ayyyy benımde 10 günüm kaldııııı
heyecan dorukdaaaaaeyvahedigeldismile
bugun alyansımlaaa setımı alıcazzzz
rsuperisi sen set aldırdın mı
TATLIM BİZ İNCİ SET YAPTIRDIK DİĞER SET DÜĞÜNDE AMA BEN İSTEMİYORUM ÖYLE :kedi:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayyyy benımde 10 günüm kaldııııı
heyecan dorukdaaaaaeyvahedigeldismile
bugun alyansımlaaa setımı alıcazzzz
rsuperisi sen set aldırdın mı
TATLIM BİZ İNCİ SET YAPTIRDIK DİĞER SET DÜĞÜNDE AMA BEN İSTEMİYORUM ÖYLE :kedi:
benımde set ıstedgım gunluk kullanabılecegım bısey zaten kolya ucu kupesı ve yuzugu okadar dıgerını bende ıstemıyorum zaten
heyyy yarın son kızlarrr =)
gününüz aydııınn olsuuun nerdesinizzz ? :kedi:
şimdi sizler ne heyecanlısınızdır son hazırlıklar falan ya benim bitti ve bittiği için üzülüyorum insan hep o heyecanları heran yaşamak istiyormafoldumben artık evlenmeyi bekliyorum
benim telaşım vardı dün akşam :) istemeye geldiler. allahım bir an dedim konuya giremeyecekler. siyaset konuşuldu . dedesiyle dayım başladı. susmak bilmedi.
KIZLAR GÜNAYDIN NERELERDESINIZ YAAAA
RSUPERİSİ NERDESIN ANLAT NELER OLDU NASIL GECDI RESIMLER NEREDEEEEE???opuyorumnanaktan
BEN BURDAYIIMMMMMMMMM HARİKAYDIII HERŞEYYYYYY MUHTEŞEM BİR GÜNDÜ ÇOK ŞÜKÜR RABB'ME HİÇ Bİ AKSİLİK ÇIKMADI =))) YARN KOYCM KZLAR RESMLERİ ATMADIM DAHA kaydirigubbakcemile2
BEN BURDAYIIMMMMMMMMM HARİKAYDIII HERŞEYYYYYY MUHTEŞEM BİR GÜNDÜ ÇOK ŞÜKÜR RABB'ME HİÇ Bİ AKSİLİK ÇIKMADI =))) YARN KOYCM KZLAR RESMLERİ ATMADIM DAHA kaydirigubbakcemile2