Eylül dostluğumuza burada devam (:

günaydın kızlar
aydasum canım benm seni çok seviyoruz geçirdiğin bu zor günlerin elbette mükafatını bulacaksın bana da dediğn gibi herşeyin zamanı var bizimde sağlıklı hayırlı evlatları kucağımıza almamızın vakti gelmedi demkki henüz,sabah namazında hepinize dua ettim içten ve samimiyetle söylüyorm.hepimiz iyiki burdayız birlikteyiz sende acını yaşa ve aramıza dön canım seni bekliyoruz.
herkese hayırlı ramazanlar olsun bolluk ve bereket getirsin yuvalarımıza inşş..

Sahura kalkmadım :KK43: ama isterdim sahur sofrasında sohbet etmeyi. Senin nasıl geçti ?

Bana eşim kalkma ben hallederim dedi ama kalktım evli olarak ilk Ramazanımız bide ilk gece. Onla beraber olayım istedim belki ilerleyen günlerde pek kalkamam. Akşamdan küçük güveçlerde kumpir yapmıştım. 1 tane fazla yapmıştım onu ısıttım eşime bide dolma vardı önceki günden onları ısıttım yoğurt karpuz yedi.Ben yarısında yatağa geçtim ama uyuyamadım bi türlü ya. Güzeldi ama oruç tutanlara Allah sabır versin dayanma gücü versin kabul etsin işallah. Bu akşam iftara annemdeyiz, sahura da kalırız büyük ihtimalle.

Bana eşim kalkma ben hallederim dedi ama kalktım evli olarak ilk Ramazanımız bide ilk gece. Onla beraber olayım istedim belki ilerleyen günlerde pek kalkamam. Akşamdan küçük güveçlerde kumpir yapmıştım. 1 tane fazla yapmıştım onu ısıttım eşime bide dolma vardı önceki günden onları ısıttım yoğurt karpuz yedi.Ben yarısında yatağa geçtim ama uyuyamadım bi türlü ya. Güzeldi ama oruç tutanlara Allah sabır versin dayanma gücü versin kabul etsin işallah. Bu akşam iftara annemdeyiz, sahura da kalırız büyük ihtimalle.

Amin canım ama verir geçen yıl dayanabildiğimize göre bu yılda dayanırız elbet. Benim eşim tutamıyor. Mide rahatsızlığı var. Geçen yıl tutmuştu ama son iki gün bırakmak zorunda kaldı. Miğdesi zorladı onu arada tutabildiği kadar tutacak bakalım. Biz hafta içi iftarı annemlerde yapacağız. Ramazanda erken çıkıyor işten.

Amin canım ama verir geçen yıl dayanabildiğimize göre bu yılda dayanırız elbet. Benim eşim tutamıyor. Mide rahatsızlığı var. Geçen yıl tutmuştu ama son iki gün bırakmak zorunda kaldı. Miğdesi zorladı onu arada tutabildiği kadar tutacak bakalım. Biz hafta içi iftarı annemlerde yapacağız. Ramazanda erken çıkıyor işten.

Heralde bizde sık sık gideriz anneme :KK1: gerçi 5 ten sonra 8e kadar benim çok vaktim oluyo yemek hazırlamak için ama iftar sofrası kalabalık tadı çıkıyo dimi. İşallah bende bikaç arkadaşımı annemleri dayımları filan yemeğe alıcam h.sonları. Eşine geçmiş olsun canım ya mide problemi varsa tutmasın zaten ya.

Aydasum biz hep burdayız sen ne zaman gelirsen. Ama arada gir çok mahrum bırakma bizi.
Öyle güzel yazmışsın ki hayat bi sınav gerçekten. Neler neler yaşadık... rabbim bu kötü günlerin mükafatını tez zamanda verecektir eminim.
Seni seviyoruz unutma...

Günaydınlarrr
Bende sahurda kalktım eşim için o tabi kalkma felan dedi ama ben kıyamadım.
Akşam sıgara böreği sarmıştım onları kıuzarttım bide yanında kıymalı yumurta istedi kahvaltılık Ve erik kompostosu vardı.
Ama onla masada bile oturamadım kendimi yatağa attım. Zor ya gece kalkıp yemek hazırlamak. Bugün iftarda işte olacak eşim ondan iftar telaşımda yok rahatım yani

En Büyük KK
Günaydınlarrr
Bende sahurda kalktım eşim için o tabi kalkma felan dedi ama ben kıyamadım.
Akşam sıgara böreği sarmıştım onları kıuzarttım bide yanında kıymalı yumurta istedi kahvaltılık Ve erik kompostosu vardı.
Ama onla masada bile oturamadım kendimi yatağa attım. Zor ya gece kalkıp yemek hazırlamak. Bugün iftarda işte olacak eşim ondan iftar telaşımda yok rahatım yani

sofişcim biz ilerleyen günlerde fire veririz gibime geliyo. Aşkım sen kendin hazırla bişeyler demeye başlarız :KK1: Ya uyku dağılıyo yatıncada uyuyamadım bi süre. Sabahta kalkamadım tabi. Bende sigara böreği sarıp stok yapıcam kalkamadığım zamanlar kendi kızartır kocacık. Bide arkadaşım yufkadan tavada börek yapıyomuş kuru olmuyomu dedim ama güzel oluyomuş denemek istiorum cesaret edersem.

En Büyük KK

sofişcim biz ilerleyen günlerde fire veririz gibime geliyo. Aşkım sen kendin hazırla bişeyler demeye başlarız :KK1: Ya uyku dağılıyo yatıncada uyuyamadım bi süre. Sabahta kalkamadım tabi. Bende sigara böreği sarıp stok yapıcam kalkamadığım zamanlar kendi kızartır kocacık. Bide arkadaşım yufkadan tavada börek yapıyomuş kuru olmuyomu dedim ama güzel oluyomuş denemek istiorum cesaret edersem.

bende yapıyorum canm tavada börek güzel oluo hemde pratik

En Büyük KK

:KK52: kesin veririz. Zaten ben o msjı verim dün eşime bak bugün iyiydim o yüzden kalkıyorum iyi değerlendir bence bu iyi durumumu. Kalkma asşkım ben yapar yerim diyen adam e o zaman kıymalı yumurtada yaparmısın dedi:KK9:ı
Ben kuru yufkadan tava böreğini yaptım bi kaç kez çok güzel oluyo gerçi yaşındanda yapılır üzerine az tereyağı sürersin yumuşacık olur canım.
Günaydın,herkese hayırlı ramazanlar...

Günaydın buancım. Hayırlı ramazanlar canım.

:KK52: kesin veririz. Zaten ben o msjı verim dün eşime bak bugün iyiydim o yüzden kalkıyorum iyi değerlendir bence bu iyi durumumu. Kalkma asşkım ben yapar yerim diyen adam e o zaman kıymalı yumurtada yaparmısın dedi:KK9:ı
Ben kuru yufkadan tava böreğini yaptım bi kaç kez çok güzel oluyo gerçi yaşındanda yapılır üzerine az tereyağı sürersin yumuşacık olur canım.

Günaydın buancım. Hayırlı ramazanlar canım.

:KK1: Yazık kız onlarada ya bekarken anneleri getiriyomuş herşeyi önlerine, bi gün bile sahurmu hazırlamışlar. Gerçi benimde annem yapıyodu ama :KK1: Kıymalı yumurta susatmazmıki kız dili damağı kurur kalkınca. ben kumpre turşu ketçap mayonez koydurtmadım gece susatır diye.

Heralde bizde sık sık gideriz anneme :KK1: gerçi 5 ten sonra 8e kadar benim çok vaktim oluyo yemek hazırlamak için ama iftar sofrası kalabalık tadı çıkıyo dimi. İşallah bende bikaç arkadaşımı annemleri dayımları filan yemeğe alıcam h.sonları. Eşine geçmiş olsun canım ya mide problemi varsa tutmasın zaten ya.

Sağol canım ama arada tutar yine sanırım. 2 kere miğde kanaması geçirmiş çok zorlamaması lazım aslında. Bende çok istiyorum misafir almak. Onun için şimdiden program yapacağım. Hangi hafta kimi alacağımı.

bi yufkanın içine harcını koyup dört tarafından katlıyomuş yağsız tavada kızartıp pişince üzerine tereyağ sürüyomuş. öylemi yapıyosun sende ? valla 1 ay ne yapıcaz sahurda, denerim bunu.

Yağsız tavada ben pişirsem anında kömür yaparım da belki minik minik tereyağ gezdirerek iyi olabilir.

Kızlar bence sahura kahvaltı hazırlamak en güzeli. Ben olsam öyle yapardim :KK1: eşimin oruç tuttuğu bir gün deneyeceğim. Çok özendim :KK9:

bi yufkanın içine harcını koyup dört tarafından katlıyomuş yağsız tavada kızartıp pişince üzerine tereyağ sürüyomuş. öylemi yapıyosun sende ? Valla 1 ay ne yapıcaz sahurda, denerim bunu.

öle de yapıyorum normal tepsideki gibi de yapıyorum yumurta koymadan yufkayı seriyorum üzerine yağ süt 3 yufkadan falan oluo 2 bile olur tava küçükse

günaydın kızlar ,

gece sahura kalkamadık biz , davul çalar mı acaba diye bekledim oda çalmadı bu semtte ramazan hiç ramazan gibi yaşanmıyor anlaşılan ... çok heveslenmiştim davula :2:

günaydın
aydasu beni çok üzdü...inşallah bir an önce herşey yoluna girer kendini toparlar ve aramıza döner...

:KK1: Yazık kız onlarada ya bekarken anneleri getiriyomuş herşeyi önlerine, bi gün bile sahurmu hazırlamışlar. Gerçi benimde annem yapıyodu ama :KK1: Kıymalı yumurta susatmazmıki kız dili damağı kurur kalkınca. ben kumpre turşu ketçap mayonez koydurtmadım gece susatır diye.
E bizimde annelerimiz yapıyodu bizde hop kalkıp kapalı gözlerle yiyip yatıyoduk:KK52: şaka bi yana yazık tabi bu sıcaklarda onca saat zor. Yarım saat öncegözünü açtı öğleden sonra oldumu ya çook susadım dedi garibim. Saati duyunca şoook tabi. Bi daha isticeni sanmıyorum:KK53:
Sağol canım ama arada tutar yine sanırım. 2 kere miğde kanaması geçirmiş çok zorlamaması lazım aslında. Bende çok istiyorum misafir almak. Onun için şimdiden program yapacağım. Hangi hafta kimi alacağımı.

Geçmiş olsun canım ya. Bi de mide kanaması geçirdiyse çok dikkat etmesi gerek.

X