Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rsuperisi hayirli olsun Allah tamamina erdirsin, resimlerine baktim cok güzel olmussun, Cicegini gördüm de keske bende cicek yaptirsaydim yaaa :)) Ayrica Kol Dügmeleri cok begendim...
herşeyin çok şık ve güzel olmuş Allah tamamına erdirsin arkadaşımopuyorumnanaktan nişanlınla çok yakışmışsınız bir ömür mutluluğun devam etsin inşallah rabbim utandırmasın hiçbirimizi:Saruboceq:
KIZLARR HERKEZE AÇIK YAPTIM ALBÜMÜMÜ BAKABİLİRSİNİZ =)))
DRNDRN CANIM ÇOK TEŞEKKÜR EDERİMM İNŞALLAH SENNDE KUSURSUZ OLUR HERŞEYY =)zemuszemus
resimlerden birini degil,, hepsini cok beyendim.. Masallah size.. Hersey ne guzel dusunulmuş,elbisen kendin cok guzelsin.. Masallah tekrar
ogünü hatırlamıyorsun bile canım o kdr çabuk geçiyorki zaman inşallah bi aksilik çıkmaz..
ogünü hatırlamıyorsun bile canım o kdr çabuk geçiyorki zaman inşallah bi aksilik çıkmaz..
canim hayirli olsun hersey cok güzel olmuss , darisi benim basimaaaaa :Saruboceq: =)))
mutluluklarrrrrrrrrr allah tamamini erdirsin =)
Bugün Nisanlaniyorummm :teytey: Ama ilk hayal kirikligimi yasadim, son günler hava güzelken bugün bulutlu umarim hic degilse yagmur yagmaz bizimde dis mekan cekimleri suya düsmez...
Bana dua edin Arkadaslar herseyi kazasiz belasiz atlatalim a.s.
çok şükür bende telaşımı atlattım. dün akşam nişanlandım