- 25 Temmuz 2020
- 2.733
- 3.289
-
- Konu Sahibi YogurtSever
- #1.241
İnş hayırlısı ile güzel haberleri alırız...Günaydın kızlarrrr
Ağrım bugün epey kendini belli ediyor, biraz ümitsizliğe düşürdü beni
En son iğne günüyle beraber 13. Gün test yapıp çok silik bi çizgi görmüştüm
15 16. Günlere geldim artık, ama testim yok özelliklede almadım
İğneden sonra 14. Gün geçmiş oluyor ama ben diğer 2 iğnedede 17. Gün regl olmuştum
Bat 1 ekim zaten
Cumayı cumartesiyi atlatırsam direkt kan testi yaptırayım diyorum
İnsallah bu sefer pozitifi görürüm, ben dahil bekleyen herkes
İnsallahhhİnş hayırlısı ile güzel haberleri alırız...
Merhabalar ben 15eylulde adet gördüm
28eylulde sabah çatlatma iğnesi oldum nasıl bı yol izliycem bilgim yok açıkçası kasık ağrılarım var iğneden kaynaklı onu biliyorum ne kadar beklemem lazım test için nelere dikkat etmem lazim yardımcı olur musunuz ?
Evet yanitin için tşk ederim doktorumda bı dolu bı boş olarak yönlendirdi afedersin ilişkiyi iğne vuruldukdan sonra yapılacak dedi bakaalim ilk defa olduğu için bura baktığımda beri hiç bir bilgimin olmadığını fark ettim açıkçasıYanlış yonlendirmek istemem ama burda bazi arkadaşların 11. Günde bile igne etkisiyle pozitif gördüklerini biliyoruz o yuzden bnce igneden 14 gün sonra yapilan testler daha güvenilir olabilir
Igneyi de dün yapmışsın eşinle bugünü ve yarını degerlendirin kesin sonrasinda da gün aşırı diye biliyorum
Siz bugünle yarını da degerlendirin ondan sonra gün aşırı olsunEvet yanitin için tşk ederim doktorumda bı dolu bı boş olarak yönlendirdi afedersin ilişkiyi iğne vuruldukdan sonra yapılacak dedi bakaalim ilk defa olduğu için bura baktığımda beri hiç bir bilgimin olmadığını fark ettim açıkçası
Canim gebelik planlamasi için kullanacaksan 400mcg yeterli. 5 mg çok yüksek. Doktorun mu önerdi 5 mg ?kızlar folik asit olarak 5mg kullanan var mı ? Folbiol yani devletin karsıladığı 5mg. ama bazı yerlerde 400mc olması gerek yazıyor.
Süreci tarih vererek anlatirmisin canimDaha gösteremedim canım cumartesi kan testi yaptım 10.98 den 51.39 a yükselmiş . Dün tekrar kan tahlili yaptım 168.10 olmuş bugün gidip gosterecem inşallah bugün
Yazdım ama senin msjina alıntı yapmayı unutmuşum üstte yazdımSüreci tarih vererek anlatirmisin canim
Allah razı olsun canım bebeğini saglikla kucağına alirsin insalh. Benimde 11. Gün negatif diye moralimi bozdum demekki hala Umut var.Daha önceden yazmışım bu msji : İğne günü ilişki yok sonra 2 gün üst üste ilişki daha sonra da bir hafta gün aşırı ilişki . İğnenin 12. Ve 36. Saatlerinde özellikle ilişki olsun. Zaten ağrının çok yoğun olduğu gün çatlama gerçekleşiyor ordan anlayıp ilişki yapabilirsin .
Benim iğneden sonra 9. Günü tamamen negatife döndü . Negatife dönüşünü evde gebelik testleri ile takip ettim son gün kan testi verip emin olmuştum pazartesi günü . 13. Günü silik çizgi de olsa pozitifi gördüm yani geçen çarşamba günü . Perşembe günü de kan testi yaptım . Sonra cumartesi günü ve pazartesi günü kan testi yaptım sağlıklı bir artış var mı diye baktım çok şükür sağlıklı artış oldu darısı sizlerin başına
Amin canım inşallahAllah razı olsun canım bebeğini saglikla kucağına alirsin insalh. Benimde 11. Gün negatif diye moralimi bozdum demekki hala Umut var.
Bu arada pardon bir yerde yanlış yazmışım rakamı 9.gun negatife döndü 11.gun silik çizgi çıktı 12. Gün kan testi yapmıştımAllah razı olsun canım bebeğini saglikla kucağına alirsin insalh. Benimde 11. Gün negatif diye moralimi bozdum demekki hala Umut var.
hayırlı olsun tatlım, insAllah bizede nasip olur <3Daha önceden yazmışım bu msji : İğne günü ilişki yok sonra 2 gün üst üste ilişki daha sonra da bir hafta gün aşırı ilişki . İğnenin 12. Ve 36. Saatlerinde özellikle ilişki olsun. Zaten ağrının çok yoğun olduğu gün çatlama gerçekleşiyor ordan anlayıp ilişki yapabilirsin .
Benim iğneden sonra 9. Günü tamamen negatife döndü . Negatife dönüşünü evde gebelik testleri ile takip ettim son gün kan testi verip emin olmuştum pazartesi günü . 13. Günü silik çizgi de olsa pozitifi gördüm yani geçen çarşamba günü . Perşembe günü de kan testi yaptım . Sonra cumartesi günü ve pazartesi günü kan testi yaptım sağlıklı bir artış var mı diye baktım çok şükür sağlıklı artış oldu darısı sizlerin başına
Amin canım inşallah sende bizlerde o tatlı anları yaşarız :) Dualarım seninleGünaydın kızlarrrrrrr
Bugün iğneden sonra 15. Günüm
İğne gününü sayarsam 16
Şuanlık regl gelmedi
Ama ağrılarımm var
Diğer 2 iğnedede 17. Gün olmustum regl
Test yapsam çıkar aslında ama yapmıcam
Eğer su hafta sonunu atlatırsam o zaman hemen kan vericemm=)))
Dua edelim birbirimize
İnsallah kuzucumAmin canım inşallah sende bizlerde o tatlı anları yaşarız :) Dualarım seninle