Eylül dostluğumuza burada devam (:

pirinç pilavı var yanına patlıcan yemeği mi yapsam çok severim domates biber patlıcan:KK56:

bende bugün patlıcan ve pilav yapmayı düşünüyorum bu konu baya önce geçmiş ama ancak gelebildim eve şükür ki bayılmadan geldim nası bi sıcak var anlatamam izmir yanıyo valla bi de oruç pert oldum resmen:KK37::KK37::KK37::KK37:

Sonra hep birlikte sıraya gireriz. Hamile kalan kalana :KK9: Çok edepsizmişizde haberimiz yokmuş :KK23:

valla eşleriniz bu oyunu çok severse hergece helak olursunuz he :KK1: Karıcıım benim canım sıkıldı getir şu zarı da bi zar atak :KK9:
Dikkat edin değişik pozisyonlarda sakatlamayın biyerlerinizi :KK37:

ya makarnadan bahsetmişsiniz
şuan ilk kez aşeriyorum
canım makarna çekti, ama hani şöyle üzerinde domatesli biberli soslu olanlar varya onlardan istiyorum ço istiyorum
makarna haşlanıyor bana acilen bir sos tarifi verin nolur

benim ki bayılır eminim amanınn yandım böyle zor başaçıkıyorum öyle hiç atlatamam sen istedin der

yemek yapma konusnda özürlüyüm ben üretemiyorum

nasıl yapıcam öyle yeşil biberli domatesli üzerine dökcem
nasıl yapcam cevap verin ya

ahsencim küçük 1 soğan doğrayıp yağda öldürüyorum sonra kırmızı yeşil biber doğrayıp ekliyorum eğer istersem sosis sucuk ilave ediyorum salça yada domates koyuyorum en son makarnayı ekliyorum karıştırıyorum çok seviyorum cumartesi gece eltimlerle sabahladık sahurda evde bşy yoktu planlı olmadığı için bu tarifi yaptık eltim makarnayı çok sever çok güzeldi

Ben sana sevdiğim bir tarifi vereyim. Sos için yeşil biberi yağda kavur eğer seversen soğanda kavurabilirsin. İçine kavururken sarımsak da at. Ben içine et suyuda koyuyorum. Daha sonra domates rendele onları 10 dakika kısık ateşte pişir. Üzerinede fesleğen. Makarnanın üzerinede gezdir. Şahane oluyor.:KK56: Rendelediğin domates ne kadar çok olursa o kadar rezetli olur.

Son düzenleme:

oyyy kuzum iyi bari basit bişey istedi canın. ben biberli yapmam ama herlade şöledir. biberleri ufak ufak doğrayıp biraz kavur. sonra rende yada ufak kesilmiş domatesleri ekle birlikte kavur onları domates kıvam alana kadar. birazcık çok az su ekle baharatını filanda ekle. makarna haşlandıktan sonra ister sosla birlikte tekrar tencerede bi çevir makarnaları,istersende makarnanın üstüne döküp ye.

X