• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Eylül de Nişanlanacak Olan Yok mu?

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
sağolun ya çok tuhaf bir telaş. biz nişan çikolatasını dağıtmayı unuttuk. balonlar şişirmiştik onları ortalığa atamadık. lavanta keseleri hazırlamıştık hediye etmeye onlarda unutuldu :(

ooo baya bırseyler unmutmussunn nasıl gectı guzel gecdı hıc problemmm yokkk=)

rsuperisi hepsi cok cok guzel,, masallah.. Allah ayırmasın..
ben sevdiğimden ayrıldım, bende burdan sizleri takip ediyordum hep,lazım olcak diye ama olmadı
Rabbim sizleri guldursun,kimsenin mutlulugunu gözünde koymasın

rsuperisi hepsi cok cok guzel,, masallah.. Allah ayırmasın..
ben sevdiğimden ayrıldım, bende burdan sizleri takip ediyordum hep,lazım olcak diye ama olmadı
Rabbim sizleri guldursun,kimsenin mutlulugunu gözünde koymasın

amiin cnm RABB'm korusun bizi nazarlardan :nazar: :Saruboceq:

belki senn için daha hayrlısı olmuştur cnm RABB'm herşeyn en iyisini bilir..

Eveeeeetttt sonunda bende Nisanlandim :teytey: Cok Mutluyum Gece hic bitmesin istedim zaman su gibi akip gecti, cok eglendik, benim begenmedigim elbiseme herkes hayran kaldi, sacim cok güzeldi ayyyyyy bugün yine nisanlanmak istiyorum o kadar güzel bir duygu ki bu anlatilmaz :teytey:
Bi tek üzüldügüm konu, yagmurdan dolayi dis mekan cekimleri olamadi ve coook kisinin gelmemis olmasi. Ama biz yinede coook eglendik :)))

Kizlar Insallah hersey yolunda gider ama inanki Insan olmadik yere kendini korkutuyor acaba bisey ters gidermi diye o yüzden tadini cikarin, zaten Nisan baslayinca herseyi unutuyorsunuz sanki bir tek ikiniz oradaymis gibi geliyor insana :))

Back