- Konu Sahibi landfloves
- #1.961
Pingucuk bebiş nasıl ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun canım...
selaammmm... Bugün çok iş var
Pingucuk bebiş nasıl ?
bebiş iyi çok şükür. dün kasıklarımda ufak seyirmeler hissettim internetteki bigilerin bazılarına göre bu haftalarda daha bebek hareketi hisssedilmezmiş gaz olabilirmiş ama gaz değildi çünkü ayırt edilebiliyo gaz hareketiyle. Galiba ilk kez bebişimi hissettim
Canım acaip sütlaç istiyo akşam yapıcam hemen. Sofiş yaptınmı sen akşam nasıl oldu ?
günaydınlarrrr
keyifler nasıl kızlarrr. benim bi ton işim varr bugünn ama hiç yapasım yok
bebiş iyi çok şükür. dün kasıklarımda ufak seyirmeler hissettim internetteki bigilerin bazılarına göre bu haftalarda daha bebek hareketi hisssedilmezmiş gaz olabilirmiş ama gaz değildi çünkü ayırt edilebiliyo gaz hareketiyle. Galiba ilk kez bebişimi hissettim
Canım acaip sütlaç istiyo akşam yapıcam hemen. Sofiş yaptınmı sen akşam nasıl oldu ?
hoşgeldin cnm kolay gelsinnn, ne işin var öyle
Kızlar merhaba...
Ay soklardayım ya kk bır derdım var da bı konu var sonuna kadar okudum, kaynanası hamıleymıs kadının
Dusunun anca gelebıldım buraya, sızde ne var ne yok
hoşgeldin canım.
nasılsın?
bende okuyayım hemencecikk
Kızlar merhaba...
Ay soklardayım ya kk bır derdım var da bı konu var sonuna kadar okudum, kaynanası hamıleymıs kadının
Iyıyım sofısım sımdı bırseyler yedım aksam canım ıstemıyor cunku...
Sen nasılsın bugun bakıyım
Kızlar merhaba...