- 12 Ağustos 2011
- 4.041
- 0
- Konu Sahibi landfloves
- #2.781
Burdayı sofısım gecmısı okuyordum...
Sabah operasyon yapıldı evde yatıyorum sımdı...
canım benim iyi olmana çok sevindim..
bizi yalnız bırakmaman çok güzel
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Burdayı sofısım gecmısı okuyordum...
Sabah operasyon yapıldı evde yatıyorum sımdı...
Iyiyim canım şimdi. Kendi kendimi tedavi ettim:)Allah razı olsun canım...
İns canım ıns...
Sofısım annem yanımda canım, ıyıkı gelmıs, varlıgı yeter sadece...
Sen nasılsın gece kotuymussun sımdı daha ıyımısın
hemşerim benim, sen böyle söyleyince annemim yemekleri geliyor aklıma.. Uzun zamandır yapmamıştım, bir ara yapim bende..
Yap canım yap. Ah bi kuymak olsada yesek dimi ama bu sıcakta değil maçkada dere kenarında:)))
Uzungölde olsa
Siteye ne oldu ya mavi arka plan ve beğen yok cevaplarken smileler yok.
Allah allah sadece bendemi acaba
Siteye ne oldu ya mavi arka plan ve beğen yok cevaplarken smileler yok.
Allah allah sadece bendemi acaba
Eveeet ya da maçkada sümelanın o altlarındaa
canım benim iyi olmana çok sevindim..
bizi yalnız bırakmaman çok güzel
Aydasu,çok geçmiş olsun canım.Sen iyi ol da...
Bende dün gece bakayım bi dedim konuşmalara,baktım silinmiş hepsi.Dedim +18 diye sildiler herhalde :)
Şu yumuşatıcı konusunda Yumoş'tan başkasına içim ısınmıyor nedense.Bingo denedim,Vernelin kırmızısı fena değildi,morunu da pek beğenmedim,2 lt almıştım birde,bitmeden gittim yine yumoş aldım.Duruyor öyle o da.Ama yumoşun yeşilini keşfettim,ondada pembeden başka kullanmam diyordum ama yeşilide çok güzel kokuyor.O kokuyu aldıkça kendimi pek mutlu hissediyorum nedense :))
Eşimde bıktı deterjan merakımdan.Marketlere girince deterjan bölümünde gözlerimi kapatıp geçiriyor :)
Sıze bıse dıyım de gulun...
Zaten cok korkuyordum narkozdan ayılırken sacmalamaktan, korktugum basıma geldı, rezıllıgın dıbıne vurmusum resmen...
Of anlatsam mı ya gulun ama cok gulmeyın olur mu
Sıze bıse dıyım de gulun...
Zaten cok korkuyordum narkozdan ayılırken sacmalamaktan, korktugum basıma geldı, rezıllıgın dıbıne vurmusum resmen...
Of anlatsam mı ya gulun ama cok gulmeyın olur mu
Aydasum geçmiş olsun canım,Allah başka dert keder vermesin sağlığınız yerinde olsun, sen dinlen iyiki annen gelmiş elin ayağın olur moral olur annecin sana,inşallah kısa zamanda iyileşirsin canım
Aydasum geçmiş olsun canım,Allah başka dert keder vermesin sağlığınız yerinde olsun, sen dinlen iyiki annen gelmiş elin ayağın olur moral olur annecin sana,inşallah kısa zamanda iyileşirsin canım