- 1 Ekim 2021
- 59
- 45
- 36
-
- Konu Sahibi YogurtSever
- #1.461
Canım Allah razı olsun hadi inşallah yarın adet günüm ama belirti yok Çarşamba 15 gün oluyor tam bakayım çarşambaya kadar regl olmaz isem test yaptırırımYanlış yönlendirmek istemem ama senin için biraz araştırdım bugün sabah . Genelde 12 14 gün aralığında belli oluyormuş ama en net sonuç 14. Gün belli oluyormuş aşılamada . Bekle yine de adet olmazsan 2 gün geçsin tekrar test verirsin . Olursan da rabbim hayırlısını versin canım üzülme
Hayırlısıyla hamilesindir inşallah rabbim gönlüne göre versinCanım Allah razı olsun hadi inşallah yarın adet günüm ama belirti yok Çarşamba 15 gün oluyor tam bakayım çarşambaya kadar regl olmaz isem test yaptırırım
Internetten bireyler okuyarak gitme canim bence ben sadece doktorumu dinledim o dedi zaten internetten okuma bana güven ağrı çok az olacak oda cok normal çok rahat geçecek dedi bende ona güvendim çok şükür dediği gibi bir adet ağrısı oldu sadece biraz sonra geçti çok şükür kendini hiç kasma hiç bisey çok basit bisey . Aç karnına gitme karnını doyur git . Doktorunu dinle sıkıntı olmayacaktır inşallah tüplerin sıkıntısız açıktır canim :*Bu ay çatlatma iğnesi yaptırdım ama negatif sonuç aldım. İlk tedavimdi, doktorum rahim filmi önerdi bu hafta içi çektireceğim inşallah. Daha önce çektiren varmı, bilgilerinizi paylaşır mısınız
Sen adet oldun mu canım ?Canım Allah razı olsun hadi inşallah yarın adet günüm ama belirti yok Çarşamba 15 gün oluyor tam bakayım çarşambaya kadar regl olmaz isem test yaptırırım
İnternetten okudum maalesefInternetten bireyler okuyarak gitme canim bence ben sadece doktorumu dinledim o dedi zaten internetten okuma bana güven ağrı çok az olacak oda cok normal çok rahat geçecek dedi bende ona güvendim çok şükür dediği gibi bir adet ağrısı oldu sadece biraz sonra geçti çok şükür kendini hiç kasma hiç bisey çok basit bisey . Aç karnına gitme karnını doyur git . Doktorunu dinle sıkıntı olmayacaktır inşallah tüplerin sıkıntısız açıktır canim :*
Geciktirmeden gitseydin doktora canımGünaydın kizlar . Kahverengi akıntım var dündendir yine cuma günü kontrole gidecem . Ama bu kahverengi akıntım sinirlerimi bozuyor beraberinde kasık ve bel ağrısı da yaşıyorum . Yine yataklara uzandım kalkmiyorum . Fitil de kullanıyorum ama tam tersi daha çok akmaya basladi sanki
Geçen hafta 7 sinde gittim kan kırmızıya dönünce ya da ağrın çok katlanılmaz olunca gel onun dışında eve git fitili kullan bir hafta sonra mutlaka kontrole gel dedi . Ayın 8 i gibi kesilmeye başladı kesildi akşamında . Şimdi tekrar oldu aslında ben pazar günü çok uzun bir yürüyüş yaptım geldim bel ağrısı aldım ertesi gün böyle oldu . Kırmızıya dönmediği için Bekliyorum cuma günü kontrole gidecem bakalım kalp atışını duyabileceği miyizGeciktirmeden gitseydin doktora canım
Ben rahim filmi çektim canım . Benim ki ağrılı oldu ama dayanabileceğim turdendi. Sonrasında tansiyon düşüklüğü yaşadım masadan 10 dk kalkmadim . Az biraz kanama oluyor ama öyle çok değil . Zaten hasta bezi istiyorlar altına koymak için bir ihtimal kanama olursa diye .İnternetten okudum maalesef. İlk başta çektirecektim ama korktuğum için çatlatma iğnesi yaptırdık artık tutmayınca, rahim filmine yöneldim. İnşallah sorun çıkmaz. Yüksek ihtimal cuma günü çektiririm diye düşünüyorum. Adet bittikten 2 gün sonra gel demişti. Sadece şeyi merak ediyorum filmden sonra hafif kanama oluyormuş galiba
Dikkat etmek lazım. İlk aylar çok fazla yorma kendini, hamileliğin keyfini çıkar. Son aylarda mecbur yürüyüş yapıcan zatenGeçen hafta 7 sinde gittim kan kırmızıya dönünce ya da ağrın çok katlanılmaz olunca gel onun dışında eve git fitili kullan bir hafta sonra mutlaka kontrole gel dedi . Ayın 8 i gibi kesilmeye başladı kesildi akşamında . Şimdi tekrar oldu aslında ben pazar günü çok uzun bir yürüyüş yaptım geldim bel ağrısı aldım ertesi gün böyle oldu . Kırmızıya dönmediği için Bekliyorum cuma günü kontrole gidecem bakalım kalp atışını duyabileceği miyiz
Rahim filmi çektirdikten ne kadar süre sonra hamile kaldın? Kuzenim çektirdi malesef tüpleri kapalıymış. Tüp bebek yaptırdı şükür bir kızı oldu ama, işte insan tedirgin de oluyorBen rahim filmi çektim canım . Benim ki ağrılı oldu ama dayanabileceğim turdendi. Sonrasında tansiyon düşüklüğü yaşadım masadan 10 dk kalkmadim . Az biraz kanama oluyor ama öyle çok değil . Zaten hasta bezi istiyorlar altına koymak için bir ihtimal kanama olursa diye .
Umarım iyi olur herşey hepimiz içinDikkat etmek lazım. İlk aylar çok fazla yorma kendini, hamileliğin keyfini çıkar. Son aylarda mecbur yürüyüş yapıcan zatenİyi düşün iyi olsun inşallah
Ben 21 Nisan'da çektirdim çok şükür açıktı . 11 Eylül'de çatlatma iğnesi yaptım ve hamileliğimi 22 Eylül'de öğrendim çift çizgi o zaman çıkmıştı .Rahim filmi çektirdikten ne kadar süre sonra hamile kaldın? Kuzenim çektirdi malesef tüpleri kapalıymış. Tüp bebek yaptırdı şükür bir kızı oldu ama, işte insan tedirgin de oluyor
Ben cektirdim kuzum nette cok agrili olacak dediler cok sukur anestezi kullanmadan cekildim doktorum kendi cekti zaten hic tedirgin olma rahat bir olayBu ay çatlatma iğnesi yaptırdım ama negatif sonuç aldım. İlk tedavimdi, doktorum rahim filmi önerdi bu hafta içi çektireceğim inşallah. Daha önce çektiren varmı, bilgilerinizi paylaşır mısınız
Canim iyi misin sen moralini yüksek tut inşallah doktorun iyi biliyordur ama kendini yorma yatabildigin kadar yatmaya çalış canımGünaydın kizlar . Kahverengi akıntım var dündendir yine cuma günü kontrole gidecem . Ama bu kahverengi akıntım sinirlerimi bozuyor beraberinde kasık ve bel ağrısı da yaşıyorum . Yine yataklara uzandım kalkmiyorum . Fitil de kullanıyorum ama tam tersi daha çok akmaya basladi sanki
Evet ben ped takarak gitmiştim ama çok kan gelmedi yani bi ped dolmadı çok az geldi adet ağrısı gibi bir ağrı oluyor karnın aç gitme dediğim gibi canjm o onemli hiç korkma inan korkulacak biseu değil adet olmuşsun da ilk günü gibi düşün 2 tane bisey takıyor orasına o biraz ağrı yapıyor gibi hissedebilirsin çıkarınca hemen geçiyor ve çok kısa sürüyor zaten hemen sıvıyı veriyor çıkarıyor aletleriİnternetten okudum maalesef. İlk başta çektirecektim ama korktuğum için çatlatma iğnesi yaptırdık artık tutmayınca, rahim filmine yöneldim. İnşallah sorun çıkmaz. Yüksek ihtimal cuma günü çektiririm diye düşünüyorum. Adet bittikten 2 gün sonra gel demişti. Sadece şeyi merak ediyorum filmden sonra hafif kanama oluyormuş galiba
Ben anestezi istemedim ama doktorum anestezili daha iyi olur dedi. Evlenene kadar doktor yüzü görmemiştim o yüzden birazcık tedirgin olıyor insanBen cektirdim kuzum nette cok agrili olacak dediler cok sukur anestezi kullanmadan cekildim doktorum kendi cekti zaten hic tedirgin olma rahat bir olay
Teşekkür ederim canım. İnşallah iyi geçerEvet ben ped takarak gitmiştim ama çok kan gelmedi yani bi ped dolmadı çok az geldi adet ağrısı gibi bir ağrı oluyor karnın aç gitme dediğim gibi canjm o onemli hiç korkma inan korkulacak biseu değil adet olmuşsun da ilk günü gibi düşün 2 tane bisey takıyor orasına o biraz ağrı yapıyor gibi hissedebilirsin çıkarınca hemen geçiyor ve çok kısa sürüyor zaten hemen sıvıyı veriyor çıkarıyor aletleri