeler alınmış onu taktılar. Sonra duvarda müzik kolonum asılıydı. O bozulmuş onunla uğraştılar. Sonra perde bozuk çıktı onunla uğraştık. En sonunda yazıcım bozuldu. Onuda tamir ede ede usta oldum artık

Narkozu yiyince insanın bütün kasları gevşiyo galiba Dil olsun, beyin olsun... Beyin zaten pelte bi vaziyette... 65 yaşındaki kadına kaç haftalık dediğine göre durumu özetliyor zaten de Hadi gülmeyelim bakalım

Tesekkur ederım canım... Rabbım beterınden korusun. Esın demek kuvvetlı narkoz almıs, okadar uzun surdugune gore...

Ayy çok güldüm, pardon az güldüm
Şişmanım ben çok yük oldum size haaa aydasu ilahi çok yaşa sen
65 yaşındaki teyzeyide hamile yaptın ya bombasın sen. Ne diyim bayağı güldümm

aydasu alemsim ya ..

Gülmüyoruz arkadaşlar çok ciddiyiz, söz verdik

Aydasu hakkaten müthişssin narkoz ne hallere getiriyor insanı 65 yaşındaki kadıncağızı hamile yaptın

Bıttınız kızım(lar) siz
Bı de gulmeyın dedım hee bı gulmekten kacırmadıkları kaldı
Elıme bı gecırsem gostercem sıze de
Napayım mıyopım var benım secemedım teyzeyı

Sofısssss
Dervısın fıkrı ne ıse zıkrı de o olur derler ya o hesap, baska topıkte okumustum mıllet eskı erkek arkadasımdan bahsedersem falan dıye korkmus benım de bılıncaltımdakı tek sey aldıgım kılolarmıs demek kı adamlardan bı de once ozur dılemısım sonra azarlamısım

Demek bende narkoz alsam bilinç altımdan neler çıkar neler
Düşünmek bile istemiyorum aman allahımm
Ablam sezeryandan sonra enişteme yağdırmıştı

bende narkoz alsam bende kesin şişmanım derdim

küçükken narkozdan çıkınca çay istemişim halada çok severim çayı

2 ay önce narkoz aldım hayatımda ilk defa öyle korktum ki saçma sapan konuşmaktan konuşmamışım ama donarak uyandım resmen titriyodum dişlerim zangır zangır baygınken eşim çenemi tutuyomuş dişlerim kırılacak diye (yapma yaaa dişlerim :) ) oda tek kişilik ama eşim abisi kayınpederim annem bi de komşumuz tesadüf işyeri orda bizimkileri kapıda görmüş gelmiş hepsi tepemdeydi uyandığımda korkmuşlar ben daha da rezil olurdum heralde hepsi tanıdık

Ayy bende çok korkarım narkozluyken saçmalıycam diye. Bilinçaltımda ne var acaba

kızlar ya Ankarada kamu kuruluşlarında engelli ve hamileleree sıcaklardan dolayı 2 gün idari izin verilmiş.

bi de ben burun ameliyatı oldum normalde su bile içemezler bilen bilir kuzenim benden 1 hafta önce aynı yerde oldu pipetle su içsin diye yalvarıyoduk içemiyodu ben kendime geldim açım doktor zorlama diyo çorba getirdiler içtim doymadım akşam tekrar getirdiler çorba onu da içtim ama hala açım dedim bana döner getirin eşim porsiyon yaptırmış küçük küçük ekmekle onu yedim kendime geldim hemşire geldi şok oldu eşim hala dalga geçer yemek olunca konu gözüm dönüyo

dişlerimi yaptırdığımda yine aynı şekilde dişlerimi komple kesti küçülttü dr.ölçü aldı 1 hafta pirana gibi gezdim hava alınca bile nasıl sızlıyo bşy yiyip içemiyosun ama ben nasıl yemek yiyodum ekmek arası falan vız geldi yani hatta dişlerimi bile yavaş yavaş fırçalıyodum dr şaşırıyodu

ben de bi gariplik var yaaa insan olamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…