Eylül dostluğumuza burada devam (:

Pingucuk bebiş nasıl ?:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

bebiş iyi çok şükür. dün kasıklarımda ufak seyirmeler hissettim internetteki bigilerin bazılarına göre bu haftalarda daha bebek hareketi hisssedilmezmiş gaz olabilirmiş ama gaz değildi çünkü ayırt edilebiliyo gaz hareketiyle. Galiba ilk kez bebişimi hissettim :KK16:

Canım acaip sütlaç istiyo akşam yapıcam hemen. Sofiş yaptınmı sen akşam nasıl oldu ?

bebiş iyi çok şükür. dün kasıklarımda ufak seyirmeler hissettim internetteki bigilerin bazılarına göre bu haftalarda daha bebek hareketi hisssedilmezmiş gaz olabilirmiş ama gaz değildi çünkü ayırt edilebiliyo gaz hareketiyle. Galiba ilk kez bebişimi hissettim :KK16:

Canım acaip sütlaç istiyo akşam yapıcam hemen. Sofiş yaptınmı sen akşam nasıl oldu ?

Ay kıyamazlar ona büyümüşte hareket etmeye başlamış :KK16:

yok canım yapmadım sütü görünce iştahım kaçtı bende vazgeçtim.:KK17: eşim gelirken hazır tatlı getirdide tatlı isteğimi ordan karşıladım:21:

Kızlar merhaba...
Ay soklardayım ya kk bır derdım var da bı konu var sonuna kadar okudum, kaynanası hamıleymıs kadının :KK53:
Dusunun anca gelebıldım buraya, sızde ne var ne yok

Oy kuzucuga bak sen ya :emir_bebek:
Ne guzel bır duygudur, Rabbım bıze de nasıp etsın ınsallah...

hoşgeldin canım.
nasılsın?
bende okuyayım hemencecikk:KK52:

Iyıyım sofısım sımdı bırseyler yedım aksam canım ıstemıyor cunku...
Sen nasılsın bugun bakıyım :emir_bebek:

Iyıyım sofısım sımdı bırseyler yedım aksam canım ıstemıyor cunku...
Sen nasılsın bugun bakıyım :emir_bebek:

ben kahvaltı bile edemedim öyleki canım hiç bişey istemiyor. leblebi badem felan yedim ayran içtim bi de şimdi meyve yiyorum... bugün evi temizlicektim o da kaldı çünkü hiç halim yok... bi günüm diğerine uymuyo...

Kızlar merhaba...
Ay soklardayım ya kk bır derdım var da bı konu var sonuna kadar okudum, kaynanası hamıleymıs kadının :KK53:
Dusunun anca gelebıldım buraya, sızde ne var ne yok

bende ilk mesajlarını okumuştum konunun sonra bir bakıyım ne olmuş derken görünce inanılmaz şaşırdım bende:KK1:

ve 14 gün gecikmeli olaraktan regl oldum, pazartesi doktora gidicem sanırım:26:

Son düzenleme:
KIZLAR ben daha önce hiç düdüklü kullanmadım bugün taze fasulye yapıcam düdüklüde yapayım diyorum ama korkuyorum ya eski modellerden benimki. Siz kullanıyomusunuz ? Bide düdüklüde fasulye lezzetli olurmu ?

X