- 27 Ağustos 2007
- 2.605
- 1
-
- Konu Sahibi landfloves
- #2.761
eşim patlıcan sevse yaparım ama sevmzki yer ama isteksizce yer. anca karnıyarık filan yapınca hoşuna gider. Bide ben patlıcanlı bişey yapmaya cesaret edemiyom acı çıkar patlıcan yemek mahvolur diye
Jelocum makarnayı kavurarak yapmayı denedinmi hiç nefiss oluyo valla.
Üniwden arkadaşım aradıda konuştuk bayağı onunda 1buçuk yaşında kızı var isyanlarda arkadaşım kızı çok tatlı ama ne yiyo ne uyuyo çok da yaramaz gece sahurda uyanıp sabaha kadar ağlıyomuş. Kız artık perişan oldu. Çok korkuyorum ya ben. Nasıl uğraşacam ya benimkide böyle olursa sabah akşam dua ediyorum. Eşide pek yardımcı olamıyo çünkü kız annesinden başka kimsede durmuyo. Yine korkular sardı beni..
Burdayı sofısım gecmısı okuyordum...
Sabah operasyon yapıldı evde yatıyorum sımdı...
canım nasıl hissediyosun kendini iyi misin geçmişe bakıyosun da asıl dün yaptığımız geyik güzeldi ama kk da sorun lduğu için dün sitede ne var ne yok silinmiş kaçırdın yani kuzum gülerdin neşen yerine gelirdi
Benim yeğenimde öyleydi gerçi şimdi biraz büyüdüde bizle duruyo oynuyo. Ablam afedersiniz tuvalete giremezdi kapılara vurur ağlardı anne anne diye... amin canım ya sağlıklı hayırlı uslu. Bizi çok yormıcak bebekler olsunlar inş.aynıı benim kardeşimin küçüklüğü. O da böyleydi annem depresyon ilaçları kullanıyodu o sıralar yazık. aynen annemden başka kimsede durmaz sürekli ağlardı ayyyy. Allahım önce sağlıklı hayırlı sonra uslu şeker pamıkk gibi evlatlar nasip etsin bize.
aydasum altta görüyorum seni ama rahatsız etmemek için yazmıyorum. Seni çok seviyorum gerçekten. Allah gönlünün güzellliğinin ödülünü versin sana işallah.
canım nasıl hissediyosun kendini iyi misin geçmişe bakıyosun da asıl dün yaptığımız geyik güzeldi ama kk da sorun lduğu için dün sitede ne var ne yok silinmiş kaçırdın yani kuzum gülerdin neşen yerine gelirdi
aydasum çok geçmiş olsun sevinindm iyi olduğuna inş.bundan sonrası çok daha güzel olur canım
valla dün çok geyikti herkes katıldı sohbete 15 kişi falan olduk bi ara herkesin çenesi düştü ama bugün aynı enerjiyi göremiyorum kızlarda
hele özden yemekten anlamadığı için katılmıyo dünkü konu uzmanlık alanıydı ya (ne de olsa kitabını yazmış okumuş o işlerin) hiç durmadı çenesi...
geçmiş olsun canım yat dinlen öpüyorum çok
Aydasuu geçmiş olsun... Bir an önce toparlaman dileğiyle canım...
Patlıcan demişken bilmiyorum heryerde yapılırmı ama çok lezzetli ve kolay bi tarifim var. Patlıcanları alaca soyuyosun sonra onları uzunlamasına dörde kesiyosun ama tam ayrılmıyolar. Püskül gibi düşünün. Sonrada haşlıyosun tuzlu suda iyice yumuşayacak ama erimesin. Soğuduktan sonra mısır ununa bulayıp az yağda kızartıyosun. Sarımsaklı yoğurtla şüper oluyor