- 11 Eylül 2021
- 1.490
- 1.009
-
- Konu Sahibi YogurtSever
- #1.161
Amin canım inşallah teşekkür ederimAyyy çok sevindimmm maşallah saglıcakla al kucağına bizede dualarında yer ver
Çok sevindim canım tebrik ederim hayırla kucağına alırsın inşAllah darısı bize olsunKizlaaarrrrr bugün 2. Beta HCG Testi yaptım 10,98 den 51,39 a yükselmiş çok şükür. Progesteron da 31,95 çıktı sonucumu doktora gösteremedim pazartesi günü gidecem kontrole o zaman gosterecem darısı sizlerin başına inşallah kazasız belasız
Aa öyle mi benimde bugün iştahım çok fazlaydı. Niye oluyor dedim demek bundanmış.. Ama folil asit aç karna içiliyor buda aç karna içilmesi önerilmş bakayım nasıl yapabilirimFolik asit grubunda bir ilaç günde 1 tane içiliyor. Folik asitlerin hepsi günde 1 defa . Onu da uyumadan hemen önce iç ki kilo yapmasın. Doktorum öyle dedi öyle kullanıyorum ben
Hayırlı olsun Allah sağlıkla eline almayı nasip etsinKizlaaarrrrr bugün 2. Beta HCG Testi yaptım 10,98 den 51,39 a yükselmiş çok şükür. Progesteron da 31,95 çıktı sonucumu doktora gösteremedim pazartesi günü gidecem kontrole o zaman gosterecem darısı sizlerin başına inşallah kazasız belasız
Bence geciktirmiyor canım hatta geçikenlerin dengeliyormuş. Herkes bir olmaz belkide ama çoğunda böyle demekki.Kızlar çatlatma ignesi adet gününü geçiktirir mi
Bencede geçmiştir o isterseniz test yapın evde belkide olmuşturYok daha yapmadım ignenin etkisi geçmemiştir diye
Amin canım inşallah Allah gönlümüze göre versin inşallahAyy şükür 2 katı olmuş hadi sağlıcakla gelsin bebiş darısı bize
Amin inşallah canımÇok sevindim canım tebrik ederim hayırla kucağına alırsın inşAllah darısı bize olsun
Hayır folik asit tok karna iciliyor . Aç mideye zarar verebilir . Doktorum tok karna akşam uyumadan önce iç yat dedi . Yoksa kilo yapıyor iştah açılıyor diye dediAa öyle mi benimde bugün iştahım çok fazlaydı. Niye oluyor dedim demek bundanmış.. Ama folil asit aç karna içiliyor buda aç karna içilmesi önerilmş bakayım nasıl yapabilirim
Amin amin inşallah Allah razı olsun. Allah size de nasip etsin inşallahHayırlı olsun Allah sağlıkla eline almayı nasip etsin
Canım sen test yaptın mı hiç ?Dün adet olacak gibiydim dedim bugun gelir ama bugun tık yok sancı geliyor arada birde
Yaptım 13. Gün yani regliye 4 gün kala negatif çıkmıştıCanım sen test yaptın mı hiç ?
Daha zaman var bence yine yanlış birşey söyleyip umutlandirmayayim seni . Adetin geçince bir hafta test yapYaptım 13. Gün yani regliye 4 gün kala negatif çıkmıştı
5 gün önce olmam lazımdıNe kadar var regliye ?
Test yaptın mı ? Benimde yarın gelmesi gerek bakalım5 gün önce olmam lazımdı
Ben günde 1 kez kullanmıştım doktorum söyledi.Kızlar birşey sorabilir miyim? Bende bu ay klomen ile tedavi başladım. Doktor yanında inofolic cokbi verdi. Nasıl kullanılıyor doğru düzgün hiç bir yerde yazmıyor. Kutunun içinde 20 tane var sabah akşam kullanacaksam 10 gün yeterli mi?
Bende öyle başladım. Regl olana kadar kullanacağız deği mi? Yumurtlamaya kadar değil..Ben günde 1 kez kullanmıştım doktorum söyledi.
Düzenli devam edilmesi gerekiyor, normal folik asit gibiBende öyle başladım. Regl olana kadar kullanacağız deği mi? Yumurtlamaya kadar değil..
Zaten kutusu 20 tablet oluyor. Regl olana kadar kullandim ben.Bende öyle başladım. Regl olana kadar kullanacağız deği mi? Yumurtlamaya kadar değil..