- Konu Sahibi YogurtSever
- #1.141
Doktorlar igneden 14 gün sonra adet olucağını öngörüyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
15. Günüm hala tık yokDoktorlar igneden 14 gün sonra adet olucağını öngörüyor
Kist olmuş olabilir mi ?? Ya da yarin yine test yapın benceÇatlatma iğnesi yaptıralı 19 gün oldu 14. Gün test yaptım negatif çıkmıştı 4 gün geçti adet olmadım hala yani olmam lazım ama olmadım. Aynı durumda olan var mı?
Bende kist olabilir mi diye düşündüm amaKist olmuş olabilir mi ?? Ya da yarin yine test yapın bence
Klomen kist yapıyor ya bana ilk kullandigimda yapmıştıBende kist olabilir mi diye düşündüm ama
Folik asit grubunda bir ilaç günde 1 tane içiliyor. Folik asitlerin hepsi günde 1 defa . Onu da uyumadan hemen önce iç ki kilo yapmasın. Doktorum öyle dedi öyle kullanıyorum benKızlar birşey sorabilir miyim? Bende bu ay klomen ile tedavi başladım. Doktor yanında inofolic cokbi verdi. Nasıl kullanılıyor doğru düzgün hiç bir yerde yazmıyor. Kutunun içinde 20 tane var sabah akşam kullanacaksam 10 gün yeterli mi?
İnşallah yapmamıştır yaKlomen kist yapıyor ya bana ilk kullandigimda yapmıştı
Çok sevindim, hayırlı olsun. Rabbim sağlıkla gelmeyi kucağınıza almayı nasip etsin inşallahKizlaaarrrrr bugün 2. Beta HCG Testi yaptım 10,98 den 51,39 a yükselmiş çok şükür . Progesteron da 31,95 çıktı sonucumu doktora gösteremedim pazartesi günü gidecem kontrole o zaman gosterecem darısı sizlerin başına inşallah kazasız belasız
Ayyy çok sevindimmm maşallah saglıcakla al kucağına bizede dualarında yer verKizlaaarrrrr bugün 2. Beta HCG Testi yaptım 10,98 den 51,39 a yükselmiş çok şükür . Progesteron da 31,95 çıktı sonucumu doktora gösteremedim pazartesi günü gidecem kontrole o zaman gosterecem darısı sizlerin başına inşallah kazasız belasız
Insallah bu ay bende korkuyorumİnşallah yapmamıştır ya
İnşallah olmaz sende de. Kasıklarında ağrı vs varmıInsallah bu ay bende korkuyorum
Dün adet olacak gibiydim dedim bugun gelir ama bugun tık yok sancı geliyor arada birdeİnşallah olmaz sende de. Kasıklarında ağrı vs varmı
Bende de aynı, 1 haftadır ağrı var ama yok gelen gidenDün adet olacak gibiydim dedim bugun gelir ama bugun tık yok sancı geliyor arada birde
Ayy şükür 2 katı olmuş hadi sağlıcakla gelsin bebiş darısı bizeKizlaaarrrrr bugün 2. Beta HCG Testi yaptım 10,98 den 51,39 a yükselmiş çok şükür . Progesteron da 31,95 çıktı sonucumu doktora gösteremedim pazartesi günü gidecem kontrole o zaman gosterecem darısı sizlerin başına inşallah kazasız belasız
Ne kadar var regliye ?Bende de aynı, 1 haftadır ağrı var ama yok
Sağol canım çok teşekkür ederim amin inşallahÇok sevindim, hayırlı olsun. Rabbim sağlıkla gelmeyi kucağınıza almayı nasip etsin inşallah