• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Eylül de Nişanlanacak Olan Yok mu?

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
TEŞEKKÜR EDERİM CANIM HEPİMİZİN İNŞALLAH SORUNSUZ AKSİLİKSİZ GECER =))
UFAK TEFEK ŞEYLER KALMIŞ HALLOLUR EN KISA ZAMNDA STRES YAPMA UNUTURSUN HERŞEYİ bayanssulusmile

,inş. canım hepimizinzemuszemus eşarp demişsin bende tam bulamadım tutmuyor renkler tek renk saten eşarp alacaksın dimi abiyeye uyan eşarp tek renk satenler kumaşçılara bakacağım ben ince saten , çok yakın bir tonunu bulurum inş. tam tonu olması şart değil çok hafif ton değişikliği de olması daha iyi sanki sende kumaşçılara bak bence kenarlrını yaptırırsın kolay onun birşeyi yok zaten

nişanım oldu bitti kızlar herşey güzel geçti biraz stres oldu ilk anlar saçım başım derken atlattık çok şükürzemuszemusşuanda nişanlımla bizdeyiz oturuyoruz artık sıra sizde Allah kolaylık versin hepinize bohçalarımın resmini atıcam sonra öpüyorum hepinizi

oh oh maşallah gözün aydın canım:3: resimleri bekliyoruz . ne hoş telaşlarhihoyyyt

,inş. canım hepimizinzemuszemus eşarp demişsin bende tam bulamadım tutmuyor renkler tek renk saten eşarp alacaksın dimi abiyeye uyan eşarp tek renk satenler kumaşçılara bakacağım ben ince saten , çok yakın bir tonunu bulurum inş. tam tonu olması şart değil çok hafif ton değişikliği de olması daha iyi sanki sende kumaşçılara bak bence kenarlrını yaptırırsın kolay onun birşeyi yok zaten

bugünde bulamazsam öyle yapcam teşekkür ederim önerin için canım bayanssulusmile

kızlar gelen bohçalardan koydum resimleri birde nişan resimlerimden size göstereyim birkaç kesit:kedi:

:kedi:

Eklentiler

• $100_4328.jpg
    $100_4328.jpg
    31,5 KB · Görüntüleme: 53
  • $100_4349.jpg
    $100_4349.jpg
    35,4 KB · Görüntüleme: 60
  • $100_4396.jpg
    $100_4396.jpg
    89,1 KB · Görüntüleme: 51
  • $100_4410.jpg
    $100_4410.jpg
    81,1 KB · Görüntüleme: 50
  • $100_4368.jpg
    $100_4368.jpg
    62,4 KB · Görüntüleme: 52
tepsiyi tutan kardeşim ve annelerimizle resmimiz var Allah sizede bu güzel günü en mükemmel şekilde yaşatsın kızlar bende resimlerinizi bekliyorum hepinizi öptüm ayyy yüzüğüm parmağımda çok rahatımopuyorumnanaktan

Eklentiler

• $100_4348.jpg
    $100_4348.jpg
    33,4 KB · Görüntüleme: 36
  • $100_4377.jpg
    $100_4377.jpg
    36,9 KB · Görüntüleme: 32
  • $100_4399.jpg
    $100_4399.jpg
    79,6 KB · Görüntüleme: 32
ah bana sorun stresin dibine vurdum ilk anlarda işte misafirler nerde kaldı pastam anca geldi bursaspor maçı vardı trafik alt üst falan derken ne zamanki yüzükler takıldı sonra bir hafifledim sormayın tavsiyem herşeyi kafaya takıp kendinizi strese sokmayın o anlar bir daha gelmeyecek anın tadını çıkarın ve benim gibi her işe ayaklanmayın bana çok kızdılar sen gelinsin otur nişanlınla diyeolumunekankayizsmile

ah bana sorun stresin dibine vurdum ilk anlarda işte misafirler nerde kaldı pastam anca geldi bursaspor maçı vardı trafik alt üst falan derken ne zamanki yüzükler takıldı sonra bir hafifledim sormayın tavsiyem herşeyi kafaya takıp kendinizi strese sokmayın o anlar bir daha gelmeyecek anın tadını çıkarın ve benim gibi her işe ayaklanmayın bana çok kızdılar sen gelinsin otur nişanlınla diyeolumunekankayizsmile

bizimki evde olmıcak cnm onun için hep oynıcam kimseyle ilgilenmicem tadını çıkartıcam o günün inşallah sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile3

ama insan herşey eksiksiz olsun istiyor ya kendisi herşeyin en iyiysini yapcakmış gibi herşeye atlıyyor biliyorum o durumları bende sözde yaşadım aynısını delikafadulden

ayy kızlarrr ne güzel ya nişanlananlar bıle olmu peri gün sayıyo oh oh heyecanlar doruktadır sımdı .. RABBİM utandırmasın..

bizde benim durum yattı abimin işini öne aldılar dun bayanlar gıttı tanısmaya ben gıtmedım cumartesi günü ailece gıdılıcek babalar tanısıcak bakalım bana sıra ne zman gelıcek pöfffff

ayyyy benımde 10 günüm kaldııııı

heyecan dorukdaaaaa
eyvahedigeldismile

bugun alyansımlaaa setımı alıcazzzz

rsuperisi sen set aldırdın mı

Back