Eylül dostluğumuza burada devam (:

landfloves dün gördüm o konuyu ben de biraz baktım ama detaylı okuyamadım bu aralar farkındaysanız pek fırsat bulamıyorum yeni elemanımla birlikte iş yüküm arttı malum ona daha yeni öğretiyorum işi ama pek istekli değil gibi ne yapıcam bilemiyorum

landfloves dün gördüm o konuyu ben de biraz baktım ama detaylı okuyamadım bu aralar farkındaysanız pek fırsat bulamıyorum yeni elemanımla birlikte iş yüküm arttı malum ona daha yeni öğretiyorum işi ama pek istekli değil gibi ne yapıcam bilemiyorum

senin durumunda zor tatlım ya Allah kolaylık versin, birisine birşey öğretmek kolay değil inanılmaz sabır işi, deneyimli yanına yardımcı alma imkanları yokmu?

canım sizin orası daha da sıcak Allah kolaylık versin

evet canım çok sıcak ama bugün güzel bir esinti var şaşırdım doğrusu :KK9::KK9: aman aman nazar değmeyelim essin böyle.

Landflovescim, ne farkettim biliyomusun eşinle eskisi gibi ters düşmüyosun galiba dimi. Acaba o zamanlar iş stresindenmisen alıngandın ?

aman nazar değmesin evet öyle gibi.. artık evlilik daha da oturduğu için mi, birbirimizi iyice tanıdık huylarımızı çözdük diye mi yoksa benim iş stresimdenmiydi bilmiyorum ama şimdilik güzel gidiyor herşey :KK16::KK16:

aslında benim yüzümden de oluyordu çok ani parlayan biriyim. kızdığım zaman gözüm hiçbir şey görmüyor, daha geçenlerde yemek tabağını gecenin bir vakti içindekilerle birlikte duvara fırlattım :KK17: :KK17: heryer mahvoldu tabağımda paramparça oldu. sonra sinir krizi geçirdim. izmir dönüşü yol kötü geçmişti çok uzun sürmüştü, yol yorgunluğuyla izmire gittim orda da fazla uyumadan geri döndüm falan biriktirdim geldim eşime patladım. o alttan almasa aile faciası olabilirdi :KK59: :KK59: :KK59:

evet canım çok sıcak ama bugün güzel bir esinti var şaşırdım doğrusu :KK9::KK9: aman aman nazar değmeyelim essin böyle.

aman nazar değmesin evet öyle gibi.. artık evlilik daha da oturduğu için mi, birbirimizi iyice tanıdık huylarımızı çözdük diye mi yoksa benim iş stresimdenmiydi bilmiyorum ama şimdilik güzel gidiyor herşey :KK16::KK16:

aslında benim yüzümden de oluyordu çok ani parlayan biriyim. kızdığım zaman gözüm hiçbir şey görmüyor, daha geçenlerde yemek tabağını gecenin bir vakti içindekilerle birlikte duvara fırlattım :KK17: :KK17: heryer mahvoldu tabağımda paramparça oldu. sonra sinir krizi geçirdim. izmir dönüşü yol kötü geçmişti çok uzun sürmüştü, yol yorgunluğuyla izmire gittim orda da fazla uyumadan geri döndüm falan biriktirdim geldim eşime patladım. o alttan almasa aile faciası olabilirdi :KK59: :KK59: :KK59:

Canım istanbulda da hava fena değil. Baya bir esinti var. Klimaları kapadık camları açtık :) Serin serin oturuyoruz şu anda. Bende diğer işimde mutsuzken eşime surat asar erkenden yatağa gidip uyurdum. İş stresini her insan kaldıramıyor ama çok şükür bu dönem sadece 1 ay sürdü sonrasında işi bıraktım zaten. Şimdi her şey eskisi gibi çok güzel :KK16:

Iandfloves, evliliğin ilk zamanları gerçekten öyleydi ben ne kavgalarımı bilirim yoktan yere...
Ben afallamıştım, ailemi özlüyodum, her lafına alınıyodum doğal olarak. Kendi kendime birsürü beklentiler içine girmiştim. Göremeyincede ya allah diyip saldırı:KK52:
Valla ilk ayları hatırlayınca eşimle ancak uyum sağladık birbirimize diyoruz.
Cicim ayına kim ilk aylar dediyse valla yalan:KK9:

Iandfloves, evliliğin ilk zamanları gerçekten öyleydi ben ne kavgalarımı bilirim yoktan yere...
Ben afallamıştım, ailemi özlüyodum, her lafına alınıyodum doğal olarak. Kendi kendime birsürü beklentiler içine girmiştim. Göremeyincede ya allah diyip saldırı:KK52:
Valla ilk ayları hatırlayınca eşimle ancak uyum sağladık birbirimize diyoruz.
Cicim ayına kim ilk aylar dediyse valla yalan:KK9:

aynen öyle bizdede durumlar farklı değildi cicimlik nerde biz kanlı bıçaklı olmuştuk her lafımıza alınıyorduk, birde benim eşimde sen aileni özledin psikoljisi vardı ki ailemde uzakta değil taş çatlasa yarım saatlik yoldalar ama herşeyden giriyorduk birbibimize, bana ev işleri çok zor geliyordu işi geçtik yemek bile yapmıyordum aklıma geldide şimdi ne fenaymışız ya:KK1: şimdi son birkaç aydır öyle kavga gürültümüz yok çok şükür bide dün akşam atıştık biraz ama gece barıştık hemen koyniş koyniş uyduk:KK1: eşim her zaman söyler senin sayende diye ben çok kızsamda 5 dk sonra unuturum uzatmam gülmeye başlarım hemen çok aptalcaydı buna mı atıştık ne alaka derim,haliyle ben böyle olunca oda dayanamıyor:KK16:
şimdilerde biz anca karı koca olmaya başladık diyebiliyoruz yani sorumluluk karşındakini hissetmen,sahiplenmen, kollaman açısından:KK34:

valla biz heralde çok uzun süreli ilişki yaşadığımız için hem de zaten yılın 365 günü görüştüğümüz için sanırım bi değişiklik olmadı diyebilirim hala ilk gün gibi hatta evlenmeden önceki gibi...:nazar::KK19::127:
bazen kocama diyorum ki işten geç geliyosun çok görüşemiyoruz ya kavga etmeye tartışmaya vakit bulamıyoruz saçmalama diyo gülüyo bana:111:

evet kızlar bencede ilk zamanlar daha farklıydı ama şimdi çok daha güzel sanırım. beklentilerimiz olmayınca sinirleniyorduk kavga çıkıyordu. mesela ben hatırlarsanız ilk zamanlar eşim yemek yedikten sonra bi eline sağlık bile demiyor diye ne kadar üzülüyordum, şimdi diyor mu hayır yine demiyor, ama demekki bu adamın huyu böyle deyip dalgaya vuruyorum. elime sağlık çok da güzel yapmışım diyorum ben deyince gülüp oda diyor, bazende afiyet olsun canım deyince aklına geliyor. bazen aklına bile gelmiyor demiyor bile ama bende beklemiyorum artık.

evlendikten sonra bi çiçek bile getirmedi diye kızıyordum, hala getirmedi ama artık laf sokuyorum, tv de görünce vay bee ne kocalar var falan diyorum gülüyor hemen kanal değiştiriyor. ama bende takmıyorum artık. daha böyle ilk zamanlar garip gelen ama sonradan doğal hale gelen biçok şey var.

Selam kızlarrr... Dün bi işim vardı erken çıkmıştım...

Dün ve bugün yazılanları anca okuyup geldimm... Aydasu'nun yazdıklarını görünce şok oldum:KK53:... Çok üzüldüm ya 2 ciye böyle bişey yaşaması çok zor onun için... Allah hayırlı zamanda versin yavrusunu kucağına...

Kızlar bizde mi bi tuhaflık var yaw... Biz hala arada atışıyoruz alıp sazları elimize tamam evde kıyamet kopmuyo ama pek yüz göz de olmuyoruz eskisi gibi... Benim istemediğim onun istediği şeyler olunca hı hı diyom yine kendi bildiğimi okuyorum işin sırrı bu mu acaba :KK37:

Biz de dün gece ilk sahurumuzu yaptık kahvaltı ağırlıktaydı karpuz ve salata da vardı... Nerden baksak daha 4 saat var neredeyse...Şimdi iftar hazırlıklarına başladımm...

bende okudum şimdi konuyu çok ilginç. kadın çok çekingen korkak birisi falan mı acaba, yada hani bazen insanın basireti bağlanır derler ya, hala şok yaşıyor ne yapacağını bilememiş olabilir mi acaba. ben olsam napardım bilmiyorum ama heralde eve bi kibrit çakar bırakır giderdim.

en son 110 kişi okuyordu konuyu :KK53:

bende okudum şimdi konuyu çok ilginç. kadın çok çekingen korkak birisi falan mı acaba, yada hani bazen insanın basireti bağlanır derler ya, hala şok yaşıyor ne yapacağını bilememiş olabilir mi acaba. ben olsam napardım bilmiyorum ama heralde eve bi kibrit çakar bırakır giderdim.

en son 110 kişi okuyordu konuyu :KK53:

çok sinir oldum konuya saçmalık bence oruçlu oruçlu ya sabır kapadım konuyu:KK1:

X