• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Eylül de Nişanlanacak Olan Yok mu?

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
herşeyin çok şık ve güzel olmuş Allah tamamına erdirsin arkadaşımopuyorumnanaktan nişanlınla çok yakışmışsınız bir ömür mutluluğun devam etsin inşallah rabbim utandırmasın hiçbirimizi:Saruboceq:

Rsuperisi hayirli olsun Allah tamamina erdirsin, resimlerine baktim cok güzel olmussun, Cicegini gördüm de keske bende cicek yaptirsaydim yaaa :)) Ayrica Kol Dügmeleri cok begendim...

TEŞEKKÜR EDERİM CANIM ÇİÇEĞİ SON GÜNDE YAPTIRDIM AMA İYİKİDE YAPTIRMIŞIM ÇOK GÜZEL DURDU =)
KOL DÜĞMELERİDE BRİNDE SERAP DİĞERİNDE RIDVAN YAZIYOR SÜPER OLDULAR =)

ÇİÇEK İÇİN GEÇ DEĞİL BENCE GİDİP HEMN YAPTIRABLRSN bayanssulusmile

herşeyin çok şık ve güzel olmuş Allah tamamına erdirsin arkadaşımopuyorumnanaktan nişanlınla çok yakışmışsınız bir ömür mutluluğun devam etsin inşallah rabbim utandırmasın hiçbirimizi:Saruboceq:

AMİİNN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM İYİ DİLEKLERİN İÇİN.. RABB'İM SEVDKLERMİZİ BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN İNŞALLAH..opuyorumnanaktan:nazar:

Bugün Nisanlaniyorummm :teytey: Ama ilk hayal kirikligimi yasadim, son günler hava güzelken bugün bulutlu umarim hic degilse yagmur yagmaz bizimde dis mekan cekimleri suya düsmez...
Bana dua edin Arkadaslar herseyi kazasiz belasiz atlatalim a.s.

Bugün Nisanlaniyorummm :teytey: Ama ilk hayal kirikligimi yasadim, son günler hava güzelken bugün bulutlu umarim hic degilse yagmur yagmaz bizimde dis mekan cekimleri suya düsmez...
Bana dua edin Arkadaslar herseyi kazasiz belasiz atlatalim a.s.

bugün nişanın var ve sen hala burdasııınnnnnnnnnn gitsene cnm hazırlann =)

inşallah aksiliksiz sorunsuz geçer ALLAH yardımcın olsun güzelim.. olumunekankayizsmile

sağolun ya çok tuhaf bir telaş. biz nişan çikolatasını dağıtmayı unuttuk. balonlar şişirmiştik onları ortalığa atamadık. lavanta keseleri hazırlamıştık hediye etmeye onlarda unutuldu :(

Back