Eylül dostluğumuza burada devam (:

Patlıcanı ben çok severim ama mümkünse az çekirdekli olsun her yemeğini severim genelde domates soslu yapıyorum güzel oluyor,ama makarnayı kavurarak yapmayı bilmiyorum hiç genelde domatesli ve makarna soslu peynir soslu falan yapıyorum içine dilimlenmiş zeytin ve üstüne en son permesan rendelerim eşimde bende böyle seviyoruzz

Üniwden arkadaşım aradıda konuştuk bayağı onunda 1buçuk yaşında kızı var isyanlarda arkadaşım kızı çok tatlı ama ne yiyo ne uyuyo çok da yaramaz gece sahurda uyanıp sabaha kadar ağlıyomuş. Kız artık perişan oldu. Çok korkuyorum ya ben. Nasıl uğraşacam ya benimkide böyle olursa sabah akşam dua ediyorum. Eşide pek yardımcı olamıyo çünkü kız annesinden başka kimsede durmuyo. Yine korkular sardı beni..

aynıı benim kardeşimin küçüklüğü. O da böyleydi annem depresyon ilaçları kullanıyodu o sıralar yazık. aynen annemden başka kimsede durmaz sürekli ağlardı ayyyy. Allahım önce sağlıklı hayırlı sonra uslu şeker pamıkk gibi evlatlar nasip etsin bize.

Burdayı sofısım gecmısı okuyordum...
Sabah operasyon yapıldı evde yatıyorum sımdı...

canım nasıl hissediyosun kendini iyi misin geçmişe bakıyosun da asıl dün yaptığımız geyik güzeldi ama kk da sorun lduğu için dün sitede ne var ne yok silinmiş kaçırdın yani kuzum gülerdin neşen yerine gelirdi

ewet ya dün +18 lik konular konuşmuştuk İlk defa topiğimizde böle ayıpçıl konuşmuştuk o da tam kk da sorun olan zamana denk geldi bütün yazılanlar gitti. demekki bizim topiğe layık göremediler öyle konuşmaları hepimiz cici kızlarız ya

Benim yeğenimde öyleydi gerçi şimdi biraz büyüdüde bizle duruyo oynuyo. Ablam afedersiniz tuvalete giremezdi kapılara vurur ağlardı anne anne diye... amin canım ya sağlıklı hayırlı uslu. Bizi çok yormıcak bebekler olsunlar inş.
Burdayı sofısım gecmısı okuyordum...
Sabah operasyon yapıldı evde yatıyorum sımdı...

Canım benim geçmiş olsun. Ağrın felan varmı. Anneciğinde yanındadır moralini yüksek tut.

aydasum altta görüyorum seni ama rahatsız etmemek için yazmıyorum. Seni çok seviyorum gerçekten. Allah gönlünün güzellliğinin ödülünü versin sana işallah.

Canım benım bılıyorum hepınız oyle hassassınız kı...
Bu yuzden bende hepınızı ayrı ayrı cok sevıyorum...

Hanzadecım ıyıyım canım ya...
Az bıraz agrım var ama normal o kadar, narkozdan, amelıyattan herseyden cok korkuyordum ama cok sukur cok guzel gectı hersey, 3 sanıye ıcınde bayıldım zaten...

Allah ınancımız kuvvetlı oldugu ıcın Rabbım sabrını verıyor...
Rabbım doğduktan sonra acılarını gostermesın...
İnanın cok metanetlıyım... Demek kı bu kaderıme yazılmıs ve yasamam gerekıyormus...
Kaldıramayacagımız yukler yuklemesın Allah ım...
Psıkolojık olarak cok buyuk kısmını atlattım, bu kadarını ben bıle kendımden beklemıyordum ama demek kı ınsanın kendı basına gelınce sabrı da ona gore oluyormus...

Dun goz ucuyla bakmıstım yazdıklarınıza :) gece daha detaylı okuyayayım dedım ama malesef sılınmıstı...
Bensız donerse sohbet bole gıder ıste :)

valla dün çok geyikti herkes katıldı sohbete 15 kişi falan olduk bi ara herkesin çenesi düştü ama bugün aynı enerjiyi göremiyorum kızlarda

hele özden yemekten anlamadığı için katılmıyo dünkü konu uzmanlık alanıydı ya (ne de olsa kitabını yazmış okumuş o işlerin) hiç durmadı çenesi...

aydasum çok geçmiş olsun sevinindm iyi olduğuna inş.bundan sonrası çok daha güzel olur canım

Allah razı olsun canım...
İns canım ıns...

Sofısım annem yanımda canım, ıyıkı gelmıs, varlıgı yeter sadece...
Sen nasılsın gece kotuymussun sımdı daha ıyımısın

evet dünde söyledim şekerim amerikada master yaptım hatta bana dediler burada kal diye sırf beyin göcü olması diye ülkeme döndüm

hemşerim benim, sen böyle söyleyince annemim yemekleri geliyor aklıma.. Uzun zamandır yapmamıştım, bir ara yapim bende..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…