- 5 Eylül 2021
- 331
- 490
-
- Konu Sahibi YogurtSever
- #1.421
Çok şükür canım benim çok sevindim daha iyi olun inşallah bebişe selamlar bol öpücüklerÇok sağol canım daha iyiyim çok şükür
Allah razı olsun rabbim sana da nasip etsin hayırlı evlatÇok şükür canım benim çok sevindim daha iyi olun inşallah bebişe selamlar bol öpücükler❤
İnşallah canım pazar günü mü versem yarın mı versem ikilemde kalıyorumÇok umutlanıp üzülmek daha kötü canım inşallah bu şekilde olur çok sevinirsin güzel haberlerini bekliyorum
Bende en geç ne zamansa o zaman ver artış netlessin canımİnşallah canım pazar günü mü versem yarın mı versem ikilemde kalıyorum
Amin inşallah canım benim duanda unutmazsan çok sevinirim ❤Allah razı olsun rabbim sana da nasip etsin hayırlı evlatteşekkür ederim o da öpüyormuş teyzesini
Valla dua ediyorum sana buradaki herkese ve isteyipte olmayan herkeseAmin inşallah canım benim duanda unutmazsan çok sevinirim ❤yerim onu ben
İlk tahlilini ne zaman yapmıştın ? Ve kaçıncı günü ?İnşallah canım pazar günü mü versem yarın mı versem ikilemde kalıyorum
Dün yapmıştım aşılamanın 9. Günüydü 2.92 çıkmıştıİlk tahlilini ne zaman yapmıştın ? Ve kaçıncı günü ?
SabredebilsemBende en geç ne zamansa o zaman ver artış netlessin canım
Allah razı olsun canım ❤Valla dua ediyorum sana buradaki herkese ve isteyipte olmayan herkese
Ayy beklemeyi çok iyi bilirim canım gönlünden nasıl geçiyorsa öyle yapBir de
Sabredebilsem
Hayırlısı inşallahAyy beklemeyi çok iyi bilirim canım gönlünden nasıl geçiyorsa öyle yap
Bekle bı 12 13 gün olsun öyle yap . Çünkü bebek 10 günde anca tutunuyormus . 10 günden sonra beta HCG yükselmeye başlar varsaDün yapmıştım aşılamanın 9. Günüydü 2.92 çıkmıştı
Hadi bakalım hep birlikte beklemeye devam o zamanBekle bı 12 13 gün olsun öyle yap . Çünkü bebek 10 günde anca tutunuyormus . 10 günden sonra beta HCG yükselmeye başlar varsabir kaç gün daha sabret
Benim.olmusru canım 12 gün agrım göğüs hasasoyetim hepsi vardiIgnenin 12.gunu bel agrisi çeken var mı
Benim.olmusru canım 12 gün agrım göğüs hasasoyetim
Yaparsan bize de haber ver mutlaka merak ederizHadi bakalım hep birlikte beklemeye devam o zaman
Tabiki vereceğim eşim istemiyor ama yarın baktıralım bir gün daha sabret dediYaparsan bize de haber ver mutlaka merak ederiz