Aşılama Eylül de çatlatma iğnesi olanlar buyrun birlikte bekleyip güzel haberler verelimm💖

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
İyi çok şükür eve geldim şimdi . Rabbim daha beterinden korusun
Amin canım benim Allah m hayırlısını versin inşallah kuzenim doktor o demişti bebek sağlıklıysa asla düşmez sagliksizsa düşer demişti canım sağlıklı hayırlı versin sana da hepimize de

Amin canım benim Allah m hayırlısını versin inşallah kuzenim doktor o demişti bebek sağlıklıysa asla düşmez sagliksizsa düşer demişti canım sağlıklı hayırlı versin sana da hepimize de
Amin canım inşallah Allah razı olsun evet sağlıksız olunca düşüyor . Benim de zaten kese haftasına göre küçük olduğu için sağlıksız oldu

haileyy canım nasılsın neler yaptın aklıma geliyorsun hep ben bu ayda oldum sen naptin
İyiyim canım sen nasılsın ? Doktorum bu sefer klomen ve çatlatma iğnesi tedavisi uyguladı. Ama maalesef bugün adet oldum, bu ay doktora gitmeyeceğim kendim deneyeceğim. Öbür ay gidip aşılama isteyeceğim. Sen ne yaptın ? Kendin mi deniyorsun doktora gittin mi bir daha

Kendin dene bende öyle yapiyorum ekim ayını bakalim ne olacak asilamayida ocak ayına erteledim

Canimbende bugün adet oldum doktora gitmedim bundan sonra da bi zaman gitmek istemiyorum hayırlısı olsun inşallah seninde aşılamaya gerek kalmadan olsun inşallah canimm

Kendin dene bende öyle yapiyorum ekim ayını bakalim ne olacak asilamayida ocak ayına erteledim
Deneyeceğim ama 14 aydır olmadı kendiliğinden olmadı bu ay olur mu bilmiyorum keşke olsada uğraşmasam sen kaç aydır istiyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…