- 9 Ekim 2021
- 135
- 51
- 39
-
- Konu Sahibi YogurtSever
- #1.441
Hoşgeldinizmerhaba hanımlar uzun zamandır takip ediyorum Bu sayfayı ama yeni Üye oldum
teşekkür ederim hoşbuldumHoşgeldiniz
Aşılamanın 12. Günü 11. Günü belde takılma gibi oldu bende hafif hafif de kasık ağrılarım varIgnenin 12.gunu bel agrisi çeken var mı
Hosgeldinizmerhaba hanımlar uzun zamandır takip ediyorum Bu sayfayı ama yeni Üye oldum
Ignenin kaçınci günü sizin ki cnmAşılamanın 12. Günü 11. Günü belde takılma gibi oldu bende hafif hafif de kasık ağrılarım var
Bugün aşılama 12. GünIgnenin kaçınci günü sizin ki cnm
Benim de 13. Gün dün idrar testi yaptım negatif çıktı ama bel ağrım çok ama adet ağrısı gibi pek umudum kalmadı inşallah hepimiz hayırlı haberlerle yazarızBugün aşılama 12. Gün
Bende bugün kan vererek baktırcam daha dayanamıyorum umudum hiç yok 9. Gün kan tahlilinde 2.92 çıkmıştıBenim de 13. Gün dün idrar testi yaptım negatif çıktı ama bel ağrım çok ama adet ağrısı gibi pek umudum kalmadı inşallah hepimiz hayırlı haberlerle yazarız
Allah hayırlısını versin inşallahBende bugün kan vererek baktırcam daha dayanamıyorum umudum hiç yok 9. Gün kan tahlilinde 2.92 çıkmıştı
Allah gönlüne göre versin inşallah hayırlısı neyse o olsunBende bugün kan vererek baktırcam daha dayanamıyorum umudum hiç yok 9. Gün kan tahlilinde 2.92 çıkmıştı
Verdin mi canım kan tahliliniBende bugün kan vererek baktırcam daha dayanamıyorum umudum hiç yok 9. Gün kan tahlilinde 2.92 çıkmıştı
Bende merak ediyorummmVerdin mi canım kan tahlilini
Verdim canım 12. Günüm 1.20 hüsranlıkla eve geldimVerdin mi canım kan tahlilini
Gecmis olsun cnm demek daha zamanı değilmiş inşallah Allah en kısa zamanda hayırlısıyla nasip ederVerdim canım 12. Günüm 1.20 hüsranlıkla eve geldim
Canim ya Rabbım en tez zaman da nasip etsin hayırlı şekilde hepimizeVerdim canım 12. Günüm 1.20 hüsranlıkla eve geldim
Amin inşallah canım inşallahCanim ya Rabbım en tez zaman da nasip etsin hayırlı şekilde hepimize
Olsunn hiç takma kafaya zamanı var demekki canım her ay yeni bir umut bizim için denemeye devamVerdim canım 12. Günüm 1.20 hüsranlıkla eve geldim
Sağlık olsun canım hayırlısı buymuş demek ki Rabbim tez zamanda sana da nasip etsin inşallahVerdim canım 12. Günüm 1.20 hüsranlıkla eve geldim
Yanlış yönlendirmek istemem ama senin için biraz araştırdım bugün sabah . Genelde 12 14 gün aralığında belli oluyormuş ama en net sonuç 14. Gün belli oluyormuş aşılamada . Bekle yine de adet olmazsan 2 gün geçsin tekrar test verirsin . Olursan da rabbim hayırlısını versin canım üzülmeVerdim canım 12. Günüm 1.20 hüsranlıkla eve geldim