• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Eylül de Nişanlanacak Olan Yok mu?

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
yaaaa kızlar 1 haftadır ben sıteye gıremıyorum hep site bakımdadır dıyor acaba web adresı fln mı degısdı
hep maıl adresımden gırıyorum sız yorum yazınca yardımcı olurmusunuz banaaaa

yaaaa kızlar 1 haftadır ben sıteye gıremıyorum hep site bakımdadır dıyor acaba web adresı fln mı degısdı
hep maıl adresımden gırıyorum sız yorum yazınca yardımcı olurmusunuz banaaaa

ya aynen banada aradabir diyor sürekli çıkıyor bu uyarı bende anlamadım ama şuan rahat giriyorum sorun yok bende:delphin:

evet evet canımmm benım az kaldı bu pazar 4 günüm kaldı=)

ya ay bilirim sanki heran bir aksilik çıkacak gibi geliyordu banada şimdi o 4gün geçmek bilmez heleki nişan günü oyyyy çok güzeldi ya keşke tekrar yaşasam geriye dönüp kıymetini bili doyasıya yaşayın nişanlınızla kızlar hele o yüzükler takıldıktan sonraki rahatlamayı anlatamamhihoyyyt

benimde bu pazar olucak çok heyecanlıyıım
bende bahçede yapıcam işllah yağmur yağmaz
çok stresli ama çok güzel heyecanlar bunlar

rsuperisi canımmm benım hos geldınnn ohhh ya özledim seni albümüne bakdımmm sımdı cok güzel olmuşşunnn

herseyın harıka gorunuyorrr

sıra bende cok heyecanlıyım dün kıyafetımı aldımmm kızlar

kendımı övmek gıbı olmasın ama cok begendımmm herkez cok guzl oldu dedıı

KIZLARR HERKEZE AÇIK YAPTIM ALBÜMÜMÜ BAKABİLİRSİNİZ =)))

DRNDRN CANIM ÇOK TEŞEKKÜR EDERİMM İNŞALLAH SENNDE KUSURSUZ OLUR HERŞEYY =)zemuszemus

Rsuperisi hayirli olsun Allah tamamina erdirsin, resimlerine baktim cok güzel olmussun, Cicegini gördüm de keske bende cicek yaptirsaydim yaaa :)) Ayrica Kol Dügmeleri cok begendim...

Back