Aşılama Eylül de çatlatma iğnesi olanlar buyrun birlikte bekleyip güzel haberler verelimm💖

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Günaydın kızlarrrrrrr🥰❤️🙋‍♀️
Bugün iğneden sonra 15. Günüm
İğne gününü sayarsam 16
Şuanlık regl gelmedi 😏
Ama ağrılarımm var 😒
Diğer 2 iğnedede 17. Gün olmustum regl
Test yapsam çıkar aslında ama yapmıcam😑
Eğer su hafta sonunu atlatırsam o zaman hemen kan vericemm=)))
Dua edelim birbirimize❤️🥰
canım bnm insallah hayırlı haberlerını alırız. bnde 5 aydır denıyorum en son çatlatma ıgnesi oldum malesef 14. günündede regl oldum ekım ayına ınsallah diyorum . bol bol dua edıyorum hepınıze <3

canım bnm insallah hayırlı haberlerını alırız. bnde 5 aydır denıyorum en son çatlatma ıgnesi oldum malesef 14. günündede regl oldum ekım ayına ınsallah diyorum . bol bol dua edıyorum hepınıze <3
Ben 2 senedir deniyorum kuzu 🙄
Ama bu 3. Kez ilaç iğne kullanışım, daha önce kendi kendimize denedik olmadı
Benim suanlık regl yok ama regl öncesi hep olan bi tansiyon düşüklüğü nabız düşüklüğü falan var
Ağrım da biraz var ama ağrı gebelik belirtiside olabiliyor diye kendi kendimi ikna etmeye çalışıyorum sabahtan beri=)
Hayırlısı bakalım, hep birlikte teker teker burdann güzel haberler veririz insallahh❤️

Hayır klomenin işe yaradıgını düşünmüyorum ikinci defa kullandım regli oldum bir daha klomen kullanmayacağım 🤔
Klomen, femara yada farklı ilaç iğne uygulamaları bunların sonuçları kişiye göre değişiyor bence işe yaramıyor demeyelim arkadasımız ümitsizliğe düşmesin
İlk kullanmadan sonuç alanlarda var, bikaç kez denemesine rağmen olmayanlarda
Klomen kullanıp 4 5 yumurtası olanda var, benim gibi klomenle de femaraylada tek yumurtası gelişenlerde var

Sizde, bende ve uğraşan herkeste umarım vesile olcak doğru tedaviyi bi an önce bulurda sonuca ulaşır🙋‍♀️❤️

Klomen, femara yada farklı ilaç iğne uygulamaları bunların sonuçları kişiye göre değişiyor bence işe yaramıyor demeyelim arkadasımız ümitsizliğe düşmesin
İlk kullanmadan sonuç alanlarda var, bikaç kez denemesine rağmen olmayanlarda
Klomen kullanıp 4 5 yumurtası olanda var, benim gibi klomenle de femaraylada tek yumurtası gelişenlerde var

Sizde, bende ve uğraşan herkeste umarım vesile olcak doğru tedaviyi bi an önce bulurda sonuca ulaşır🙋‍♀️❤️
Ümitsizliğe düşeceğini sanmıyorum klomenle tam 5 tane yumurtam oluştu bu ay ve regli oldum😉 düşünüyorum diye yazdım zaten doktor değilim kendi düşüncelerimi yazdım . Platform oldugunu icin bende olan durumları yazdım😘😘😘

Günaydın kızlarrrrrrr🥰❤️🙋‍♀️
Bugün iğneden sonra 15. Günüm
İğne gününü sayarsam 16
Şuanlık regl gelmedi 😏
Ama ağrılarımm var 😒
Diğer 2 iğnedede 17. Gün olmustum regl
Test yapsam çıkar aslında ama yapmıcam😑
Eğer su hafta sonunu atlatırsam o zaman hemen kan vericemm=)))
Dua edelim birbirimize❤️🥰
İğneden sonra hiç test yapmadın mı canım merak ettim bende 11.gündeyim dayanamadım sabah test yaptım ve çok net ikinci çizgi çıktı. İğnenin etkisi önceden geçti mi ya da hala devam ediyomu bilmiyorum çok kararsız kaldım🤦🏻‍♀️ geçen ay 11.günümde hayalet çizgi çıkmıştı ama şimdi çok net çıktı

İğneden sonra hiç test yapmadın mı canım merak ettim bende 11.gündeyim dayanamadım sabah test yaptım ve çok net ikinci çizgi çıktı. İğnenin etkisi önceden geçti mi ya da hala devam ediyomu bilmiyorum çok kararsız kaldım🤦🏻‍♀️ geçen ay 11.günümde hayalet çizgi çıkmıştı ama şimdi çok net çıktı
İğne günü dahil 13. Gün yapmıstım kuzu
Burda bi yerde paylaştım ama hangi topic hatırlamıyorum 🤦‍♀️
Silik zor görülen bi çizgi çıkmıstı
Sonrasında yapmadım hiç🤷‍♀️
Ama ben geçen ay 11 de negatıf, 12 de pozitif 13 te negatifi gördüm malesef🙄 sonrada regl oldum
Böyle dalgalanmalar oluyor
Ama net çıktıysa Acaba gebelik oldu ve yükselmeye mi başladı bilmem ki, genelde iğne etkisiyle çok net çizgiler çıkmıyor çünkü - ilk günler bile
Hep silik çizgi
İnsallah vardır bebişin❤️🥰

İğne günü dahil 13. Gün yapmıstım kuzu
Burda bi yerde paylaştım ama hangi topic hatırlamıyorum 🤦‍♀️
Silik zor görülen bi çizgi çıkmıstı
Sonrasında yapmadım hiç🤷‍♀️
Ama ben geçen ay 11 de negatıf, 12 de pozitif 13 te negatifi gördüm malesef🙄 sonrada regl oldum
Böyle dalgalanmalar oluyor
Ama net çıktıysa Acaba gebelik oldu ve yükselmeye mi başladı bilmem ki, genelde iğne etkisiyle çok net çizgiler çıkmıyor çünkü - ilk günler bile
Hep silik çizgi
İnsallah vardır bebişin❤️🥰
Belkide o dalgalanmayı yaşıyorumdur bende bekleyip 2 gün sonra tekrar test yapmak daha mantıklı. İnşaAllah hepimiz hayırlı güzel haberler alırız. Rabbim hepimizin kucağını tez zamanda doldursun inşaAllahh🥰 benim testimde bu şekilde çıktı

Eklentiler

• EA8A59BD-C944-44DD-A27C-2E825663B5A8.jpeg
    EA8A59BD-C944-44DD-A27C-2E825663B5A8.jpeg
    206,5 KB · Görüntüleme: 57
Ben 2 senedir deniyorum kuzu 🙄
Ama bu 3. Kez ilaç iğne kullanışım, daha önce kendi kendimize denedik olmadı
Benim suanlık regl yok ama regl öncesi hep olan bi tansiyon düşüklüğü nabız düşüklüğü falan var
Ağrım da biraz var ama ağrı gebelik belirtiside olabiliyor diye kendi kendimi ikna etmeye çalışıyorum sabahtan beri=)
Hayırlısı bakalım, hep birlikte teker teker burdann güzel haberler veririz insallahh❤️
bnde kasımda 3 olucak 3 yıllık evlıyım ıkı sene dusunmedık 5 aydır denıyoruz 2 3 4 5 6 eylülde klomen kullandım sonra monopurdu sanırım bu ıgneden 3 tane yaptırdım sonrada 13 eylulde catlatma ıgnesı oldum ama malesef 27 eylülde regl oldum bu ayda olmadı stres cok etkılıyormu bılmıyorum ama ben asırı streslıyım .:KK43: bende bgn yorumları okuyup kendımı tesellı edıyorum ıste ısteyınce olmuyor sımdıkı aklım olsa ilk günden denerdım.

Belkide o dalgalanmayı yaşıyorumdur bende bekleyip 2 gün sonra tekrar test yapmak daha mantıklı. İnşaAllah hepimiz hayırlı güzel haberler alırız. Rabbim hepimizin kucağını tez zamanda doldursun inşaAllahh🥰 benim testimde bu şekilde çıktı
İnsallah kuzu😘
Çok çok aminn😘
Baya belirgin çıkmıs dediğin gibi, yarında yap bakalım koyulaşmamı var yoksa daha mı silik
Eğer koyulaşma varsa o zMan çok ümit var=)

bnde kasımda 3 olucak 3 yıllık evlıyım ıkı sene dusunmedık 5 aydır denıyoruz 2 3 4 5 6 eylülde klomen kullandım sonra monopurdu sanırım bu ıgneden 3 tane yaptırdım sonrada 13 eylulde catlatma ıgnesı oldum ama malesef 27 eylülde regl oldum bu ayda olmadı stres cok etkılıyormu bılmıyorum ama ben asırı streslıyım .:KK43: bende bgn yorumları okuyup kendımı tesellı edıyorum ıste ısteyınce olmuyor sımdıkı aklım olsa ilk günden denerdım.
Bende 2 senelik evliyim, 2 senedir deniyorum kuzu hiç korunmadım
Olcağı varsa her türlü olur, vakti varsada benim gibi 2 sene önceden de baslasan olmuyo
O yüzden hiç keske deme, daha 5 ay olmus denemeye başlayalı çok kısa bi süre
Strese girme hiç
Stres çok etkiliyor elbette, benimde eşiminde suan bi problemi yok
Sebepsiz infertilite diyorlar kaç doktora gittiysem bi neden bulunamıyor
En sonunda doktor ne zaman stresi, sıkıntı etmeyi bırakıcaksın o zaman gelicek dedi
Kafan rahat değil dedi ama olmuyor oda işte
Ne kadar takmıcam desemde takılıyor kafama🤷‍♀️

Hanımlar eşimin sperm test sonucu çıktı. İleri hareket 0, morfoloji 0 çıktı… Ne yapmamız lazım fikriniz var mı? Bana bi yol söyleyin.. Şimdi iyi bir doktor araştırıyoruz testi tekrarlatacağız… Ama neler yapabiliriz

Hanımlar eşimin sperm test sonucu çıktı. İleri hareket 0, morfoloji 0 çıktı… Ne yapmamız lazım fikriniz var mı? Bana bi yol söyleyin.. Şimdi iyi bir doktor araştırıyoruz testi tekrarlatacağız… Ama neler yapabiliriz
Ya sasa😑
Geçmiş olsun mu denir ne denir bilmiyorum ki🤦‍♀️
Spermle alakalı bilgim yok pek ama varikosel falan var mı eşinde, iyi bi üroloji doktoruna muayene olun
Bu değerler onunla alakalıysa ameliyat öneriyorlar genelde
Eğer değilse takviye vitaminler veriyolar bildiğim kadarıyla

Bnm esimin testi de sıkıntılı bnde doktor bakıyorum eger istanbuldaysaniz dr cüneyt sevinç araştır bi instangramda adresi var daha once ateşli hastalık yada kasıkfıtığı ameliyatı olmuş mu eşin

Bnm eşimde kasık fıtığından ameliyat olmus ama daha adam akıllı muayne olamadı
Eger varikosel varsa ameliyat olduktan 4 ay sonra felan degerler baya düzeliyormus bnde araştırıyorum

Bnm esimin testi de sıkıntılı bnde doktor bakıyorum eger istanbuldaysaniz dr cüneyt sevinç araştır bi instangramda adresi var daha once ateşli hastalık yada kasıkfıtığı ameliyatı olmuş mu eşin
Bebekken testis içeri kaçmış onu ameliyatla almışlar.

X