- 9 Eylül 2021
- 63
- 41
- 31
- Konu Sahibi YogurtSever
- #1.481
Pco varmıydı sendeBen 21 Nisan'da çektirdim çok şükür açıktı . 11 Eylül'de çatlatma iğnesi yaptım ve hamileliğimi 22 Eylül'de öğrendim çift çizgi o zaman çıkmıştı .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pco varmıydı sendeBen 21 Nisan'da çektirdim çok şükür açıktı . 11 Eylül'de çatlatma iğnesi yaptım ve hamileliğimi 22 Eylül'de öğrendim çift çizgi o zaman çıkmıştı .
Ama ped gotur kuzum ben buradan okumuş yanıma almıştimBen anestezi istemedim ama doktorum anestezili daha iyi olur dedi. Evlenene kadar doktor yüzü görmemiştim o yüzden birazcık tedirgin olıyor insan
Bende pcos vardı canımPco varmıydı sende
Valla iyi değilim kahverengi akıntı kırmızıya döndü ateşim var biraz . Sanırım düşürüyorum. Yarın doktora gidecem bakalım ne olacak .Canim iyi misin sen moralini yüksek tut inşallah doktorun iyi biliyordur ama kendini yorma yatabildigin kadar yatmaya çalış canım
Kuzum daha erken gitme durumun var mı doktora ??Valla iyi değilim kahverengi akıntı kırmızıya döndü ateşim var biraz . Sanırım düşürüyorum. Yarın doktora gidecem bakalım ne olacak .
Teşekkür ederim. Bilmiyordum götürürümAma ped gotur kuzum ben buradan okumuş yanıma almıştim
Valla gitmedim acildekiler alttan muayene ediyorlarmış diye korktum . Ağrım da yoktu sabahı bekledim . Şimdi hazırlandım gidecem bakalım ne diyeceklerKuzum daha erken gitme durumun var mı doktora ??
Ama sanırım düşük yapıyorum bildiğin kanama görüyorum şuan . Tuhaf olan ağrım yok . Kanama olunca göğüs ağrılarım da geçtiKuzum daha erken gitme durumun var mı doktora ??
Olsun hayirlisi kuzum belki düsük değildir ne dedi doktorAma sanırım düşük yapıyorum bildiğin kanama görüyorum şuan . Tuhaf olan ağrım yok . Kanama olunca göğüs ağrılarım da geçti
Düşük belirtileri . Kese haftasına göre çok gelişmemiş küçük kalmış dedi . Ultrasonda 5 haftalık çıktı . Normalde bu hafta kalp atışını duymamız gerekiyordu küçük olduğu için duyamayiz haftaya mutlaka kalp atışını duymamız gerekiyor dedi . İğne verdi et parçası dusmeyene kadar gelme kanaman durmayabilir korkma dedi . Bir hafta sonra tekrar bakılacak . Kan tahlili de yapıldı temiz çıktı sonuçlar bakalım ne olacak Dua edin bana nolurOlsun hayirlisi kuzum belki düsük değildir ne dedi doktor
Her zaman dualarımızdasın canım üzülme sen 6 7 haftada kalp atışlarını duyanlar oluyormuş hic belli olmaz hayırlısı olsun her şeyin sen bu hafta çok iyi dinlenip beslen streste yapma sakın bu dünyada nasibi varsa Allahin izniyle hic bir şey olmazDüşük belirtileri . Kese haftasına göre çok gelişmemiş küçük kalmış dedi . Ultrasonda 5 haftalık çıktı . Normalde bu hafta kalp atışını duymamız gerekiyordu küçük olduğu için duyamayiz haftaya mutlaka kalp atışını duymamız gerekiyor dedi . İğne verdi et parçası dusmeyene kadar gelme kanaman durmayabilir korkma dedi . Bir hafta sonra tekrar bakılacak . Kan tahlili de yapıldı temiz çıktı sonuçlar bakalım ne olacak Dua edin bana nolur
Amin canım inşallah allar razi olsun . Rabbim koruyup kollasin bebeğimi ona emanet ettim . Hayırlısı neyse hakkımda o olsunHer zaman dualarımızdasın canım üzülme sen 6 7 haftada kalp atışlarını duyanlar oluyormuş hic belli olmaz hayırlısı olsun her şeyin sen bu hafta çok iyi dinlenip beslen streste yapma sakın bu dünyada nasibi varsa Allahin izniyle hic bir şey olmaz
Canımmm kusura bakama ancak cevap veriyorum evet oldum salı günü normalinden daha beter bir kanama geçiriyorum halsizlik yorgunluk bir sonraki adetim de tekrar aşılama için gideceğim bu arada ovülasyon testi aldım belki birşeyler olur :)) ilk kez yapacağım bunu da denemiş olurum :)) sen ne yapıyorsun nasılsınSen adet oldun mu canım ?
Ben bugün akşam 7 de düşük yaptim canım şuan hastanedeyimCanımmm kusura bakama ancak cevap veriyorum evet oldum salı günü normalinden daha beter bir kanama geçiriyorum halsizlik yorgunluk bir sonraki adetim de tekrar aşılama için gideceğim bu arada ovülasyon testi aldım belki birşeyler olur :)) ilk kez yapacağım bunu da denemiş olurum :)) sen ne yapıyorsun nasılsın
Çok geçmis olsun kuzumm çok üzüldüm ama olsun Rabbim hayirlisini versin biliyorsun vucut sagliksiz gebeligi kendi sonlandiriyor. Simdi nasilsin kurtaj mı oldun ?Ben bugün akşam 7 de düşük yaptim canım şuan hastanedeyim
Allah gönlüne göre versin inşallah canım üzme kendini hayırlısı neyse o olsunCanımmm kusura bakama ancak cevap veriyorum evet oldum salı günü normalinden daha beter bir kanama geçiriyorum halsizlik yorgunluk bir sonraki adetim de tekrar aşılama için gideceğim bu arada ovülasyon testi aldım belki birşeyler olur :)) ilk kez yapacağım bunu da denemiş olurum :)) sen ne yapıyorsun nasılsın
Çok teşekkür ederim canım. Yok bütün parca falan ne varsa dusurmusum . Normal düşük çok şükür kürtaja gerek kalmadı .Çok geçmis olsun kuzumm çok üzüldüm ama olsun Rabbim hayirlisini versin biliyorsun vucut sagliksiz gebeligi kendi sonlandiriyor. Simdi nasilsin kurtaj mı oldun ?
Çok sukur canımmmm vucut kendi hallediyor işteÇok teşekkür ederim canım. Yok bütün parca falan ne varsa dusurmusum . Normal düşük çok şükür kürtaja gerek kalmadı .
Canim ya çok üzüldüm nasılsın canım sağlığın iyi miBen bugün akşam 7 de düşük yaptim canım şuan hastanedeyim
çok geçmiş olsun haziran ayındada ben 9 haftalık bebeğimi kaybettim kalbi durdu kürtaj oldum.Canim ya çok üzüldüm nasılsın canım sağlığın iyi mi